Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 25, 2016 12:16 am

E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:17 am

1921.ba je napisao/la:reko ti je :D
puste pare proklete :D

Al' iskreno dobro bi zvučalo nešto tipa "Najbolji igrač Željezničara i PLBiH, Samir Bekrić karijeru će nastaviti u viceprvaku Bundeslige, Šalke 04. Visina transfera nije objavljena" :D Šteta.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

1921.ba
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:31 am

Valjda i to dočekamo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:34 am

Ma zar je moguce da je tadasnji najbolji igrac PL imao ponudu salkea?
Malo je nerealno, ali vjerovat cu Tucetu.
A onda je itekako supacki bilo sa nase strane poslat ga u vrazju mater nego u Salke radi vece love.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:39 am

jbga i meni je zvucalo nevjerovatno... ali u to vrijeme nije bilo nemoguce kao sto sada djeluje
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

exbabilon
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:40 am

Ma nasim igracima vazda nesto u zadnji tren pokvari transfer. Umre trener, padne 3 metra snijega, ugasi se klub, prestane radit olovka na potpisu ugovora... Svi trebali igrat lige petice, a spletom okolnosti otisli igrat u zemlje koje ne mogu na karti nac.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:45 am

Admir Vladavić je ja mislim imao najviše izgovora u historiji fudbala za svoje neigranje. Pa yebote kad god sam kupio onaj Sport da pročitam uvijek je Vlada kuko kako ga ne voli trener, žuljaju ga kopačke, ne odgovara mu podloga (ko da je teniser :rofl1:), otišo trener, došo trener, predsjednik ga haba zbog ugovora, haba ga jer ima prevelika primanja, mrze ga saigrači, nije se naviko na grad i još milion drugih. A ja ono čitam i bude mi žao čovjeka jer ga tako muče, dok ne skontam kakav je to insan :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:58 am

[video]https://youtu.be/TvDZTrrrSoM[/video]
03:30
:karanje: :karanje: :baklja: :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Roberto Baggio
Kontakt:

uto okt 25, 2016 1:39 am

ceze je napisao/la:Stopere treba gledati kao par, kao cijelinu, kako igraju i funkcionišu skupa, a ne pojedinačno. Stoperski par Bogdanović-Kosorić je naš najbolji unazad par godina iako pojedinačno i nisu neki super kvalitetni igrači. Ova dvojica što sad igraju su tek neki prosjek lige iako Bocaccini nije ništa lošiji od Bogdanovića, vjerovatno je i bolji, ali u stoperskom paru sa Kosorićem izgleda lošije. Bogdanović i Kosorić nisu odmah kliknuli i zaigrali dobro, trebalo je vremena, ali ako Petrović misli da bi to bolje izgledalo sa nekim drugim, vjerujem mu, kapacitet je da to procijeni.
Zapamtio sam ovaj post od prije par dana, ali ne stigoh ranije da se nadovežem. Ceze je ovo napisao dan prije Olimpika, a onda primimo onakva dva gola.

Bogdanoviću i Kosoriću jeste trebalo vremena. Sjećam se baš, otprilike prije dvije godine, kada su nas pitari dobili 2:1 na Grbavici, kukali smo u to doba na njih dvojicu, a neki su pisali kako je to možda i najgori štoperski par od rata pa naovamo. Nešto više od pola godine poslije, njih dvojica izgledaju ozbiljno čak i protiv Ferencvaroša...

Ove sezone, najčešće je štoperski par bio Kosorić-Boccaccini. Evo mahsuz sam provjerio podatke po izvještajima: od 13. kola prvenstva, Kosorić i Boccaccini su bili starteri u 9 utakmica; Kosorić i Jahić su zajedno startali 3 puta (od čega je jedna ona protiv Mladosti, kada je zbog povrede Boccaccini zamijenio Jahića u prvom poluvremenu); a u 1 utakmici su startali Jahić i Boccaccini.

Jahić nije bio kako treba spreman na početku sezone, tako da su kod Kostića u svih 6 utakmica startali Kosorić i Boccaccini. U međuvremenu se čini da kod Petkovića trenutno Jahić ima prednost u odnosu na Boccaccinija, ali problem što se Jahić ozlijedi onda protiv Mladosti, pa propusti par utakmica. Ovako smo startali sa štoperima kod Petrovića u 7 kola: u 7. kolu Boccaccini i Jahić; u 8. Kosorić i Jahić; u 9. opet Kosorić i Jahić, ali tu je ušao Boccaccini; u 10, 11. i 12. kolu su igrali Kosorić i Boccaccini; i evo u 13. kolu Kosorić i Jahić.

Treba tu neki kontinuitet, da počne ličiti na nešto. Prije manje od godinu dana ozlijedio se Bogdanović. Poslije toga su kao par Kosoriću igrali Bogičević, Hodžurda, Boccaccini i Jahić. Previše. Ali vjerujem da će Petrović i to ubrzo ustabiliti.
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

uto okt 25, 2016 8:02 am

Grbavica je napisao/la:Admir Vladavić je ja mislim imao najviše izgovora u historiji fudbala za svoje neigranje. Pa yebote kad god sam kupio onaj Sport da pročitam uvijek je Vlada kuko kako ga ne voli trener, žuljaju ga kopačke, ne odgovara mu podloga (ko da je teniser :rofl1:), otišo trener, došo trener, predsjednik ga haba zbog ugovora, haba ga jer ima prevelika primanja, mrze ga saigrači, nije se naviko na grad i još milion drugih. A ja ono čitam i bude mi žao čovjeka jer ga tako muče, dok ne skontam kakav je to insan :D
dok god se ponašao normalno on je igrao i to dobro igrao, u timovima koji su tada igrali grupe evropskih takmičenja + vrlo solidne partije za A reprezentaciju. to kad vidiš, na vrhuncu karijere je svemirski brod za tipove zeba i bekrić. međutim on iz tih timova onako ode sa priprema jer mu je prahnulo da ode u mostar :D
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 8:16 am

Ima li gdje tog menadzera?
Da nam nije pasos slucajno zaboravio :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto okt 25, 2016 8:18 am

ukrali mu auto i dokumente

vrbanjusa
Kontakt:

uto okt 25, 2016 8:52 am

Vidim ova djeca zvanično ovjerila ugovore u FS kantona, odlično. Nastavljamo tamo gdje smo stali, dajemo priliku našoj djeci da se izbore za minutažu. U prošlosti se jako dobro isplatilo nadam se da će i u budućnosti. S tim da su sada puno bolji uslovi i puno uređeniji sistem u OP nego prije par godina. Nema više odlazaka na divlje turnire i skidanja po livadama i štalama. Nema razgovora trenera sa roditeljima po večerama i kafanama, samo na roditeljskom se može razgovarati. Da, uvedeni su redovni roditeljski sastanci. Igrači u OP se redovne prate i njihov napredak se uredno bilježi i vodi. Još je u početnoj fazi ali godine javašluka se ne mogu tako brzo popraviti.
Obzirom kakav je sistem vladao moramo biti prezadovoljni da smo dobili relativno puno dobrih igrača iz našeg OP.
21 10 4

Petrović Slavko

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 25, 2016 9:26 am

vrbanjusa je napisao/la:Vidim ova djeca zvanično ovjerila ugovore u FS kantona, odlično. Nastavljamo tamo gdje smo stali, dajemo priliku našoj djeci da se izbore za minutažu. U prošlosti se jako dobro isplatilo nadam se da će i u budućnosti. S tim da su sada puno bolji uslovi i puno uređeniji sistem u OP nego prije par godina. Nema više odlazaka na divlje turnire i skidanja po livadama i štalama. Nema razgovora trenera sa roditeljima po večerama i kafanama, samo na roditeljskom se može razgovarati. Da, uvedeni su redovni roditeljski sastanci. Igrači u OP se redovne prate i njihov napredak se uredno bilježi i vodi. Još je u početnoj fazi ali godine javašluka se ne mogu tako brzo popraviti.
Obzirom kakav je sistem vladao moramo biti prezadovoljni da smo dobili relativno puno dobrih igrača iz našeg OP.
Felix Baumgartner 2012. skočio iz svemira, a mi 2016. uveli red u OP...strašnoslika . Ali bolje ikad nego nikad, iako se valja sad izboriti sa raznoraznim menadžerima kojima je taraba u klubu, a oni navikli da se pitaju...

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 25, 2016 9:28 am

Morzhy je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Vidim ova djeca zvanično ovjerila ugovore u FS kantona, odlično. Nastavljamo tamo gdje smo stali, dajemo priliku našoj djeci da se izbore za minutažu. U prošlosti se jako dobro isplatilo nadam se da će i u budućnosti. S tim da su sada puno bolji uslovi i puno uređeniji sistem u OP nego prije par godina. Nema više odlazaka na divlje turnire i skidanja po livadama i štalama. Nema razgovora trenera sa roditeljima po večerama i kafanama, samo na roditeljskom se može razgovarati. Da, uvedeni su redovni roditeljski sastanci. Igrači u OP se redovne prate i njihov napredak se uredno bilježi i vodi. Još je u početnoj fazi ali godine javašluka se ne mogu tako brzo popraviti.
Felix Baumgartner 2012. skočio iz svemira, a mi 2016. uveli red u OP...strašnoslika . Ali bolje ikad nego nikad, iako se valja sad izboriti sa raznoraznim menadžerima kojima je taraba u klubu, a oni navikli da se pitaju...
Šta ćeš kad je poenta OP bila da se uzimaju članarine i ništa drugo. Sad je to malo drugačije.
21 10 4

Petrović Slavko

dell21
Kontakt:

uto okt 25, 2016 10:44 am

Po anketi skoro pola nas ocekuje remi u Širokom. Iskreno i ja sam glasao za remi ali pod uslovom da dobijemo Slobodu . 4 boda iz ove dvije mislim da ne bi bilo lose. Mozda nas igraci i iznenade pa donesemo sva tri boda. U pravilu gdje smo se nadali punim plijenom redovno ga nismo donosili čelik,mladost, sarajevo...

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 11:02 am

Ma sva tri znaka su moguca.
Moze i nama i njima sreca okrenuti ledja, a sitnice ce odluciti.
Ali raduje cinjenica da uvijek na mecevima Zelje i Sirokog pada par golova i igra se lijep fudbal. Teren im je sigurno u boljem stanju, nego nas iz zadnja dva meca, agresivno sa visokim presingom kao protiv Radnika, uz nadam se i malo sportske srece i 3.boda koja bi bila prekretnica.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

uto okt 25, 2016 11:09 am

Baš bi bila prekretnica ta 3 boda. Pobjegli bi Širokom na 9 što bi bilo izuzetno velika prenost na jednim od konkurenata za evropu.

teatrale36
Kontakt:

uto okt 25, 2016 11:15 am

Cisto sumnjam da su ovi igraci nesto dobri, u zadnje vrijeme nema dobrog igraca, najsvjeziji primjer su Memija i Beganović, ne napreduju nikako samo nazaduju, mislim da je najveci problem treneri koji su nekvalitetni.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto okt 25, 2016 11:32 am

Kod juniora se nikad ne zna kako ce se adaptirati na seniorskom nivou.. Talenat tu i ne mora biti presudan faktor.. Puno su bitniji njihov karakter, fizicke predispozicije, odgoj, radne navike a i faktor srece nije za odbaciti.. Ali dzaba im sve ako struka nije spremna da rizikuje i da im da sansu da se prekale igrajuci.. Ovi momci mogu jos igrati za juniore, neki i iduce sezone.. Onima koji zavrsavaju sa juniorskim stazom je najteze jer je klupa, odnosno nedostatak takmicarskih utakmica njihov najveci dusman..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava