Kažem ti ja da Norvežani i vremenska prognoza izdati nećeshzna je napisao/la:Jooooooooooj![]()

Kažem ti ja da Norvežani i vremenska prognoza izdati nećeshzna je napisao/la:Jooooooooooj![]()
Ma i da je kiša ne smeta mi, ali noćas je u Bazi bilo prelijepo.Hurmasica je napisao/la:Kažem ti ja da Norvežani i vremenska prognoza izdati nećeshzna je napisao/la:Jooooooooooj![]()
I toKeepTheBlueFlag je napisao/la:To sto nam je majke svima psovao na otoci dok je igrao i olimpicu i to mu halalimopile87 je napisao/la:Ja sam svjestan da je Bogi ispao debil, da je sa zenickim smradom drzao presice, i to u pitarliku. Ali isto tako sam misljenja da ne treba zvizdati ni jednom igracu koji nosi nas dres. Prije nego bilo ko sta napise na ovu temu, ja cu ga zamoliti da razmisli jer Bogi hrani porodicu od ovoga i nosi Zeljin dres. Meni su to dva razloga dovoljna za to da mu ne zvizdim. Nikad ga necu gledati istim ocima kao prije ali necu ni zvizditi nekome u ZELJINOM dresu.
Uskoro ce se znati aBdElegant je napisao/la:irfo je napisao/la:Info iz prve ruke:
Jedna kladionica zainteresovana da bude GS
irfo je napisao/la:Uskoro ce se znati aBdElegant je napisao/la:irfo je napisao/la:Info iz prve ruke:
Jos malo pa ko engleski klubovi, superirfo je napisao/la:Uskoro ce se znati aBdElegant je napisao/la:irfo je napisao/la:Info iz prve ruke:
Kompletne familije mu se vazda sjetim da mu nije Želje ovce bi negdje na Grmeču čuvao ili plafon u BSK Crni Dzordže igrao. Sve najgore u daljnjoj karijeri mu želim. Pozzrevolt je napisao/la:Govnetu koji je sa zenickim sljamom pricao protiv Želje tačno pred utakmicu sa slobodom i to u pitarskim prostorijama plješčete. Brzo zaboravljate i jebanje majke svima nama na tribini kada je igrao za Olimpic! Pileci mozgovi
Nista ni jedno ni drugo najbolje tako. Aplauz sigurno nije zasluzio !exbabilon je napisao/la:A po belaju ovi sto ne misle isto aplaudiraju na svaki kontakt. Bas smijesno bilo, pola zvizdi, pola aplaudira. Ja gledam i ne znam sta bih..
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Svaka cast! Ovako treba da razmislja svaki navijac, al...pile87 je napisao/la:Ja sam svjestan da je Bogi ispao debil, da je sa zenickim smradom drzao presice, i to u pitarliku. Ali isto tako sam misljenja da ne treba zvizdati ni jednom igracu koji nosi nas dres. Prije nego bilo ko sta napise na ovu temu, ja cu ga zamoliti da razmisli jer Bogi hrani porodicu od ovoga i nosi Zeljin dres. Meni su to dva razloga dovoljna za to da mu ne zvizdim. Nikad ga necu gledati istim ocima kao prije ali necu ni zvizditi nekome u ZELJINOM dresu.