Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...cikazubo je napisao/la:Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Prema savezu u 19hfcz je napisao/la:Zna li se tacan termin utakmice protiv Olimpica?
Hvala
Ma dobro ne poredim ja direktno Francesca i Zebu, samo ilustracija, znamo kako je Zeba otisao, a zna se i ko nije bio za njegov dolazak, al to sad nema ni veze, ako gledamo samo sta ce nam donijet kvalitativno mislim da smo pogodili, bio je glavni kotac Slobode u svim ofanzivnim aspektima sve do odlaska, mene samo jako brine duga pauza koja ga sad ceka, vidjeli smo Blagojevica za dvije pauze u kratkom periodu zbog njegovih gluposti, sad nije ni 50% onog igraca kakav je bio, a Zeba ce propustiti pola regularnog dijela i jos na to dolazi zimska pauza. Kad saberem i oduzmem vjerujem Slavki kako god odluci.Morzhy je napisao/la:Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...cikazubo je napisao/la:Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Nijejovanmaksimovic je napisao/la:jel zeba igrao u kupu za slobodu ove sezone?
Grbavica je napisao/la:ja mislim da su dresovi iz ove polusezone sa ovog klipa najružniji u historiji kluba
Zeba i Gredic nisu u bas najboljim odnosima i po rijecima Zebe dok je Greda bilo sta u klubu ne bi igrao.Morzhy je napisao/la:Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...cikazubo je napisao/la:Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Sta se desava ?Leon_Professional je napisao/la:Evo Celik se ugasi!