Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 2:25 pm

Joj Adilovica na ovom klipu... gledaj pete, gledaj bravura.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:26 pm

hahahah joj kad se sjetim... jamala tito :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Grbavica
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:27 pm

ja mislim da su dresovi iz ove polusezone sa ovog klipa najružniji u historiji kluba
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u uto okt 18, 2016 2:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fcz
Kontakt:

Zna li se tacan termin utakmice protiv Olimpica?

Hvala
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

cikazubo je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.
Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:30 pm

fcz je napisao/la:Zna li se tacan termin utakmice protiv Olimpica?

Hvala
Prema savezu u 19h

Dolina
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:33 pm

Šteta ga je propustiti, samo ne napraviti grešku kao sa Bekrićem 4 godine. Potpisati na 1.5. ili do kraja sezone pa dalje vidjet.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

cikazubo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 2:35 pm

Morzhy je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.
Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...
Ma dobro ne poredim ja direktno Francesca i Zebu, samo ilustracija, znamo kako je Zeba otisao, a zna se i ko nije bio za njegov dolazak, al to sad nema ni veze, ako gledamo samo sta ce nam donijet kvalitativno mislim da smo pogodili, bio je glavni kotac Slobode u svim ofanzivnim aspektima sve do odlaska, mene samo jako brine duga pauza koja ga sad ceka, vidjeli smo Blagojevica za dvije pauze u kratkom periodu zbog njegovih gluposti, sad nije ni 50% onog igraca kakav je bio, a Zeba ce propustiti pola regularnog dijela i jos na to dolazi zimska pauza. Kad saberem i oduzmem vjerujem Slavki kako god odluci.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:36 pm

jel zeba igrao u kupu za slobodu ove sezone?
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:36 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:jel zeba igrao u kupu za slobodu ove sezone?
Nije

Okolele
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:43 pm

:D :rofl:

A gdje je Zahirović..

slika

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:50 pm

Da je Tan prvo dosao u Zelju sa ciljem da ulozi/kupi oni bi rekli nudio nam se jedan milijarder mi ga odbili, treba nama bogatiji covjek !

P.S. Hvala Bog pa nije dosao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kospicar
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:52 pm

Grbavica je napisao/la:ja mislim da su dresovi iz ove polusezone sa ovog klipa najružniji u historiji kluba

Ja ne mislim, ubijedjen sam da su najruzniji dresovi u historiji kluba.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:52 pm

Ma Evander ih poklapa, kad im je frajer sve ovo pricao, a oni pjenili. Na kraju lik upravu 100%. Te info.sto se plasiraju po forumu su smijesne, da se ne lazemo ima I kod nas takvih.

Ajde Zajkoo majstoreee, iz dva koraka slobodnjak I golll.. :D

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 2:53 pm

Morzhy je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Zeba i Gredic nisu u bas najboljim odnosima i po rijecima Zebe dok je Greda bilo sta u klubu ne bi igrao.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:56 pm

Evo Celik se ugasi!

Elegant
Kontakt:

uto okt 18, 2016 3:01 pm

Sad ce to krenuti, klub za klubom ... :( Daj Boze ova finasijska policija cesce posjecuje klubove, posebno ove "hrvatske".

A mi se tjesimo da je postignut napredak u ligi i fudbalu BiH.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Format
Kontakt:

uto okt 18, 2016 3:07 pm

Ljudi nisam citao ranije pa me zanima ako Zajko potpise,kad moze da igra? Bilo bi fino imati tri majstora u ekipi,Zajko,Krizman i Mico

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 3:09 pm

Wagner tri utakmice kazne, igra protiv nas

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 3:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:Evo Celik se ugasi!
Sta se desava ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava