Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 04, 2016 11:26 pm

Simply Blue je napisao/la: Pozdrav za sve.
Pozdrav i tebi, dobro nam došao :palacgore:

Sutra samo hladne glave i 100% jako ući u tekmu, pokušati što prije riješiti pitanje pobjednika, čuvati se nepotrebnih kartona i ako je moguće sačuvati svježinu za kup.

Inače pobjedom protiv Širokog Edis je prvi put kao šef struke uspio da uveže dvije uzastopne pobjede u prvenstvu ;)

Bravo :pljesak: idemo sutra po treću :zeljeznicar1:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Elegant
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:29 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Na sta se odnosila ona iznesena cifra za brendiranje stadiona? Hvala
Na sve radove koji su rađeni, sta je rađeno/popravljano, ko ih je radio, koliko su kostali.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet mar 04, 2016 11:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

USCFLOW
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:30 pm

Ja sam spominjao Kokota i oporuku.
@Delinjo je pitao za Zokija jel bio na sjeveru i ja sam odgovorio da je bio sa mnom.

A za oporuku, nije to neka sad prica za "Price o Zelji", nego onako stvar koju nam je on ispricao a mom rodjaku i pokazao taj dokument.

Uglavnom djed mu je bio veliki Zeljovac i igrao je za Zelju, pa mu je u amanet ostavio dvije stvari, prva je bila da igra za Zelju a drugu ne znam. Nije ni bitna uopste.

Kako on prica, tad kad ga je Siljak zvao da dodje u Zelju, vec je imao neke inostrane angazmane, pa cak mu je menadzer zavrsio da ide na probu u Crvenu Zvezdu, ali ovaj kad je dobio poziv od Zelje sve to je hladno odhebao i trcecim korakom dofurao na Grbavicu.

Prica mi, za njega nikad nije postojao niti jedan klub osim Zelje, em sto mu je djed to odredio, em sto je i sam uvijek Zelju volio.

Neki dan, na dan utakmice, imao jutarnji trening, dosao u Sarajevo samo da bi bodrio i ispratio Zelju, te se vratio nazad isti dan.

Mnogo je on simpatican momak i drustven, kune mi se kcerkom "Armine, nisam vise u Zelji ni sam ne znam zasto, ali volim ga vise od svega i dalje, da me sad zovnu, dodji na travnjak, nikad neces igrati, sve vrijeme ces sjediti na klupi ali ces biti igrac Zelje, odma bi one tamo odhebao i vratio se."

Bas mi je nekako uljepsao trenutak tim rijecima, jer u tome se ustvari i primjeti koliko je nas klub velik.

ž'21
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:32 pm

USCFLOW je napisao/la:Ja sam spominjao Kokota i oporuku.
@Delinjo je pitao za Zokija jel bio na sjeveru i ja sam odgovorio da je bio sa mnom.

A za oporuku, nije to neka sad prica za "Price o Zelji", nego onako stvar koju nam je on ispricao a mom rodjaku i pokazao taj dokument.

Uglavnom djed mu je bio veliki Zeljovac i igrao je za Zelju, pa mu je u amanet ostavio dvije stvari, prva je bila da igra za Zelju a drugu ne znam. Nije ni bitna uopste.

Kako on prica, tad kad ga je Siljak zvao da dodje u Zelju, vec je imao neke inostrane angazmane, pa cak mu je menadzer zavrsio da ide na probu u Crvenu Zvezdu, ali ovaj kad je dobio poziv od Zelje sve to je hladno odhebao i trcecim korakom dofurao na Grbavicu.

Prica mi, za njega nikad nije postojao niti jedan klub osim Zelje, em sto mu je djed to odredio, em sto je i sam uvijek Zelju volio.

Neki dan, na dan utakmice, imao jutarnji trening, dosao u Sarajevo samo da bi bodrio i ispratio Zelju, te se vratio nazad isti dan.

Mnogo je on simpatican momak i drustven, kune mi se kcerkom "Armine, nisam vise u Zelji ni sam ne znam zasto, ali volim ga vise od svega i dalje, da me sad zovnu, dodji na travnjak, nikad neces igrati, sve vrijeme ces sjediti na klupi ali ces biti igrac Zelje, odma bi one tamo odhebao i vratio se."

Bas mi je nekako uljepsao trenutak tim rijecima, jer u tome se ustvari i primjeti koliko je nas klub velik.
Neka je živ i zdrav, ali daleko mu kuća od Grbavice bila

USCFLOW
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:35 pm

Svakom svacije. Nisam ni pricao o igrackim kvalitetama, ljudi pitali za to ja odgovorio sta mi je covjek ispricao i kraj.

;)

rios
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:41 pm

GoodisonPark je napisao/la: Sutra samo hladne glave i 100% jako ući u tekmu, pokušati što prije riješiti pitanje pobjednika, čuvati se nepotrebnih kartona i ako je moguće sačuvati svježinu za kup.
Sto se tice ovog boldiranog mislim da ne treba teziti tome da se sto prije rijesi pitanje pobjednika.Naravno ako se za to pruzi prilika treba je iskoristiti,ali ne bih volio da to postavimo kao neki primarni cilj.
Utakmica se igra 90 minuta,treba biti strpljiv i hladne glave kako i ti rece,teren ce biti tezak jer cini mi se da ce biti kise u Mostaru,i vjerujem da ce odbrana Veleza popustiti sa koncetracijom i da ce nam se pruziti prilika za postizanje gola ili golova.
Ocekujem da ce oni poceti dosta borbeno i destruktivno a na to bi trebali odgovoriti nekom mirnom igrom na sredini terena i u zadnjoj liniji.
Kvalitet je na nasoj strani samo ga treba mudro iskoristiti i ne dopustiti da se uvuce nerevoza u nase redove jer bi to onda mogao biti pozitivan impuls za njih.
Na kraju evo da i ja dam neku prognozu rezultata.. 3-0 za nas,strijelci Lendric,Stevanovic M. i Kosoric :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

rodrigo87
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:45 pm

Samo da poželim braći sretan put sutra i da se vratite sretni i zadovoljno da slavimo navecer. I bez incidenata da prodje, jer nam to ne treba, svi znamo kakvi smo kad hocemo :D

Fatić Nermin
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:46 pm

Velež-Željezničar : 0-7... Strijelci nisu bitni.
A sektor je pravi sektor.

Grbavica
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:47 pm

Ne mogu oni izdržati dugo visok tempo koji ćemo im mi zadati, tako da će najkasnije do 35. minute primiti go. Očekujem kao i prošle godine dole 0-3 kad je Baja zabio u prvom poluvremenu, a on da nakraju ih Bogdanović i Beganović završili.

edit evo video
phpBB [video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

dell21
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:53 pm

Ne treba pobjedi gledati u zube 4 ili 5:0 bi bilo sasvim dovoljno, igru brisi bodove pisi :kafa: .
Zoki voli zelju.

Elegant
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:02 am

Ma ko plitak potok. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SWRA_1921
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:03 am

Elegant je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Na sta se odnosila ona iznesena cifra za brendiranje stadiona? Hvala
Na sve radove koji su rađeni, sta je rađeno/popravljano, ko ih je radio, koliko su kostali.
Hajde ti prvo procitaj clanak. :)

8. BRENDIRANJE STADIONA – Izvođač radova Gong d.o.o.

8.1. Cijena radova 4.143 KM sa uključenim PDV-om.
8.2. Na bazi ugovora o sponzorstvu sa kompanijom Adriatic group obezbijeđen je iznos od 3.487,37 KM, a iz redovnih prihoda Kluba plaćeno je 655,63 KM.

GoodisonPark
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:06 am

rios je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Sutra samo hladne glave i 100% jako ući u tekmu, pokušati što prije riješiti pitanje pobjednika, čuvati se nepotrebnih kartona i ako je moguće sačuvati svježinu za kup.
Sto se tice ovog boldiranog mislim da ne treba teziti tome da se sto prije rijesi pitanje pobjednika.Naravno ako se za to pruzi prilika treba je iskoristiti,ali ne bih volio da to postavimo kao neki primarni cilj.
Utakmica se igra 90 minuta,treba biti strpljiv i hladne glave kako i ti rece,teren ce biti tezak jer cini mi se da ce biti kise u Mostaru,i vjerujem da ce odbrana Veleza popustiti sa koncetracijom i da ce nam se pruziti prilika za postizanje gola ili golova.
Ocekujem da ce oni poceti dosta borbeno i destruktivno a na to bi trebali odgovoriti nekom mirnom igrom na sredini terena i u zadnjoj liniji.
Kvalitet je na nasoj strani samo ga treba mudro iskoristiti i ne dopustiti da se uvuce nerevoza u nase redove jer bi to onda mogao biti pozitivan impuls za njih.
Na kraju evo da i ja dam neku prognozu rezultata.. 3-0 za nas,strijelci Lendric,Stevanovic M. i Kosoric :mrgreen:
Možemo razmišljati i na taj način koji si naveo ali nisam pobornik nekog strpljivog ulaska u utakmicu protiv ovakvih protivnika. Njima će moral rasti iz minuta u minut što duže budu uspjeli sačuvati mrežu netaknutom, bojim se da kasnije ne budemo morali jurišati po taj gol i da ne budemo nedaj Bože u cajtnotu sa vremenom, a oni bi čestim sjeckanjem, faulovima još više pokušavali da umrtve igru i da nam razbiju ritam. Drugi razlog je što bi se u slučaju ovakvog scenarija dodatno potrošili i ne bi sačuvali tu svježinu. Ona pripremna utakmica sa njima je bila sa saburom i na kraju jedva gol.

Zato sam ja sutra za klasični juriššš, završi poso odmah a kasnije odradi tekmu rutinski do kraja i svi sretni :ganja:

Jbt sad gledam šta pišemo pa nas dvojica smo najoprezniji u raji :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

tm8782
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:07 am

Ili u prevodu fan shop :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

1921.ba
Kontakt:

momci vidimo se sutra u 11 ispred stadiona :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

delinjo
Kontakt:

nikada ne treba vrata zatvarati velikim zeljovcima kakav je i sam Zoran...lijepo je bilo vidjeti sve te osobe na grbavici...Nikica,Osima pa neka i Zokija...drago mi je sto i poslije svega on voli ZELJU prati dolazi na utakmice...to je ta ljubav to smo mi ...ma sutra pobjeda nece doci u pitanje ...ne znam cemu toliki respekt prema posljednjoj ekipi u prvenstvu...ok ozbiljnost dobar pristup utakmici sve to stoji ali da mi nesto njih respektujemo ...bojimo se...odraditi maksimalno ozbiljno pobjeda ne moze nikako doci u pitanje ...iako mi ponekad bude zao njih oni ne zasluzuju nas respekt...necemo biti papci ali daleko im kuca od nase...Samo ZELJO a za ostalo imaju mladji i manji klub iz Sarajeva...pa nek se lizu i tako to :D :D :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:09 am

Prestanite se zanositi i te najave o uriniranju ili ejakulaciji po Velezu, ostavite za navijače nekih drugih klubova koji to navodno godinama rade. Ostavite se toga, da nas ne bi Velez, ne spustio no zakucao za tlo. Najiskrenije se nadam da igrači nisu utakmicu shvatili kao navijači, ubijeđen sam da Edis nije, ali mi smo kolektiv i kao takav moramo funkcionisati. Jurišati po pobjedu, ali maksimalno ozbiljno ! Pobjedu od jedan razlike bih ovog momenta potpisao..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub mar 05, 2016 12:12 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:10 am

Izrada svih banera i reklamnih panoa između ostalog spada pod stavku brendiranje. Na kraju krajeva svi znamo šta radi Gong i čime se bavi, nisu kruške nabavljali preko njih.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:11 am

Dabogda mi dobili 1:0 samo radi ovih što najavljuju neko šetanje dole, da imate o čemu sr_ati narednu sedmicu, što nismo više golova dali :mrgreen: . 0:1, Lendrić :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

sub mar 05, 2016 12:12 am

Zoran Kokot najveća poslijeratna legenda FK Željezničar. Nedavno je potpisana peticija da se Zvornička ulica zove ulica Ivice Osima, treba sada pisati peticiju da umjesto na stadion Grbavicu idemo na stadion Zoran Kokot. Kakva bi to perverzija bila :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava