Moraš računati da je Mujaga stariji iskusniji i da je prošao pripreme sa prvotimcima gdje se sasvim sigurno bolje spremio nego sa juniorima. Mujaga je meni drag, dobar igrač sa kojim treba raditi i doraditi ga. Primjera radi Mujagić nije dominirao u kadetima na način kako je to radio Hadžić. To naravno nije garant ničega niti pokazatelj jer niko ne zna kako će se razvijati i pritom je riječ o dva različita tipa napadača. Mujagiću je ova sezona prekretnica da pokaže da može da igra seniorski fudbal, dok se Nedim tek privikava na 'stariju' generaciju.Brkoo je napisao/la:bosanski Suarez hahah
Ja sam prvi pisao o tome da ga treba dovesti, da je mali bio zvijer u kadetima, ali kad sam mu vidio statuse po fb-u i pljuvanje po Zelji, daleko mu kuca bila. On u juniorskoj konkurenciji sekunde ne odskace od svojih vrsnjaka. Danas je Mujagic izgledao kao Dzeko naspram Nedima..
Primjera radi Mehuljić je dominirao u Želji prošle godine prešao u Sarajevo i nema ga nigdje, a realno bio je među najboljim u kadetima na Grbavici
Statuse na fb ne treba uzimati za ozbiljno jer su oni djeca koji danas igraju tu sutra tamo i tako se mijenja raspoloženje i fb statusi