pon okt 10, 2016 9:06 am
Cupo, ako citas ovaj forum, ili neko ko je tebi blizak, moras znati, da te mi navijaci od svih igraca u kadru najvise cijenimo i volimo. Dovoljno govori to da si izabran za 2. najbolje desno krilo u istoriji kluba iako si tek godinu dana ovde. Sto zelim reci, jeste, da tvoj potpis na novi ugovor bi nas navijace, tvoje vjerne manijake, obradovao kao skoro nista u ovom momentu. Znamo tvoje fudbalske kvalitete, i sigurno da si vec medju najboljim igracima koji su igrali za nas klub poslije rata, ali ono mi kod tebe najvise cijenimo i postujemo je tvoj odnos prema svetom dresu. Postavljas standarde svojim odnosom za druge igrace, koji su 5 puta duze u klubu nego ti ili cak iz naseg juniorskog pogona, a to mi navijaci, ne samo da cijenimo nego stavljamo i iznad igrackih kvaliteta igraca. Ti si zasluzio, ne samo da budes nas kapiten, nego i da budes primjer svim sadasnjim i buducim igracima Zelje, kako se treba odnositi prema ovom klubu. Nas klub je poznat ne samo po dobroj fudbalskoj skoli, nego i po tome da su se igraci sa strane vrlo lako prilagodili nasoj klupskoj filozofiji. Igraci poput Pasica, Kulovica, Hadziabdica, Derakovica, Paprice, Nikica, Mihajlovica itd. su legende kluba iako su ponikli u drugim sredinama ali mi navijaci smo ih uvijek nagradjivali i podrzavali, i kad nas nije islo. Cupo nas, nadamo se da ces dobiti ovo pismo i da ces potpisati za nas na jos jednu godinu!!!
Tvoji vjerni navijaci
100/94/37/34 - i to je to!