Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 12:21 am

Nikad pored jednog i jedinog Joce Stokića!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

GoodisonPark
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:22 am

Sretno svima koji idu sutra i vidimo se dole :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Igraj Željo igraj i pobjedi ...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

hardwell
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:22 am

Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:24 am

USCFLOW je napisao/la:Ja sam spominjao Kokota i oporuku.
@Delinjo je pitao za Zokija jel bio na sjeveru i ja sam odgovorio da je bio sa mnom.

A za oporuku, nije to neka sad prica za "Price o Zelji", nego onako stvar koju nam je on ispricao a mom rodjaku i pokazao taj dokument.

Uglavnom djed mu je bio veliki Zeljovac i igrao je za Zelju, pa mu je u amanet ostavio dvije stvari, prva je bila da igra za Zelju a drugu ne znam. Nije ni bitna uopste.

Kako on prica, tad kad ga je Siljak zvao da dodje u Zelju, vec je imao neke inostrane angazmane, pa cak mu je menadzer zavrsio da ide na probu u Crvenu Zvezdu, ali ovaj kad je dobio poziv od Zelje sve to je hladno odhebao i trcecim korakom dofurao na Grbavicu.

Prica mi, za njega nikad nije postojao niti jedan klub osim Zelje, em sto mu je djed to odredio, em sto je i sam uvijek Zelju volio.

Neki dan, na dan utakmice, imao jutarnji trening, dosao u Sarajevo samo da bi bodrio i ispratio Zelju, te se vratio nazad isti dan.

Mnogo je on simpatican momak i drustven, kune mi se kcerkom "Armine, nisam vise u Zelji ni sam ne znam zasto, ali volim ga vise od svega i dalje, da me sad zovnu, dodji na travnjak, nikad neces igrati, sve vrijeme ces sjediti na klupi ali ces biti igrac Zelje, odma bi one tamo odhebao i vratio se."

Bas mi je nekako uljepsao trenutak tim rijecima, jer u tome se ustvari i primjeti koliko je nas klub velik.
sa majcine ili oceve strane djed? posto je samo jedan kokot igrao u zelji i to kasim, sumnjam da su u rodu njih dvojica
100/94/37/34 - i to je to!

Ivicahuljev
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:25 am

Grbavica je napisao/la:Nikad pored jednog i jedinog Joce Stokića!
Joco igrao protiv Mladosti pod temperaturom, inace bi ono u autu zavrsilo :rofl1:

damirfile
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:28 am

0-1 dovoljno za 3 boda, iako bi bilo dobro da im damo sto vise golova zbog gol razlike.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 12:28 am

hardwell je napisao/la:Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Zato sto je ubleha. Prodavac magle. Zato sto je direktno uticao na to da imamo ovoliko malo bodova poslije 18 kola. Zato sto 'kupuje' navijace jeftinim potezima. Voli i Nedo Zelju pa pisete da nije za nas. Svaka Zoranu cast na svemu prikazanom ali daleko mu kuca od nase bila

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

damirfile
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:29 am

ž'21 je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Zato sto je ubleha. Prodavac magle. Zato sto je direktno uticao na to da imamo ovoliko malo bodova poslije 18 kola. Zato sto 'kupuje' navijace jeftinim potezima. Voli i Nedo Zelju pa pisete da nije za nas. Svaka Zoranu cast na svemu prikazanom ali daleko mu kuca od nase bila

Nisam nesto vidjeo da je neko pisao da ga ponovo vratimo ili da je dobar za zelju ili tako nesto, gdje su ti postovi ?
Ono sto sam procitao je par postova o njemu , bio na utakmici, djed ovo ono...
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u sub mar 05, 2016 12:31 am, ukupno mijenjano 1 put.

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:30 am

Sutra je vazno samo da povedemo i onda ce biti lakse

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:30 am

Jovica, koji nije u stanju pogoditi trenutno vrijeme, je najveća fudbalska i moralna veličina koja je nastupila za ovaj klub. :kafa:

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 12:31 am

damirfile je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Nesam nesto vidjeo da je neko pisao da ga ponovo vratimo ili da je dobar za zelju ili tako nesto, gdje su ti postovi ?
Ono sto sam procitao je par postova o njemu , bio na utakmici, djed ovo ono...
Bio je post da bi se vratio u Zelju samo da ga ovi nasi zovnu.

damirfile
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:33 am

Pa bio u kontekstu kako je on to izjavio u prici sa nasim navijačem, da toliko voli zelju da bi na klupi bio itd.. (njegove rijeci) niko on forumasa nije pisao da ga vratimo.

ž'21
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:34 am

damirfile je napisao/la:Pa bio u kontekstu kako je on to izjavio u prici sa nasim navijačem, da toliko voli zelju da bi na klupi bio itd.. (njegove rijeci) niko on forumasa nije pisao da ga vratimo.
Okej onda. Ja se izvinjavam sto sam poceo pricu o njemu i ovdje cu stati.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:41 am

Napast sutra od prve minute da ne znaju šta ih je snašlo. Presing odmah na zadnju liniju i što prije dati go. Bez ikakvih kalkulacija, nama je svejedno ja izgubili ja neriješeno bilo.

delinjo
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:46 am

ž'21 je napisao/la:

bolan ko je pisao da treba igrati u Zelji ????? samo smo se slozili da lik voli zelju i da mu zbog toga ne treba zatvoriti vrata Grbavice i da je uvijek dobrodosao na utakmicu...svasta
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:48 am

Na rezultatima kvota na nas 1.13 a na Velez 11 :rofl: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:52 am

ZIVIS MIRZA !!

Sretno nam sutra. :kafa:

Grbavica
Kontakt:

sub mar 05, 2016 1:10 am

Ajzea je napisao/la:ZIVIS MIRZA !!

Sretno nam sutra. :kafa:
Sad gledam slike i još uvijek ne vjerujem... Danas bi mu bio 27. rođendan...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sub mar 05, 2016 1:21 am

Zato i napisah...
ZIVIS MIRZA !

Neki dan, sasvim slučajno naletih na objavu njegove sestre..
Evo je: "Krv nije voda, i dalje navijam i bodrim tebe Zeljoo ja...."

Tačno me trnci obuzeli onog trena kada sam pročitao ovo ..

phpBB [video]

rodrigo87
Kontakt:

sub mar 05, 2016 1:44 am

Naša braća, nikad zaboravljena !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava