Sta to ti ? HahahaMinjore je napisao/la:Lazu zohari da para nemaju eno ih u scc-u obavljaju shoping.. gazi uhljupe !
Treba biti realan i pogledati sastave zelje i radnika. Znam da navodis neke negativnosti ali eto sad da vidimo da li ce vas taj trener sadasnji dovesti gdje je petrovic.incident je napisao/la:Mnogi navijaci Zelje dizu Petrovica u nebesa,kao nekog carobnjaka,a jos nisu culi njegove demagogije kada ekipi ne ide.Drugo,pod Slavkom se necete nagledati fudbala,kao sto nije ni publika u Bijeljini.Trece,Slavko ce odmah dici nos,ako mu zelje ne budu ispunjene u prelaznom roku,cuj oce Pecu ,kao da sam ne zna koliko ce Radnik za njega traziti i kakvi su planovi za njega u Radniku.Pa kada je toliki strucnjak eto mu njegovi ljubimci,Secerovic i Lazic koje je forsirao u Radniku,pa neka od njih napravi nesto.Nije Petrovic toliki strucnjak kao sto mislite,navijaci Rada i Borca iz Cacka najbolje znaju,odakle je i dosao u Radnik.Covjek zna da postavi igru u defanzivi,a njegove ekipe u ofanzivi su jedno veliko nula,odnosno igra sa jednim napadacem,ali imat cete vremena da se nervirate.Sa Slavkom se kup moze uzeti ali o prvenstvu samo sanjati,statistika Radnika ce vam najbolje reci.
Minjore je napisao/la:Lazu zohari da para nemaju eno ih u scc-u obavljaju shoping.. gazi uhljupe !
Malo mi je glupo ovo sto si napisao, napisano nekako iz mrznje prema Petrovicu iz razloga sto je otisao iz Radnika. On je prvo Radnik izvukao iz opasne zone i ostavio u ligi a sljedece sezone napravio cudo sa tom ekipom i osvojio kup i plasirao se u evropu. To je najveci uspjeh u historiji tog kluba. Kad je to prije Petrovica taj klub osvajao trofeje i igrao evropska takmicenja?. Igra sa jednim napadacem ne znaci da ekipa igra defanzivno. Mi smo godinama igrali sa jednim napadacem i osvojili sve sto se moze osvojiti i postavili mnogo rekorda.incident je napisao/la:Mnogi navijaci Zelje dizu Petrovica u nebesa,kao nekog carobnjaka,a jos nisu culi njegove demagogije kada ekipi ne ide.Drugo,pod Slavkom se necete nagledati fudbala,kao sto nije ni publika u Bijeljini.Trece,Slavko ce odmah dici nos,ako mu zelje ne budu ispunjene u prelaznom roku,cuj oce Pecu ,kao da sam ne zna koliko ce Radnik za njega traziti i kakvi su planovi za njega u Radniku.Pa kada je toliki strucnjak eto mu njegovi ljubimci,Secerovic i Lazic koje je forsirao u Radniku,pa neka od njih napravi nesto.Nije Petrovic toliki strucnjak kao sto mislite,navijaci Rada i Borca iz Cacka najbolje znaju,odakle je i dosao u Radnik.Covjek zna da postavi igru u defanzivi,a njegove ekipe u ofanzivi su jedno veliko nula,odnosno igra sa jednim napadacem,ali imat cete vremena da se nervirate.Sa Slavkom se kup moze uzeti ali o prvenstvu samo sanjati,statistika Radnika ce vam najbolje reci.
2.500storm_raider je napisao/la:Koliko ocekujete sutra ljudi? 3000 maksimalno ja ocekujem.
Tryg prvi lajk instagrama!Tryg je napisao/la:Zeljina armija sutra, 5 milja, i het trik Lendrica, sutra u 19:00 arena HD, Corona, i gola komsinica.