jestHurmasica je napisao/la:Jel ono uz jutarnju kaficu?1921.ba je napisao/la:bravo Plavi !

jestHurmasica je napisao/la:Jel ono uz jutarnju kaficu?1921.ba je napisao/la:bravo Plavi !
Kada da ocekujemo Mirinu izjavu?1921.ba je napisao/la:jestHurmasica je napisao/la:Jel ono uz jutarnju kaficu?1921.ba je napisao/la:bravo Plavi !
Mali zuti je mislim Kobiljarstorm_raider je napisao/la:Fino je bilo veceras na Grbavici, ali lljut sam zbog ova 2 gola. To nije odlika velikih ekipa, da moras zabiti vise golova nego sto primas. Time sam prilicno razocaran. Kod prvog gola kapiten pogrijesio, i uradio ono sto inace vec par utakmica pokusava. Pokusava da organizuje napad i po pravilu preda loptu protivnickom igracu,. Kod drugog gola je prvo ispao Memija, pa je onda Kjosevski nepotrebno izletio. Nonsalantno. Drago mi je zbog Ivana, ali mi je posebno drago zbog Mire Stevanovica. Nakon 10 asistencija i gol pade i to kakav. Ma golcina. Sa sjevera je to strasno izgledalo. Opet je veceras bio najbolji, pretrcao sigurno preko 10 kilometara i dobio je ovacije cijelog stadiona. "Miro, Miro..." Majstore!!! Zlatan decko sa zlatnim nogama.
Ne znam ko je u Olimpicu onaj zuti, ali decko valja loptu nevjerovatno. Cijelu utakmicu nas je vozao, nista mu nismo mogli. Mislim da je cak uputio loptu za njihov prvi gol. Slavko, naribaj ih zbog ove nonsalantnosti! Teren katastrofalan, ne znam kako ce se ovo igrati do decembra, kada je sad ovako.
Imal sad slavlje igraca ?1921.ba je napisao/la:bravo Plavi !
A to je znaci Kobiljar. Mogu ti reci da je veceras par puta cijeli stadion, onako kolektivno, uzdahnuo na par poteza. Radilica prava.11plavih'92 je napisao/la:Mali zuti je mislim Kobiljarstorm_raider je napisao/la:Fino je bilo veceras na Grbavici, ali lljut sam zbog ova 2 gola. To nije odlika velikih ekipa, da moras zabiti vise golova nego sto primas. Time sam prilicno razocaran. Kod prvog gola kapiten pogrijesio, i uradio ono sto inace vec par utakmica pokusava. Pokusava da organizuje napad i po pravilu preda loptu protivnickom igracu,. Kod drugog gola je prvo ispao Memija, pa je onda Kjosevski nepotrebno izletio. Nonsalantno. Drago mi je zbog Ivana, ali mi je posebno drago zbog Mire Stevanovica. Nakon 10 asistencija i gol pade i to kakav. Ma golcina. Sa sjevera je to strasno izgledalo. Opet je veceras bio najbolji, pretrcao sigurno preko 10 kilometara i dobio je ovacije cijelog stadiona. "Miro, Miro..." Majstore!!! Zlatan decko sa zlatnim nogama.
Ne znam ko je u Olimpicu onaj zuti, ali decko valja loptu nevjerovatno. Cijelu utakmicu nas je vozao, nista mu nismo mogli. Mislim da je cak uputio loptu za njihov prvi gol. Slavko, naribaj ih zbog ove nonsalantnosti! Teren katastrofalan, ne znam kako ce se ovo igrati do decembra, kada je sad ovako.
Gledao sam ga na TV kad su igrali protiv pitara. Pravio je budalama njihovu odbranu
Ma Lazic je posebna prica. Zna je jako povuci, nezgodan prvi korak, al momak isto kao da se prepadne i upropasti sve. Prodje 2-3 igraca i onda ili padne ili iscekuje nesto i zabije se u 4. igraca umjesto da puca.LARS1921 je napisao/la:viewtopic.php?f=64&t=387
Glasajte.
Teren katastrofa, lazić prođe 2-3 igrača i zapne
Aco opet daleko najslabiji on i Memija ne mogu igrati nikako. Bez Boccaccinia i Sinise odbrana suplja skroz.delinjo je napisao/la:sta uraditi sa ovim kapitenom haj budi pametan....50 % primljenih golova ove sezone njegova krivica...ocuajna predaja sta svve ne ...nemam pojma na osnovu cega ima toliki kredit kod svakog trenera...
Ma nisu oni ništa radili na travnjaku već samo analizu tla vršili, kako na glavnom tako i na pomoćnom.irfo je napisao/la:Sto je najgore na pocetku sezone bila neka prica, dolazili slovenci da poboljsaju stanje travnjaka, zavalise nas braca slovenci ove godine strasno
, nije nikad vako los bio teren
ma cim to slovenac dotakne, tu trava vise ne rasteHurmasica je napisao/la:Ma nisu oni ništa radili na travnjaku već samo analizu tla vršili, kako na glavnom tako i na pomoćnom.irfo je napisao/la:Sto je najgore na pocetku sezone bila neka prica, dolazili slovenci da poboljsaju stanje travnjaka, zavalise nas braca slovenci ove godine strasno
, nije nikad vako los bio teren
Ispoštovali, ako Bog da uskoro idu radovi na istoku, i ide još novih otkazaLARS1921 je napisao/la:Hajde braćo valja istok izgradit i platit raskide