sub okt 22, 2016 9:56 pm
Za početak da kažem da je Olimpic uz Čelik najmanje kvalitetna ekipa.
Utakmica je bila dosta zanimljiva, vidjeli smo 5 golova, prilika, poluprilika. Teren je bio u lošem stanju što se odrazilo na kvalitet igre. U prvom poluvremenu Željo je bio sasvim dobar, zabio dva gola. U drugom poluvremenu, znatno lošiji, kao i protiv Sarajeva, čak smo primili go sa igračem više- što je jako loše. Sada ću da spomenem igrače koji su obilježili ovu utakmicu:
Stevanovic-kralj, najbolji igrač u ligi,igrač utakmice. Svaka čast momčino. Ne znam kako on nije kapiten, on je primjer pravog profesionalca. Rijetko koji igrač dođe iz onakve lige i ima ovakvu Želju za igrom.
Memija-poslije Stevanovića za mene najbolji igrač. Odlično je odigrao ofanzivno, borbeno, agresivno, ovo je primjer kako se ostavlja srce na terenu.
Lendrić- Zabio dva gola, nadam se da će ga krenut. dobro se kretao, vršio pritisak na zadnju liniju. Posebno dobro je odigrao prvo poluvrijeme. Presjekao je i nekoliko lopti. Dobra partija. U 53 min je fulio 100000%tnu šansu i to je ono što je mana kod njega. Nije igrač koji će iskoristi svaku šansu.
Stanić je odigrao užasno. Najgori pojedinac na utakmici. Imao je kardinalne greške u 8 13 18 77 85 min. Razumijem da je dešnjak i da je jako teško igrati na lijevoj strani, ali ovo je nedospustivo. Igra je skroz nazor, na silu, na mišiče.
Kjosevski- ako sam dobro vidio on je najveći krivac kod prvog gola.
Blagojević nije bio na svom nivou, imao je par grešaka (16,61,min), bespotrebno je valjao i zadržavao loptu. U 16 min je imao dobru poziciju za go, on tu gubi loptu. Malo mi je nejasno da je Uglješa izašao, a sasvim je pristojno odigrao, čak i bolje od Blagojevića.
Ostali igrači su bili tu i tamo, standardno isti. Marković je odigrao korektno, kao i svaki put.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.