Ma neka ide,dojadio vise ovo mu je 5 godina,a iskopace Krle nekog novog iz Partizana ili Zvezde.LARS1921 je napisao/la:Dobro šta ste se prepali nećemo vam obradovića uzeti eto vam ga
Ja čuo hoće slavko i Miću Mićićaincident je napisao/la:Ma neka ide,dojadio vise ovo mu je 5 godina,a iskopace Krle nekog novog iz Partizana ili Zvezde.LARS1921 je napisao/la:Dobro šta ste se prepali nećemo vam obradovića uzeti eto vam ga
PS:Majstore gdje su strimovi za utakmice PlBIH.Nista bez tebe.
Slavko i Micic su jarani,imaju Slavko i Mico sa peharom kupa gomilu zajednickih slika.LARS1921 je napisao/la:Ja čuo hoće slavko i Miću Mićićaincident je napisao/la:Ma neka ide,dojadio vise ovo mu je 5 godina,a iskopace Krle nekog novog iz Partizana ili Zvezde.LARS1921 je napisao/la:Dobro šta ste se prepali nećemo vam obradovića uzeti eto vam ga
Ide maksuz za tebe za vikend Široki Željezničar
Ako povedete odmah idu dva penala za Krupu te Kajkut postaje 2 strijelac lige.incident je napisao/la:Slavko i Micic su jarani,ima Slavko i Mico sa peharom kupa.LARS1921 je napisao/la:Ja čuo hoće slavko i Miću Mićićaincident je napisao/la: Ma neka ide,dojadio vise ovo mu je 5 godina,a iskopace Krle nekog novog iz Partizana ili Zvezde.
Nego vidim da ste se usrecili sa Secerovicem i Lazicem.Bice vam pravo zeznuto u Sirokom,a jos vas i sudije nesto ne gotive,a hercegovcima gori pod nogama.
PS:Bice na Areni garant,a prije toga u dnevnom terminu veliki derbi PL BIH Radnik-Krupa na BHT-u.
incident je napisao/la:Slavko i Micic su jarani,imaju Slavko i Mico sa peharom kupa gomilu zajednickih slika.LARS1921 je napisao/la:Ja čuo hoće slavko i Miću Mićićaincident je napisao/la: Ma neka ide,dojadio vise ovo mu je 5 godina,a iskopace Krle nekog novog iz Partizana ili Zvezde.
Nego vidim da ste se usrecili sa Secerovicem i Lazicem.Bice vam pravo zeznuto u Sirokom,a jos vas i sudije nesto ne gotive,a hercegovcima gori pod nogama.
PS:Bice na Areni garant,a prije toga u dnevnom terminu veliki derbi PL BIH Radnik-Krupa na BHT-u.![]()
ovaj post nam govori trenutno stanje, vise nema borbe za titulu , ona je vec kod zrinjskog, nazalost...rodrigo87 je napisao/la:Cuj brata za titulu se radnik bori hahahahaha
Radnik se bori za bolju platurodrigo87 je napisao/la:Cuj brata za titulu se radnik bori hahahahaha
za to smo sami krivipintol_TM87 je napisao/la:ovaj post nam govori trenutno stanje, vise nema borbe za titulu , ona je vec kod zrinjskog, nazalost...rodrigo87 je napisao/la:Cuj brata za titulu se radnik bori hahahahaha