Dobro ba Leon nećemo pretjerivati,

čuj Jaha očajan. Najbolje mu je yebati sad sve po spisku odmah preventivno. On ne može biti očajan da igra sa jednom nogom. Evo ja sam recimo vidio mnogo smireniju igru nego kod Ace, nije nabio ni jednu loptu bezveze gore njima, čak je na početku dole kod kornera na sjeverozapadu imao jako finu intervenciju kad je kroz dvojicu probacio loptu a nije je nabio na pomoćni kao što kapiten obično radi. Naravno da ima i grešaka, treba njemu utakmica da se vrati u takmičarsku formu i ritam i garantovano će biti sve bolji i bolji. Ja koliko vidim da se on još navikava i adaptira na ovo sve jer ipak davno je on igrao tu, povreda, pauza. Neka ga ba, treba nam Jaha spreman kad se bude trebalo potuci u zadnjih 10-14 kola. Taman ću od Ace očekivati da nakon 2 godine napokon postane stub odbrane. Hoće kako neće. Pogledajte samo prošlogodišnji stoperski par Radnika Jakovljević-Memišević strašni igrači, vi baš mislite da će Slavko dovijeka trpiti prosjek u zadnjoj liniji, jašta će. Matteo bi bio još 50% bolji da je u paru sa njim stoper njegovih kvaliteta približno. Ovako momak čisti 20-30 lopti po utakmici normalno da jednom ili dva puta i pogriješi ali je uvijek na svakoj lopti. One volej makazice ne zna napraviti 95% igrača u ligi.
Uglavnom Sanelu treba malo vremena, opravdano sasvim.
Kad već pretjerujemo šta onda reći za Uglješu na derbiju kad za 6 minuta 3 puta katastrofalno pogriješi, e to je očajno buraz!
Malo više iskrenosti i realnosti na forumu ne bi škodilo nikome..