Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 12:11 am

Plavi orkestar je napisao/la:Treba Cenana u Afriku poslati,u kakvu dzunglu da nafata 3-4 crnca i da ih dovede ovamo.Samo nek se pazi da ga ne pojedu ili ne naguze.Oni su fizicki spremni,u dzungli ne smiješ biti ne spreman jer te odmah nešto pojede,dvije utakmice mogu odigrati da ne stanu,samo ih Tici proslijediti 2-3 mjeseca da ih pravilima i onom osnovnom u fudbalu poduci.Bez obeštecenja,igrat ce za malu platu...minimalna ozdvajanja za njih a imali bi brzinu i trku kao niko u ligi.
Nisu ni crnci sto su nekad bili. Balkanci su novi crnci

Plavi orkestar
Kontakt:

pet okt 21, 2016 12:16 am

Vrag je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Treba Cenana u Afriku poslati,u kakvu dzunglu da nafata 3-4 crnca i da ih dovede ovamo.Samo nek se pazi da ga ne pojedu ili ne naguze.Oni su fizicki spremni,u dzungli ne smiješ biti ne spreman jer te odmah nešto pojede,dvije utakmice mogu odigrati da ne stanu,samo ih Tici proslijediti 2-3 mjeseca da ih pravilima i onom osnovnom u fudbalu poduci.Bez obeštecenja,igrat ce za malu platu...minimalna ozdvajanja za njih a imali bi brzinu i trku kao niko u ligi.
Ma kakvi.Balkanci su osjetili sve cari zivota.Nama trebaju oni koji idu da uhvate sebi rucak sa lukom i strijelom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 12:18 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Ma kakvi.Balkanci su osjetili sve cari zivota.Nama trebaju oni koji idu da uhvate sebi rucak sa lukom i strijelom.
Taman se ne moraju navikavati sto nema vode poslije 12

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 12:19 am

Pinkii je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Taman se ne moraju navikavati sto nema vode poslije 12

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Brutalno hahaha
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

pet okt 21, 2016 12:20 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

pet okt 21, 2016 12:22 am

Djej zapelo Zebinjom?! Da nije kao sa Jahom oko duzine ugovora..
Joj kako se ja sad bojim ovih starih povratnika. Jaha jucer ocajan na tekmi, ne napisah to do sad. Izgleda kao da se muci na terenu.

GoodisonPark
Kontakt:

pet okt 21, 2016 12:56 am

Dobro ba Leon nećemo pretjerivati, :) čuj Jaha očajan. Najbolje mu je yebati sad sve po spisku odmah preventivno. On ne može biti očajan da igra sa jednom nogom. Evo ja sam recimo vidio mnogo smireniju igru nego kod Ace, nije nabio ni jednu loptu bezveze gore njima, čak je na početku dole kod kornera na sjeverozapadu imao jako finu intervenciju kad je kroz dvojicu probacio loptu a nije je nabio na pomoćni kao što kapiten obično radi. Naravno da ima i grešaka, treba njemu utakmica da se vrati u takmičarsku formu i ritam i garantovano će biti sve bolji i bolji. Ja koliko vidim da se on još navikava i adaptira na ovo sve jer ipak davno je on igrao tu, povreda, pauza. Neka ga ba, treba nam Jaha spreman kad se bude trebalo potuci u zadnjih 10-14 kola. Taman ću od Ace očekivati da nakon 2 godine napokon postane stub odbrane. Hoće kako neće. Pogledajte samo prošlogodišnji stoperski par Radnika Jakovljević-Memišević strašni igrači, vi baš mislite da će Slavko dovijeka trpiti prosjek u zadnjoj liniji, jašta će. Matteo bi bio još 50% bolji da je u paru sa njim stoper njegovih kvaliteta približno. Ovako momak čisti 20-30 lopti po utakmici normalno da jednom ili dva puta i pogriješi ali je uvijek na svakoj lopti. One volej makazice ne zna napraviti 95% igrača u ligi.

Uglavnom Sanelu treba malo vremena, opravdano sasvim.

Kad već pretjerujemo šta onda reći za Uglješu na derbiju kad za 6 minuta 3 puta katastrofalno pogriješi, e to je očajno buraz!

Malo više iskrenosti i realnosti na forumu ne bi škodilo nikome..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet okt 21, 2016 1:18 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:boccacio, molim ze izdaj knjigu... sa svim tvojim analizama, komentarima... prvi cu je kupiti i uokviriti kao svjedok jednog vremena u zeljinoj istoriji...
E čuj knjigu uokviriti
Ko je još ikad uokvirio knjigu :P
ja :D kad vidim da je nesto dragocjeno, uokvirim ko sliku i ne diram je nikako, naravno kupim i drugu kopiju da je citam :D
Pa kad je tako, de uokviri dvije gajbe staropramena dok ne krenes za Bosnu :DD:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet okt 21, 2016 1:20 am

Zgazit cemo vukove
Željezničar ante portas !

Tavas1921
Kontakt:

pet okt 21, 2016 1:21 am

Slavko ce prije izbaciti Mattea iz ekipe nego Acu, to i govori u nedavnom intervju gdje kaze da igre Italijana osciliraju. Mislim da on nije tip stopera koje Slavko voli i da trazi stopera koji ce igrati sa Kosoricem. Kosoric ove sezone jedan od najlosijih igraca na terenu (od ovih sto su trenutno u klubu).

GoodisonPark
Kontakt:

pet okt 21, 2016 1:35 am

Ja se ne bih smio kladiti na to, slušao sam i ja tu izjavu ali igre i jednog i drugog dovoljno pokazuju.

Evo ja odgovorno tvrdim da ja Matteo najmoderniji stoper u ligi, pratim sve ekipe i niko nije ni blizu njegovom kvalitetu. Pogledajmo samo njegova ubacivanja nakon prekida, iskreno ja samo njega gledam i nadam se da će uvaliti neki gol. Već drugi put u kratkom roku gledamo Matteove "makazice" gore prema Jugu, ali ne onako za raju već su to možemo reći opasni šutevi, a brat bratu nismo ih na Grbavici vidjeli ne pamtim, Riki Bajić u Zvorniku i protiv Standarda, ali ovdje je riječ o stoperu koji je po meni dimenzija više u odnosu na neki standard i prosjek u BiHPL.

Edit sjetih se Križmanovih makazica na sjeveru ali o njemu također ne treba trošiti riječi, kvalitetan igrač i ako ne bude povreda mogao bi biti udarna igla u nastavku.
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u pet okt 21, 2016 1:45 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Grbavica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 1:43 am

Meni on nije ništa posebno. Al' valjda što je žabar pa eto raji se sviđa...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

GoodisonPark
Kontakt:

pet okt 21, 2016 1:54 am

Nema veze sa tim žabar, ali momak realno super igra. Evo primjer zadnja tekma pogledati recimo zadnjih pola sata, kako se mudro izvukao skoro na lijevog beka i započeo na taj način mnogo akcija, uvijek sigurna lopta do Šećerovića ili Markovića kad je ušao a izvlačenjem više lijevo je Stani omogućio više slobode, i na taj način se pravio višak. Dok je recimo Bogi za to vrijeme slao lopte njima u noge bez ikakvog pritiska i potrebe, ako izuzmemo zvižduke naravno ali za pola sata nije napravio ništa što bi ga svrstalo u ozbiljnije fudbalere, poštujem njegove partije pod Amarom ali ovo sad..

Edit: pogledaj samo njegovu dugu loptu Miri za onaj penal protiv Metalaca, ono Aco ne može ni iz 30 pokušaja.
Željo samo Željo!!!

delinjo
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:03 am

Grbavica je napisao/la:Meni on nije ništa posebno. Al' valjda što je žabar pa eto raji se sviđa...
ne pamtim kad sam gledao skolovanijeg stopera u Zelji da se onako dobro postavlja ,da ne panici...na prste jedne ruke mozes izbrojati koliko je lopti nabio tek onako iz cista mira protivnicima u noge...dok Aco npr po utakmici to uradi 5 do 10 puta najmanje i to iz cista mira....nema ovo sto pisem veze s tim sto je zabar vjeruj mi samo je to moj utisak ...naravno ima on mana da ih nema ne bi igrao ovdje ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:12 am

Ja bih iskreno volio da mi neko nabroji njegove mane, da vidim šta ja to ne vidim (što bi reko naš vrli stručnjak boro :D )

Po meni jedina mana mu je što preuzima mnogo posla od drugog stopera ali frajer tako igra uvijek 100% i hoće da bude na svakoj lopti i ne igra nikad alibi igru. Onaj sad potez na kraju poluvremena kad je ispao, zatim ispravio grešku pa onda na autu stigao loptu i usput poslao lika po mineralnu, ono se ne viđa svaki dan ;)
Željo samo Željo!!!

teatrale36
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:18 am

GoodisonPark je napisao/la:Ja bih iskreno volio da mi neko nabroji njegove mane, da vidim šta ja to ne vidim (što bi reko naš vrli stručnjak boro :D )

Po meni jedina mana mu je što preuzima mnogo posla od drugog stopera ali frajer tako igra uvijek 100% i hoće da bude na svakoj lopti i ne igra nikad alibi igru. Onaj sad potez na kraju poluvremena kad je ispao, zatim ispravio grešku pa onda na autu stigao loptu i usput poslao lika po mineralnu, ono se ne viđa svaki dan ;)
Bruka ako Matea otpisu ove zime pored Ace koji je dosta lošiji ove sezone mada on nikad nije ulijevao neku sigurnost u odbranu. Nadam se da nece radi nekog Slavkinog stopera izvisiti Boccaccini.

south side
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:21 am

Neznam za vas ali mene je bokacini iznenadio po meni extra stoper za nase lige malo je tromiji ali zna se postaviti kad treba .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:40 am

ima "crne rupe", ispade kad se naprosto zaboravi i nešto prođe što apsolutno ne bi smjelo. ali imaju i ostali...
gradi željo boli te *****

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:40 am

On je drugaciji tip stopera od ostalih. Nekome se ta njegova dimenzija sviđa, nekom ne. Aco je kapiten pa ga se ne moze lako klupirati kad zasluzuje. Odlazak Bocce bih jedino opravdao ako ce doci neko bas bolji, tipa Memisevic.
Osvrnuo bih se na Jahu. On na terenu, bar po meni, nije promasaj. Najstabilniji je od nasih stopera i vidi se da ima znanje i iskustvo. Jedini problem je sto (valjda) vuce povredu, ali o tome nisam bas upucen, pa ne bih vise pisao
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

pet okt 21, 2016 8:43 am

joj kad krenu u dribling na početku kod 0-0... :D izgledalo je kao da bi mu i neko sa tribine uzeo loptu.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava