Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 9:44 pm

Ja vise od Lendrica ne ocekujm nista. Kad da golove na dvije tekme za redom onda mozda. A i ako nam je Olimpik stalna musterija kako igramo pocinjem se brinuti za rezultat. Ajd da vidimo sta je Mrvica skonto za sutra pa ne bili se poslije tekme opet osjecali superiornim pa makar samo do sljedeceg kola.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

incident
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:47 pm

Mnogi navijaci Zelje dizu Petrovica u nebesa,kao nekog carobnjaka,a jos nisu culi njegove demagogije kada ekipi ne ide.Drugo,pod Slavkom se necete nagledati fudbala,kao sto nije ni publika u Bijeljini.Trece,Slavko ce odmah dici nos,ako mu zelje ne budu ispunjene u prelaznom roku,cuj oce Pecu ,kao da sam ne zna koliko ce Radnik za njega traziti i kakvi su planovi za njega u Radniku.Pa kada je toliki strucnjak eto mu njegovi ljubimci,Secerovic i Lazic koje je forsirao u Radniku,pa neka od njih napravi nesto.Nije Petrovic toliki strucnjak kao sto mislite,navijaci Rada i Borca iz Cacka najbolje znaju,odakle je i dosao u Radnik.Covjek zna da postavi igru u defanzivi,a njegove ekipe u ofanzivi su jedno veliko nula,odnosno igra sa jednim napadacem,ali imat cete vremena da se nervirate.Sa Slavkom se kup moze uzeti ali o prvenstvu samo sanjati,statistika Radnika ce vam najbolje reci.

1921.ba
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:48 pm

OK
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:53 pm

otećemo vam i pecu i šerbečića i lučića i obradovića, a i trenera miloševića :D

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet okt 21, 2016 9:59 pm

Lazu zohari da para nemaju eno ih u scc-u obavljaju shoping.. gazi uhljupe !

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:01 pm

Minjore je napisao/la:Lazu zohari da para nemaju eno ih u scc-u obavljaju shoping.. gazi uhljupe !
Sta to ti ? Hahaha
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:01 pm

incident je napisao/la:Mnogi navijaci Zelje dizu Petrovica u nebesa,kao nekog carobnjaka,a jos nisu culi njegove demagogije kada ekipi ne ide.Drugo,pod Slavkom se necete nagledati fudbala,kao sto nije ni publika u Bijeljini.Trece,Slavko ce odmah dici nos,ako mu zelje ne budu ispunjene u prelaznom roku,cuj oce Pecu ,kao da sam ne zna koliko ce Radnik za njega traziti i kakvi su planovi za njega u Radniku.Pa kada je toliki strucnjak eto mu njegovi ljubimci,Secerovic i Lazic koje je forsirao u Radniku,pa neka od njih napravi nesto.Nije Petrovic toliki strucnjak kao sto mislite,navijaci Rada i Borca iz Cacka najbolje znaju,odakle je i dosao u Radnik.Covjek zna da postavi igru u defanzivi,a njegove ekipe u ofanzivi su jedno veliko nula,odnosno igra sa jednim napadacem,ali imat cete vremena da se nervirate.Sa Slavkom se kup moze uzeti ali o prvenstvu samo sanjati,statistika Radnika ce vam najbolje reci.
Treba biti realan i pogledati sastave zelje i radnika. Znam da navodis neke negativnosti ali eto sad da vidimo da li ce vas taj trener sadasnji dovesti gdje je petrovic.
Da je savrsen nije, al daje strucnjak jeste i trenutno boljeg sigurno ne bimogli dovesti a pogotovo ne za par dana nakon smjene kostica.

ChWilla
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:02 pm

a prije slavke su se baš nagledali fudbala, naosvajali trofeja i naizlazili u evropu...
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:03 pm

Sutra nimalo neće biti lagana tekma. Prvo, fale nam dva standardna igrača (Bokačini i S. Stevanović). Ne znam koliko može Jahić (fizički), a isto se odnosi i na Stanića, jbg, Stani ponestane snage protiv Goražda!!! Diše na škrge!!! Bori se, ali nema ni upola ona pluća koja je imao ranije. Jahić mi je izgledao kao da šepa kada je izlazio??? Bogičević je jedan veliki upitnik, ali je protiv Goražda odigrao na iskustvo. Sigurno je da je Bogičević igrač koji se zna najbolje postaviti, ali bez priprema i svega što se oko njega dešavalo se be bi smio staviti u ovako BITNOJ utakmici. Mi ne smijemo kiksati. Mi moramo pobijediti, a tada je najteže, uz loš teren, bit će još teže. Olimpik će se naložiti, jer su im obećali lovu, a vjerovatno i neke bonuse u slučaju povoljnoh uspjeha i opstanka u ligi. Oni imaju solidan igrački kadar, a znajući da su igrači kvarljiva roba, sve su ovo oko "štrajka" zakuhali da bi došli do love. Znaju igrati i naročito su opasni iz polukontri i kontri. Pitari su ih uzeli golom iz ofsajda. Zadnje tri tekme su bez poraza (uzeli bod u Vitezu, nakantali Široki kući i nakon vodstva od 3:1 sa Slobodom prokockali pobjedu u zadnjim sekundama). Nisu nimalo naivi. Da su Bokačini i S. Stevanović tu, ne bih brinuo, ni pored zakona velikih brojeva. Sve sam smrljavio. Valjda me skontate što sam hotio rijeti.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Tryg
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:05 pm

Minjore je napisao/la:Lazu zohari da para nemaju eno ih u scc-u obavljaju shoping.. gazi uhljupe !

Pa danas primili pare da odigraju tekmu. Lelic u sport lifu se namiruje odma :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:06 pm

vi stvarno pišete to došli do love kao da to nije u redu :D pa nisu sigurno od današnjeg olimpica tražili da im se povećaju plate, nego da im se plati što je dužno.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:15 pm

incident je napisao/la:Mnogi navijaci Zelje dizu Petrovica u nebesa,kao nekog carobnjaka,a jos nisu culi njegove demagogije kada ekipi ne ide.Drugo,pod Slavkom se necete nagledati fudbala,kao sto nije ni publika u Bijeljini.Trece,Slavko ce odmah dici nos,ako mu zelje ne budu ispunjene u prelaznom roku,cuj oce Pecu ,kao da sam ne zna koliko ce Radnik za njega traziti i kakvi su planovi za njega u Radniku.Pa kada je toliki strucnjak eto mu njegovi ljubimci,Secerovic i Lazic koje je forsirao u Radniku,pa neka od njih napravi nesto.Nije Petrovic toliki strucnjak kao sto mislite,navijaci Rada i Borca iz Cacka najbolje znaju,odakle je i dosao u Radnik.Covjek zna da postavi igru u defanzivi,a njegove ekipe u ofanzivi su jedno veliko nula,odnosno igra sa jednim napadacem,ali imat cete vremena da se nervirate.Sa Slavkom se kup moze uzeti ali o prvenstvu samo sanjati,statistika Radnika ce vam najbolje reci.
Malo mi je glupo ovo sto si napisao, napisano nekako iz mrznje prema Petrovicu iz razloga sto je otisao iz Radnika. On je prvo Radnik izvukao iz opasne zone i ostavio u ligi a sljedece sezone napravio cudo sa tom ekipom i osvojio kup i plasirao se u evropu. To je najveci uspjeh u historiji tog kluba. Kad je to prije Petrovica taj klub osvajao trofeje i igrao evropska takmicenja?. Igra sa jednim napadacem ne znaci da ekipa igra defanzivno. Mi smo godinama igrali sa jednim napadacem i osvojili sve sto se moze osvojiti i postavili mnogo rekorda.
Sto se tice Obradovica i Pece to necu komentarisati, jer jos nije poceo transfer rok.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:18 pm

Mi vise bili defanzivni sa dva napadaca nego sa jednim. Prokleta 4-4-2.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:29 pm

Od citavog texta ono sto je covjek upravu jeste prvih par rijeci do zareza i tu bi se s njim slozio 100% a ostalo je pred nama i to ce vrijeme i ono na terenu najbolje pokazati.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:39 pm

Koliko ocekujete sutra ljudi? 3000 maksimalno ja ocekujem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:39 pm

storm_raider je napisao/la:Koliko ocekujete sutra ljudi? 3000 maksimalno ja ocekujem.
2.500
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Tryg
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:40 pm

Zeljina armija sutra, 5 milja, i het trik Lendrica, sutra u 19:00 arena HD, Corona, i gola komsinica. :)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

rodrigo87
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:42 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:

storm_raider
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:45 pm

Kad ti sutra Tina uleti u kadar. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 10:56 pm

Tryg je napisao/la:Zeljina armija sutra, 5 milja, i het trik Lendrica, sutra u 19:00 arena HD, Corona, i gola komsinica. :)
Tryg prvi lajk instagrama! :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava