Kao što reče @Republika Ahmetović im je jedini pravi napadač u koga se mogu uzdati, ostali fakat nisu u formi. Njemu se prilagođava ofanzivna igra, pa ako zatvorimo njihova krila i ubačaje sa strane mi ćemo biti na konju. Bocca je dobar stoper, ali čini mi se da u jednom trenutku zna malo odlutati ili napraviti glupost. Sjetim se njegovog udaranja (Ahmetovića?) kad je Husić na derbiju dobio drugi žuti, da nije Husić to uradio Bocca bi loše prošao ili ona situacija protiv Viteza gdje ga se Kokot lako oslobodio i zabio. Uostalom, ako je stoperski par dobar, onda gresku jednog ispravlja drugi, pa se to ne osjeti. Tako su Aco i Jasmin bili jak tandem. Jahić ima prednost što se tiče iskustva, znanja i stabilnosti, ali fizička konstitucija Bocce puno više odgovara čuvanju Ahmetovića. Opet, na prošlom derbiju Ahmetović nije ostavio dobar utisak na mene. Bio je bezopasan po nas, osim jedne situacije kad je obrana loše reagovala i on dobro iskoristio svoje predispozicije i poentirao, a derbi uvijek odluči jedan gol, eventualno dva. I haj sad ti budi pametan. Slavko zna najbolje situaciju i koji god stoperski par izvede, siguran sam da je to najbolje u datom trenutku za datu situaciju.