sa majcine ili oceve strane djed? posto je samo jedan kokot igrao u zelji i to kasim, sumnjam da su u rodu njih dvojicaUSCFLOW je napisao/la:Ja sam spominjao Kokota i oporuku.
@Delinjo je pitao za Zokija jel bio na sjeveru i ja sam odgovorio da je bio sa mnom.
A za oporuku, nije to neka sad prica za "Price o Zelji", nego onako stvar koju nam je on ispricao a mom rodjaku i pokazao taj dokument.
Uglavnom djed mu je bio veliki Zeljovac i igrao je za Zelju, pa mu je u amanet ostavio dvije stvari, prva je bila da igra za Zelju a drugu ne znam. Nije ni bitna uopste.
Kako on prica, tad kad ga je Siljak zvao da dodje u Zelju, vec je imao neke inostrane angazmane, pa cak mu je menadzer zavrsio da ide na probu u Crvenu Zvezdu, ali ovaj kad je dobio poziv od Zelje sve to je hladno odhebao i trcecim korakom dofurao na Grbavicu.
Prica mi, za njega nikad nije postojao niti jedan klub osim Zelje, em sto mu je djed to odredio, em sto je i sam uvijek Zelju volio.
Neki dan, na dan utakmice, imao jutarnji trening, dosao u Sarajevo samo da bi bodrio i ispratio Zelju, te se vratio nazad isti dan.
Mnogo je on simpatican momak i drustven, kune mi se kcerkom "Armine, nisam vise u Zelji ni sam ne znam zasto, ali volim ga vise od svega i dalje, da me sad zovnu, dodji na travnjak, nikad neces igrati, sve vrijeme ces sjediti na klupi ali ces biti igrac Zelje, odma bi one tamo odhebao i vratio se."
Bas mi je nekako uljepsao trenutak tim rijecima, jer u tome se ustvari i primjeti koliko je nas klub velik.
Joco igrao protiv Mladosti pod temperaturom, inace bi ono u autu zavrsiloGrbavica je napisao/la:Nikad pored jednog i jedinog Joce Stokića!
Zato sto je ubleha. Prodavac magle. Zato sto je direktno uticao na to da imamo ovoliko malo bodova poslije 18 kola. Zato sto 'kupuje' navijace jeftinim potezima. Voli i Nedo Zelju pa pisete da nije za nas. Svaka Zoranu cast na svemu prikazanom ali daleko mu kuca od nase bilahardwell je napisao/la:Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Nisam nesto vidjeo da je neko pisao da ga ponovo vratimo ili da je dobar za zelju ili tako nesto, gdje su ti postovi ?ž'21 je napisao/la:Zato sto je ubleha. Prodavac magle. Zato sto je direktno uticao na to da imamo ovoliko malo bodova poslije 18 kola. Zato sto 'kupuje' navijace jeftinim potezima. Voli i Nedo Zelju pa pisete da nije za nas. Svaka Zoranu cast na svemu prikazanom ali daleko mu kuca od nase bilahardwell je napisao/la:Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Bio je post da bi se vratio u Zelju samo da ga ovi nasi zovnu.damirfile je napisao/la:Nesam nesto vidjeo da je neko pisao da ga ponovo vratimo ili da je dobar za zelju ili tako nesto, gdje su ti postovi ?ž'21 je napisao/la:Zato sto je ubleha. Prodavac magle. Zato sto je direktno uticao na to da imamo ovoliko malo bodova poslije 18 kola. Zato sto 'kupuje' navijace jeftinim potezima. Voli i Nedo Zelju pa pisete da nije za nas. Svaka Zoranu cast na svemu prikazanom ali daleko mu kuca od nase bilahardwell je napisao/la:Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Ono sto sam procitao je par postova o njemu , bio na utakmici, djed ovo ono...
Okej onda. Ja se izvinjavam sto sam poceo pricu o njemu i ovdje cu stati.damirfile je napisao/la:Pa bio u kontekstu kako je on to izjavio u prici sa nasim navijačem, da toliko voli zelju da bi na klupi bio itd.. (njegove rijeci) niko on forumasa nije pisao da ga vratimo.
bolan ko je pisao da treba igrati u Zelji ????? samo smo se slozili da lik voli zelju i da mu zbog toga ne treba zatvoriti vrata Grbavice i da je uvijek dobrodosao na utakmicu...svastaž'21 je napisao/la:Zato sto je ubleha. Prodavac magle. Zato sto je direktno uticao na to da imamo ovoliko malo bodova poslije 18 kola. Zato sto 'kupuje' navijace jeftinim potezima. Voli i Nedo Zelju pa pisete da nije za nas. Svaka Zoranu cast na svemu prikazanom ali daleko mu kuca od nase bilahardwell je napisao/la:Zašto se šprdate sa Kokotom? Čovjek voli Želju, kao i ja, kao i svi. I ja bih isto uradio i govorio da sam profesionalni igrač. Ne trpa se zbog toga što mu trebaju pare, već što voli ovaj klub. Kako bi se odnosili prema njemu da napada klub?
Sad gledam slike i još uvijek ne vjerujem... Danas bi mu bio 27. rođendan...Ajzea je napisao/la:ZIVIS MIRZA !!
Sretno nam sutra.