puste pare proklete1921.ba je napisao/la:reko ti je
Zapamtio sam ovaj post od prije par dana, ali ne stigoh ranije da se nadovežem. Ceze je ovo napisao dan prije Olimpika, a onda primimo onakva dva gola.ceze je napisao/la:Stopere treba gledati kao par, kao cijelinu, kako igraju i funkcionišu skupa, a ne pojedinačno. Stoperski par Bogdanović-Kosorić je naš najbolji unazad par godina iako pojedinačno i nisu neki super kvalitetni igrači. Ova dvojica što sad igraju su tek neki prosjek lige iako Bocaccini nije ništa lošiji od Bogdanovića, vjerovatno je i bolji, ali u stoperskom paru sa Kosorićem izgleda lošije. Bogdanović i Kosorić nisu odmah kliknuli i zaigrali dobro, trebalo je vremena, ali ako Petrović misli da bi to bolje izgledalo sa nekim drugim, vjerujem mu, kapacitet je da to procijeni.
dok god se ponašao normalno on je igrao i to dobro igrao, u timovima koji su tada igrali grupe evropskih takmičenja + vrlo solidne partije za A reprezentaciju. to kad vidiš, na vrhuncu karijere je svemirski brod za tipove zeba i bekrić. međutim on iz tih timova onako ode sa priprema jer mu je prahnulo da ode u mostarGrbavica je napisao/la:Admir Vladavić je ja mislim imao najviše izgovora u historiji fudbala za svoje neigranje. Pa yebote kad god sam kupio onaj Sport da pročitam uvijek je Vlada kuko kako ga ne voli trener, žuljaju ga kopačke, ne odgovara mu podloga (ko da je teniser), otišo trener, došo trener, predsjednik ga haba zbog ugovora, haba ga jer ima prevelika primanja, mrze ga saigrači, nije se naviko na grad i još milion drugih. A ja ono čitam i bude mi žao čovjeka jer ga tako muče, dok ne skontam kakav je to insan
Felix Baumgartner 2012. skočio iz svemira, a mi 2016. uveli red u OP...strašnovrbanjusa je napisao/la:Vidim ova djeca zvanično ovjerila ugovore u FS kantona, odlično. Nastavljamo tamo gdje smo stali, dajemo priliku našoj djeci da se izbore za minutažu. U prošlosti se jako dobro isplatilo nadam se da će i u budućnosti. S tim da su sada puno bolji uslovi i puno uređeniji sistem u OP nego prije par godina. Nema više odlazaka na divlje turnire i skidanja po livadama i štalama. Nema razgovora trenera sa roditeljima po večerama i kafanama, samo na roditeljskom se može razgovarati. Da, uvedeni su redovni roditeljski sastanci. Igrači u OP se redovne prate i njihov napredak se uredno bilježi i vodi. Još je u početnoj fazi ali godine javašluka se ne mogu tako brzo popraviti.
Obzirom kakav je sistem vladao moramo biti prezadovoljni da smo dobili relativno puno dobrih igrača iz našeg OP.
Šta ćeš kad je poenta OP bila da se uzimaju članarine i ništa drugo. Sad je to malo drugačije.Morzhy je napisao/la:Felix Baumgartner 2012. skočio iz svemira, a mi 2016. uveli red u OP...strašnovrbanjusa je napisao/la:Vidim ova djeca zvanično ovjerila ugovore u FS kantona, odlično. Nastavljamo tamo gdje smo stali, dajemo priliku našoj djeci da se izbore za minutažu. U prošlosti se jako dobro isplatilo nadam se da će i u budućnosti. S tim da su sada puno bolji uslovi i puno uređeniji sistem u OP nego prije par godina. Nema više odlazaka na divlje turnire i skidanja po livadama i štalama. Nema razgovora trenera sa roditeljima po večerama i kafanama, samo na roditeljskom se može razgovarati. Da, uvedeni su redovni roditeljski sastanci. Igrači u OP se redovne prate i njihov napredak se uredno bilježi i vodi. Još je u početnoj fazi ali godine javašluka se ne mogu tako brzo popraviti.
Obzirom kakav je sistem vladao moramo biti prezadovoljni da smo dobili relativno puno dobrih igrača iz našeg OP.. Ali bolje ikad nego nikad, iako se valja sad izboriti sa raznoraznim menadžerima kojima je taraba u klubu, a oni navikli da se pitaju...
Cisto sumnjam da su ovi igraci nesto dobri, u zadnje vrijeme nema dobrog igraca, najsvjeziji primjer su Memija i Beganović, ne napreduju nikako samo nazaduju, mislim da je najveci problem treneri koji su nekvalitetni.vrbanjusa je napisao/la:Vidim ova djeca zvanično ovjerila ugovore u FS kantona, odlično. Nastavljamo tamo gdje smo stali, dajemo priliku našoj djeci da se izbore za minutažu. U prošlosti se jako dobro isplatilo nadam se da će i u budućnosti. S tim da su sada puno bolji uslovi i puno uređeniji sistem u OP nego prije par godina. Nema više odlazaka na divlje turnire i skidanja po livadama i štalama. Nema razgovora trenera sa roditeljima po večerama i kafanama, samo na roditeljskom se može razgovarati. Da, uvedeni su redovni roditeljski sastanci. Igrači u OP se redovne prate i njihov napredak se uredno bilježi i vodi. Još je u početnoj fazi ali godine javašluka se ne mogu tako brzo popraviti.
Obzirom kakav je sistem vladao moramo biti prezadovoljni da smo dobili relativno puno dobrih igrača iz našeg OP.