Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 17, 2016 12:45 pm

vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.
Željeznicar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 12:45 pm

vrbanjusa je napisao/la:A koji je to naš trener napao pitare na Koševu? Samo jednog navedite...
hadzija, pa popusio 4-1 :D
100/94/37/34 - i to je to!

vrbanjusa
Kontakt:

pon okt 17, 2016 12:46 pm

Neandertalac je napisao/la:
Dino Djurbuzovic. Razni ih u prvom, pet zicera fulili na Hodžicu Bjelica čist penal ne svira.
Baš ih je napao, 0:0 završilo

P.S. Petrović je za Dinu Gvardiola
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

pon okt 17, 2016 12:49 pm

Lazic, Secerovic, Stanic i Jahic nek igraju protiv Gorazda..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 12:50 pm

exbabilon je napisao/la:Lazic, Secerovic, Stanic i Jahic nek igraju protiv Gorazda..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ja bi i kemu, zeru, cemana i besirevica stavio isto protiv njih...

Neandertalac

pon okt 17, 2016 12:57 pm

vrbanjusa je napisao/la:

A hbga, to ti je fakt, pitao si ja ti odgovorio.
Petrović nije loš trener ali mene je razočarao jučer.
Gdje je nestala ona agresivnost?

Ne moraš me napadati odmah, bar ti, i biti agresivan.
Ima ih dovoljno koji me blate, od jučer stoje postovi ne vezani za temu već samo za mene.
Pritisak, bitno im da uguše glas koji im ne odgovara.

1921.ba
Kontakt:

pon okt 17, 2016 12:58 pm

slažem se za agresivnost... visoki presing i eto ga :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Kapiten
Kontakt:

pon okt 17, 2016 12:59 pm

Fejzic, Memija Kosoric Kemo Besirovic, Secerovic Zeric Bekric, Stana Stevo Krizman
Moja zelja za Gorazde. Mozda Boka umjesto kapitena posto ce svakako za vikend pauzirati.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

plava pruga
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:01 pm

Ja mislim da ovaj nas derbi ima najveci pritisak na svijetu. Igraci se puno boje vise se ide da se sacuva 0:0 i onda ako nesto uradimo naprijed i mi i oni,tako da i taktike padaju u vodu. Igraci moraju pokazati vise profesionalizma gledati na torpedo kao npr na siroki uc ozbiljno u tekmu,naravno sa oprezom Ali imati dozu rizika krenuti naprijed,napadati. Price oko toga kako bi nasa djeca bolje igrala jer SU tu godinama,ja se ne slazem sa tim imamo primjer man.city zgazi man.utd. City je mrtva plastika sve placenici Ali igraci pokazu dovoljno profezionalizma i zgaze jedan man.utd koji ima sve. Novi forum je super kao i portal,samo nastavite ovako :palacgore: :zeljeznicar1:

vrbanjusa
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:03 pm

vrbanjusa je napisao/la:

A hbga, to ti je fakt, pitao si ja ti odgovorio.
Petrović nije loš trener ali mene je razočarao jučer.
Gdje je nestala ona agresivnost?

Ne moraš me napadati odmah, bar ti, i biti agresivan.
Ima ih dovoljno koji me blate, od jučer stoje postovi ne vezani za temu već samo za mene.
Pritisak, bitno im da uguše glas koji im ne odgovara.
Ne napadam te, samo kažem da niko nikad pitare nije napao gore. I kad se moglo i trebalo napasti nije.U derbiju se ne napada. Samo je bitno ne izgubiti. I kod nas i kod njih. Jedno je što trener kaže igračima u slačionici a drugo hoće li oni uspjeti to ostvariti na terenu. Zbog 1001 razloga.
Da je Petrović "napao" pitare i izgubio svi bi mu već danas glavu sklidali. Rekli bi "**** te napad kad izgubiš od pitara". A zna čovjek šta mu treba i ide korak po korak do cilja. Bolje 1 bod nego 0 (logično) a još bolje je što si njima otkinuo 2 boda.
P.S. Ti mi nemoj spočitavati agresivnost :-)
21 10 4

Petrović Slavko

Velahalve
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:07 pm

plava pruga je napisao/la:Ja mislim da ovaj nas derbi ima najveci pritisak na svijetu. Igraci se puno boje vise se ide da se sacuva 0:0 i onda ako nesto uradimo naprijed i mi i oni,tako da i taktike padaju u vodu. Igraci moraju pokazati vise profesionalizma gledati na torpedo kao npr na siroki uc ozbiljno u tekmu,naravno sa oprezom Ali imati dozu rizika krenuti naprijed,napadati. Price oko toga kako bi nasa djeca bolje igrala jer SU tu godinama,ja se ne slazem sa tim imamo primjer man.city zgazi man.utd. City je mrtva plastika sve placenici Ali igraci pokazu dovoljno profezionalizma i zgaze jedan man.utd koji ima sve. Novi forum je super kao i portal,samo nastavite ovako :palacgore: :zeljeznicar1:
Ma nek krenu s rizikom sljedeći derbi, oprostili bi kako god se završi, al ja ti garantujem da bi im zavalili jedan, a onakva ekipa Sarajeva nam ne bi mogla dati dva sigurno.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:12 pm

@neandertalac

i ja sam isto mislio za slavka, da me je razocarao, ali u biti, nije... ispravio sam svoje navode jucer, covjek je samo igrao onako kako se igra u derbijima... dosadno i cuvanje sopstvenog gola... prosla su vremena kad se na derbiju moglo ocekivati 5-6 golova... bod ovaj je bitniji s tim da je i protivnik kiksao gubitkom 2 boda... dupli dobitak...

vrbanjusa
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:14 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:@neandertalac

i ja sam isto mislio za slavka, da me je razocarao, ali u biti, nije... ispravio sam svoje navode jucer, covjek je samo igrao onako kako se igra u derbijima... dosadno i cuvanje sopstvenog gola... prosla su vremena kad se na derbiju moglo ocekivati 5-6 golova... bod ovaj je bitniji s tim da je i protivnik kiksao gubitkom 2 boda... dupli dobitak...
Kad si već pomenuo, sad se zarovi i reci nam koliko je debija završilo sa 5 golova i više?
:ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Neandertalac

pon okt 17, 2016 1:15 pm

Vrbanjusa@

Pa vidiš da nisi u pravu. Ja ti kažem ko ih je napao. Razbio ih. Završilo 0_0 jer smo fulili sve i svašta, zašto okrećeš priču.

I nije istina da bi mu neko prigovarao. Gdje je nestala agresivnost bar? Igrali smo kao piqke, pustili mrtve pitare da se razmasu, da dišu, da kontroliraju sredinu terena i samu igru.
Napadni ih na njihovoj polovici, drži pritisak kao protiv Radnik a ne onako ko zadnje kuje samo da go ne primimo. Tri igrača u napadu a ostali pazi defanzivu.
Tebi je to ok, meni nije. Ti kontas da si uzeo bod ja da smo izgubili dva.

Agresivnost se ogleda u mnogim stvarima, pa i u pasivnosti prema očitim greškama jer ti je neko drug. Školski druže.

LARSSON
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:16 pm

viewtopic.php?f=64&p=117453

Borba između Kjosevskog i Stevanovića

Blueworld21
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:17 pm

12 godina prošlo na Koševu a mi jednom dobili. Ta statistika dovoljno govori koliko se u derbijima gore napadalo, a mogu se zaklet da više od 10 golova sve skupa u tih 12 godina nije postignuto. I ovaj proljetos je više plod sreće nego pameti, vile nas nosale, precka linija i td. Derbijem sam dva puta bio zadovoljan u životu, tj igrom u derbiju, ostalo je bilo muka i smeće. Al sto neko napisa ima sad utorak i srijeda liga prvaka, jer upravo će se u srijedu vidjeti protiv Goražda ko prati Želju a ko ligu prvaka...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:18 pm

vrbanjusa je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:@neandertalac

Kad si već pomenuo, sad se zarovi i reci nam koliko je debija završilo sa 5 golova i više?
:ganja:
19 derbija od 129 :D

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:23 pm

ja se sjecam derbija 99. na grbavici kad smo uzeli pitare 2-0 (vazda, memic) i mi tako zabili 2 gola u prvi 26.minuta, a onda u zivotu nisam vidio dosadniji derbi... i sa jedne i sa druge strane, ali posto je zeljo pobjedio sve je bilo super sve je bilo za pet, znaci puno golova ne znaci automatski da je i derbi dobar...

vrbanjusa
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:26 pm

Neandertalac je napisao/la:Vrbanjusa@

Pa vidiš da nisi u pravu. Ja ti kažem ko ih je napao. Razbio ih. Završilo 0_0 jer smo fulili sve i svašta, zašto okrećeš priču.

I nije istina da bi mu neko prigovarao. Gdje je nestala agresivnost bar? Igrali smo kao piqke, pustili mrtve pitare da se razmasu, da dišu, da kontroliraju sredinu terena i samu igru.
Napadni ih na njihovoj polovici, drži pritisak kao protiv Radnik a ne onako ko zadnje kuje samo da go ne primimo. Tri igrača u napadu a ostali pazi defanzivu.
Tebi je to ok, meni nije. Ti kontas da si uzeo bod ja da smo izgubili dva.

Agresivnost se ogleda u mnogim stvarima, pa i u pasivnosti prema očitim greškama jer ti je neko drug. Školski druže.
Nije ih napao, sticajem okolnosti se otvorilo da promašiš par zicera. Ni Amar ih nije napao čak ni na onom derbiju 0:3. Tad se otvorilo. Kao što se moglo otvoriti juče ili neki drugi put. Poenta je da se u derbiju ne napada, već se gleda da se ne izgubi pa ako se šta uradi gore. Tako je kako je.
Ne znam odgovor na pitanje gdje je nestala agresivnost, vjerovatno zbog straha od greške i neke brze kontre pa su više pazili svoju polovinu.
Meni je ok jer cilj opravdava sredsvo, naš cilj je izlazak u evropu i svaki bod je jako bitan, posebno ako ga uzmeš na gostujućem terenu protiv rivala tj konkurenta za tu evropu.
A i protivnik se ponešto pita.
A garantujem ti da smo izgubili već bi bilo poziva da se otjera Petrović. A Petrović je Gvardiola za sve trenutne trenere u BIH.
To što ne želim da pišem o nečijim greškama ne znači da ne znam za te greške ili da nisam rekao tamo gdje sam trebao. Bio mi neko drug ili ne.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u pon okt 17, 2016 1:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

Charlie Sheen
Kontakt:

pon okt 17, 2016 1:26 pm

da smo odigrali kao protiv radnika dobili bi ih,onakvom igrom necemo ni gorazde dobiti.Nadam se
da Slavko ne razmislja da kombinuje sastav protiv Gorazda jer mislim da to sebi ne mozemo priustiti.
Ja sebi ne mogu opravdati jucerasnju utakmicu,svaka cast ko moze ali ja ne mogu.Vezni red skroz anemican,nezainteresovan za igru naprijed.Mi kad napdamo,napadamo sa potonulim Lendricem i jednim od dvojice krila,ostali posmatraju.Situacija kada Lendric ubacuje sa strane u njihov sesnesterac a unutra niko od nasih ni blizu mi je za povracati.Nije stvar u rezultatu nego u igri i sto su se prepali oronulog sarajeva.Lendriceva nemoc se pokazala u onom sutu kada mu je Memija namjestio,cini mi se da je psihicki skroz potonuo i ne nazire se da bi moglo biti bolje.
Trojac Jovan,Ugi i Markovic su usporili skoro svaku nasu akciju,okretanje oko lopte peljanje bespotrebno ,su nas dodatno ucinili bezopasnim,da ne govorim o forsiranju Miroslava.Pregledao sam sinoc snimak i dobili bi ih sigurno da smo izasli na teren da uzmemo tri boda.Takodje ako je istina za Bekrica po meni je skroz neozbiljno jer se dovedes u situaciju da nemas desetke u timu,Ugi to nije a jos manje Beganovic...
Jedino pozitivno je da su i ostale ekipe *****,tako da se mozemo nadati evropi i da budemo konkurenti za kup.Na zimu ja bi doveo Lelica,Karica,Ordagica ce vjerovatno kone kaparisati, lijevog beka i uz Zebu mislim da Evropa ne bi trebala
biti upitna.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.

Prijava