Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 11, 2016 5:00 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Nemoj majke ti te priče o povratnicima i kako ne traže male plate a kad se vraćaju u Zelju misle da dolaze u Kinu kakve uslove traže. slika
Ma sve to stoji, ali mi vise nismo u stanju da nudimo igracima poput Zebe brda i doline. Ispucali smo promasaje i skupo ih naplatili.

Ovo je njegov zadnji ugovor, njegova zelja za Zeljom je mozda i veca nego Zeljina potreba za njim... To kad stavis na papir znaci neka normalna primanja.. Siguran sam da to nije nista ogromno.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Tavas1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto okt 11, 2016 5:08 pm

Grbavica svaka cast na analizi obje ekipe, dosta toga si rekao. Blagojevic kad igra mi pobjedjujemo :D
Vjerujem u Petrovica i da ce pripremit igrace, te da cemo imati svoje sanse, a vala red je i Lendric da zabije koji zicer.
Mislim isto da smo kompaktniji u veznom redu, a ja da se pitam Sinisa bi poceo tekmu na lijevom beku, samo da bude mirniji da ne dobije glup zuti karton rano.
A sto je sigurno bice nas gore dosta, ako ne i vise od njih. Bas su se prepali.. sto to ne bi iskoristili?

godrina
Kontakt:

uto okt 11, 2016 5:25 pm

ma ako nista drugo mislim da nam je vezni red dosta dosta bolji
blagojevic, radinovic i markovic ako budu na nivou, uz miru koji je vazda na nivou, krizmana koji je pokazao da zna i moze + ivana koji je bas gladan golova i ljut na sebe mi mozemo naprijed dosta uradit
odbrana mirno, nadam se bez glupih poteza (ala husic) i mogu rjesit pitarcice
veca se doziva :D i idemo uzet ovo, pa nek mamlazi kolektivno idu na hirurgiju zbog cireva
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto okt 11, 2016 5:26 pm

@Grbavica hvala na analizi :palacgore:
Momci sa sport1.ba svaka čast na tekstu :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 11, 2016 5:26 pm

Poznat glavni sudija derbija između Sarajeva i Željezničara

http://sport1.ba/poznat-glavni-sudija-d ... ljeznicra/" target="_blank

Grbavica bravo :)
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:14 pm

Jakupovic propusta derbi, mjena ga Peljto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:17 pm

Bravo @grbavica.
Dalje, svi sto ce biti na Jugu, molim Vas, pratite bubnjeve, ne brzajte i slusajte momke na ogradi. Daj da im damo jos jedan dupi sex i na tribinama i na terenu..

ChWilla
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:20 pm

a nemoj vala ni da oni vode pjesme koje derbi navijači ne znaju. ne zbog mene...
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:23 pm

Ma samo ovaj put ne pasti u zamku i pricati igracima price tipa "derbi je posebna tekma, igra se na noz, gine se, utakmica svih utakmica...". Lave moj, bolji smo, imamo i bolje igrace i boljeg trenera, izadjite na Kosevo i to pokazite na terenu. Price o pogibiji pale kad si nesiguran u sebe, pa unaprijed ide alibi o davanju maksimuma, pa sta bude.. Valjda se podrazumjeva da se u svakoj tekmi pruzi maksimum.. Ovaj put sam fakat siguran da smo bolji i hocu da igramo da pobjedimo, a ne da ne izgubimo.

storm_raider
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:24 pm

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:27 pm

exbabilon je napisao/la:Ma samo ovaj put ne pasti u zamku i pricati igracima price tipa "derbi je posebna tekma, igra se na noz, gine se, utakmica svih utakmica...". Lave moj, bolji smo, imamo i bolje igrace i boljeg trenera, izadjite na Kosevo i to pokazite na terenu. Price o pogibiji pale kad si nesiguran u sebe, pa unaprijed ide alibi o davanju maksimuma, pa sta bude.. Valjda se podrazumjeva da se u svakoj tekmi pruzi maksimum.. Ovaj put sam fakat siguran da smo bolji i hocu da igramo da pobjedimo, a ne da ne izgubimo.

ne znam slavku lično, ali nešto ne mogu zamisliti da mu je priča u tom stilu. realno :ganja:
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:34 pm

Ne samo Slavko, svi mi...svako ko s igracima bilo kakav kontakt ima. Dok su im igrali Cimirot, Jajalo, Stojcev, Velkoski, Benko i ostala kompanija, a nama glavne perjanice nasa djeca i Kokot i Djelmic pa hajd, samo smo i mogli igrati ako smo 3 puta vise motivisani..objektivno pricam.. Sad smo u boljem polozaju.. Sto naravno ne znaci da na teren samo treba izaci i pobjeda ce sama doci, kako su oni znali misliti pa dobijali po usima.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:35 pm

Vidim da raja komentariše izjavu njihovog pomocnog pa cu se nadovezati.Rijec je o Zijadu Svrakicu kojeg se sjecam dok je igrao za njih.Bio dobro desno krilo.Zadnjih godina je radio po arapskim ili africkim zemljama.Poznajem ga i par puta sam ušao u raspravu sa njim u vezi Zelje i njih i mogu reci da je njegova mrznja prema našem klubu ogromna,neslucenih razmjera i zato me iznenadila njegova poprilicno umjerena izjava.On ce na sve dozvoljene i nedozvoljene nacine pokušati da dobije ovaj derbi.Bit ce tu svega.Njegovi ce igraci uci u utakmicu tako našpanovani da ce biti grubosti na pretek.Naši ce na ovo morati biti spremni i znati odgovoriti.Ako udjemo pickasto u utakmicu satrat ce nas.Naši moraju biti hrabri i biti spremni da se pomarišu na terenu ako zatreba.Kvalitetniji smo trenutno i ako hrabro i borbeno odigramo ne štedeci ni sebe ni protivnika mi se mozemo nadati dobrom rezultatu.U suprotnom mrka kapa.Zato momci u nedjelju im pokazite muda i ebite im nanu naninu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Veteran1965
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:39 pm

Mrvicina priča je da je ovo gostovanje u kojem su u igri tri boda. Gostovanje na koje se ne putuje bosanskim vukojebinama, blizu je kuće. Gostovanje gdje ćemo imati veliku podršku naših navijača, kao 12-og igrača. Gostovanje gdje će gostujućih navijača biti više nego domaćih. Gostovanje gdje će gosti otići kući sa tri boda, a njihovi navijači veseli i nasmijani lagano karat udbaše.....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:47 pm

Elegant je napisao/la:Jakupovic propusta derbi, mjena ga Peljto.
Kostic ne racuna na Jakupovica
5. - 7. Okt 1992.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:50 pm

Posuditi Edisa kao motivatora još i onda komotno stavljam kuću na Želju
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

pile87
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:55 pm

Veteran je napisao/la:Mrvicina priča je da je ovo gostovanje u kojem su u igri tri boda. Gostovanje na koje se ne putuje bosanskim vukojebinama, blizu je kuće. Gostovanje gdje ćemo imati veliku podršku naših navijača, kao 12-og igrača. Gostovanje gdje će gostujućih navijača biti više nego domaćih. Gostovanje gdje će gosti otići kući sa tri boda, a njihovi navijači veseli i nasmijani lagano karat udbaše.....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mah derbi ko derbi, budala je ko misli da ima favorita ikad... Nije mi zato jasno zasto pitari za razliku do sad mirno cute, uvijek su jasali vako nako zatim i pokusavaju glupim izjavama prebaciti loptu na nas kao eto mi doveli 30 igraca kao to ima veze i kao mi bi trebali nasjesti na to...jedino da je svima po 12 godina u klubu. Mi ih dobili sa edisom kad je tek preuzeo, mi nismo znali gdje udaramo i opet pobjedimo. Sjecam se derbija na kosevu bez navijaca bez trenera pa opet dobijemo. Jasno je da ne igra ulogu forma ni snaga ekipe i da ce obje ekipe poginuti da sacuvaju svoju mrezu. Nama treba malo vise hrabrosti na terenu i vjerujem da cemo gledati nesto bolju igru sa nase strane jer Slavko postavlja stvari na svoje mjesto. Kao u svakom derbiju meni je bitno da vidim taj voljni momenat kod igraca da su svjesni gdje igraju pa kako god zavrsilo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cala
Kontakt:

uto okt 11, 2016 6:56 pm

Ne zamjerite na off topic. Ko moze nek dodje veceras ispred muzeja u 8. Mislim da dodatno objasnjenje nije potrebno.

irfo

uto okt 11, 2016 6:58 pm

petrovic vraca kostica za trenera

Pinkii
Kontakt:

uto okt 11, 2016 7:00 pm

Ali fkt izjave onog pomocnog. Eto imamo 30 igraca u tim i mi smo pod pritiskom jer imamo njih bas 30 wtf. :pljesak: :rofl:

I moze samo simpatisati Miroslava do prekosutra on je NAŠ. :shisha:
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.

Prijava