E NEK SU MIRU MAKSUMA U ZADNJI RED STAVILI.. A sto nisu Bogija i Memiju u photoshopu ubacili ?Hurmasica je napisao/la:
![]()
E NEK SU MIRU MAKSUMA U ZADNJI RED STAVILI.. A sto nisu Bogija i Memiju u photoshopu ubacili ?Hurmasica je napisao/la:
![]()
vidi se da igra u veznom redu i da voli povuci...shzna je napisao/la:NEMOJTE DA VAS NE NAĐEMO!
Boba, žvaka...
Trebalo bi nesta kad vise nema Dine da mu pjevamo..Model1964 je napisao/la:Daj smisli šta za direktoricu tepsija pa da u lavoru zapjevamoAlipasino je napisao/la:Vidjen Stole iz Bora pitari vire iz lavora,Dulja kolko trci i guzovi mu spali kazu trebe i ku.., mu mali,nesto me oko srca steze to Pavlovic vadi loptu iz mreze,na lavoru opstadno stanje Zeljovci gaze njenje.
A ovo nisu istine hahahahahahahahaahhahaLARS1921 je napisao/la:Evo je u fullu
ChWilla je napisao/la:željosaurusi. eto vam ime za transparent
Gavran dosta je raje izginulo,al zaoprave,nešto otišlo na drugu stranu,dosta otišlo vani i jedan dio prati Zelju a drugi nešto drugo...al drago mi je da nas ima pa da mladjim naraštajima prenosimo ljubav prema Zelji i da ih uputimo na pravi put.gavran je napisao/la:Ima nas dinosaurusa vise nego sto mislis,nego vecina je protivna tastaturiPlavi orkestar je napisao/la:Stara kajla Rodom s mejtaša se sjeca i cak zna nadimak.Drago mi se sresti pa i na ovaj nacin sa rajom koja su i u to vrijeme posjecivali Grbavicu.Malo nas je ostalo.Rodom s mejtaša je napisao/la:
Frljo legenda. Jedini je on i smio ući jer nije bio dobar u glavu. Mimo njega ko god je probo nije ga heftu bilo. Ono je bila murija ovo su sad pitomci za njih.
Vama ko da je 87 godinaPlavi orkestar je napisao/la:Gavran dosta je raje izginulo,al zaoprave,nešto otišlo na drugu stranu,dosta otišlo vani i jedan dio prati Zelju a drugi nešto drugo...al drago mi je da nas ima pa da mladjim naraštajima prenosimo ljubav prema Zelji i da ih uputimo na pravi put.gavran je napisao/la:Ima nas dinosaurusa vise nego sto mislis,nego vecina je protivna tastaturiPlavi orkestar je napisao/la: Stara kajla Rodom s mejtaša se sjeca i cak zna nadimak.Drago mi se sresti pa i na ovaj nacin sa rajom koja su i u to vrijeme posjecivali Grbavicu.Malo nas je ostalo.
jovanmaksimovic je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Evo je u fullu
U Bosni ti tih sa 87 god nema.Realno je ono što sam napisao a to je da smo se dobro osuli.Mladji sam od tebe ali se sjecam Skije,Jankovica,Kojovica i drugih iz te generacije Zelje i odlazaka na utakmice i šveranja na ulazima stadiona i mnogo cega drugog i drago mi je da se Rodom sa mejtaša sjeti Frlje i stavi do znanja da nas ima još,mozda i više nego što ja mislim jer i ovo Gavranovo oko tastature je sigurno tacno.Model1964 je napisao/la:Vama ko da je 87 godinaPlavi orkestar je napisao/la:Gavran dosta je raje izginulo,al zaoprave,nešto otišlo na drugu stranu,dosta otišlo vani i jedan dio prati Zelju a drugi nešto drugo...al drago mi je da nas ima pa da mladjim naraštajima prenosimo ljubav prema Zelji i da ih uputimo na pravi put.gavran je napisao/la: Ima nas dinosaurusa vise nego sto mislis,nego vecina je protivna tastaturi
Jedan Duljevic ce morati biti ubiven.Minjore je napisao/la:vidi se da igra u veznom redu i da voli povuci...shzna je napisao/la:NEMOJTE DA VAS NE NAĐEMO!
Boba, žvaka...