Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 06, 2016 3:26 pm

Omar500 je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la:Istok,brendiran bus i dresovi sa prugama! Jel puno trazimo?
Odlicni su dresovi ove sezone, mozda jedni od najboljih u zadnjih 20 godina, ali i ja bih volio u buducnosti da se vratimo na pruge. Ima li informacija za istok?
Zera dobro igra, nadam se da cemo ga vidjeti malo u sljedecoj polusezoni, vrijeme je. Osmankovic mora imati priliku prije Bogicevica.
dresovi su samo na oko dobri, a kvalitet najgori poslije rata, daj boze da ne nosimo diadoru i sljedece godine

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 06, 2016 3:34 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Jel to i Husica vracamo? :mrgreen:
ne, al' bogičević je definitivno vraćen da igra.

Ovde je.be lud zbunjenog meščini
Kod jednog više igrača nema mjesta u 23, kod drugog prvotimci odmah.
Očekujem povratak Hiroša, Midžića pa zašto ne i Dade Sadikovića :mrgreen:
Ma hajde, Dado je na posudbi, ali Bogiju se otkaz dao :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 06, 2016 3:35 pm

Jaozinho22 je napisao/la:E bas me interesuje hoće li sad malac biti povrijeđen!?
Nego hoće li nas oderat centro ili će biti fini, jer su poznati po super uslugama koje dobro i masno naplate.
Ne znamo detalje ugovora, ali msm da se nista specijalno nije promijenilo od proslog puta kad su oni bili.

Praise the sun \[T]/

1921.ba
Kontakt:

čet okt 06, 2016 3:38 pm

Ko ima instagram a ne prati nas, neka to učini. :D

https://www.instagram.com/1921.ba/" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

zubanovic89
Kontakt:

čet okt 06, 2016 3:44 pm

irfo je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la:Istok,brendiran bus i dresovi sa prugama! Jel puno trazimo?
Odlicni su dresovi ove sezone, mozda jedni od najboljih u zadnjih 20 godina, ali i ja bih volio u buducnosti da se vratimo na pruge. Ima li informacija za istok?
Zera dobro igra, nadam se da cemo ga vidjeti malo u sljedecoj polusezoni, vrijeme je. Osmankovic mora imati priliku prije Bogicevica.
dresovi su samo na oko dobri, a kvalitet najgori poslije rata, daj boze da ne nosimo diadoru i sljedece godine
Nema teorije da su gori od onih Jominih i Legea dresova kad je Amar bio trener. Dakle da im daju majice sa Sirana bili bi bolji kvalitet od onga. Drugo, mislim da igraci nose drugacije dresove od onih koji se prodaju u Fan Shopu.

FKZ1921
Kontakt:

čet okt 06, 2016 3:48 pm

Omar500 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
ne, al' bogičević je definitivno vraćen da igra.

Da je bio ovaj ili bilo koji drugi normalan trener,niti bi ovaj bio na posudbi niti bi se ovom dao otkaz.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 06, 2016 3:52 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Da je bio ovaj ili bilo koji drugi normalan trener,niti bi ovaj bio na posudbi niti bi se ovom dao otkaz.
Pa da, ali sta ces. Nazalost, ucimo na svojim greskama, bar se s tim prestalo.

Praise the sun \[T]/

salle86
Kontakt:

čet okt 06, 2016 4:00 pm

Kako sa Kostića, našeg europskog trenera, pređosmo na, Kostića, najvećeg levata ikad na klupi Želje.
Nestvarno :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Tryg
Kontakt:

čet okt 06, 2016 4:04 pm

1921.ba je napisao/la:Ko ima instagram a ne prati nas, neka to učini. :D

Mojne ofirno Mercedesu lajkat slike sa ovog profila :kafa:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

1921.ba
Kontakt:

čet okt 06, 2016 4:06 pm

jok :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet okt 06, 2016 4:20 pm

1921.ba je napisao/la:Ko ima instagram a ne prati nas, neka to učini. :D

F4F? :mrgreen:
Baš me zanima sad hoće li Slavko na pauzi dovoditi štopera ili će ostati na ovome
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

dimitrijevic

čet okt 06, 2016 4:31 pm

Zeric kad god se ozbiljno na njega krene racunati bude povrijedjen. Poceo prije godinu dana utakmicu u Vitezu i onda se izgubio s povredama, Kostic ga stavljao u prijateljskim cak i derbi trebao poceti i on se povrijedi. Mislim da Slavko ne gotivi Bokacinija i zato je vratio Bogicevica, a i od Jahica ocigeldno nema nista. Vise je sklon povredama od Zere, a 34 mu :mrgreen:
Inace bih raskinuo ugovore sa Secerom, Bekricem i Jahicem i davao sansu i Zericu i Osmankovicu, a i Beganovicu. Jedino od dolazaka po meni prioritet skolovan lijevi bek, ali kvalitet i ako se pojavi neko krilo kvalitetno. Ako ce doci neko kao Stanic onda bolje ne dovodit i tu stavljati Stanu. Nadam se da ce sa Slavkom biti temeljita promjena pri dovodjenju igraca i da ce samo dolaziti kvalitet, pa makar kostao kao tri polovanjaka.
Ne znam sto raja spominje dresove na pruge, kad je nasa boja tamno plava i to zvanicna jednobrazna.
Mirza Rascic !

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet okt 06, 2016 5:05 pm

salle86 je napisao/la:Kako sa Kostića, našeg europskog trenera, pređosmo na, Kostića, najvećeg levata ikad na klupi Želje.
Pa fino, to nam postaje tradicija.. Dok je neko kod nas onda sve naj, kad ode onda drvlje i kamenje.. Vecina nasih bivsih trenera i igraca imaju taj tretman.. Kad se sjetim svrsavanja pojedinaca na kamion opreme koji je zahtijevao Kostic i stranica ispisanih o njegovom evropskom sistemu i nacinu rada.. Nekad se na svu silu opravdavao otkaz Bogicevicu sada se opravdava njegovo vracanje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 06, 2016 5:25 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Kako sa Kostića, našeg europskog trenera, pređosmo na, Kostića, najvećeg levata ikad na klupi Želje.
Pa fino, to nam postaje tradicija.. Dok je neko kod nas onda sve naj, kad ode onda drvlje i kamenje.. Vecina nasih bivsih trenera i igraca imaju taj tretman.. Kad se sjetim svrsavanja pojedinaca na kamion opreme koji je zahtijevao Kostic i stranica ispisanih o njegovom evropskom sistemu i nacinu rada.. Nekad se na svu silu opravdavao otkaz Bogicevicu sada se opravdava njegovo vracanje..
:palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

čet okt 06, 2016 5:39 pm

Derbi u 15. h.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 06, 2016 5:43 pm

Elegant je napisao/la:Derbi u 15. h.
Slavlje u 17. h. :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

čet okt 06, 2016 5:48 pm

Ne pravdamo svi njegovo vraćanje. Ja npr mislim da je ovo opasan presedan, i jedna od najvećih sramota u klupskoj istoriji. Ne zanimaju me razlozi, ja ga nikad, ali baš nikad ne bi vratio. Ovo je opasno igranje sa ugledom Želje, kako od strane trenera, tako i od strane uprave. Čini mi se da niti jedni niti drugi uopšte ne kontaju gdje se nalaze, i ne kontaju šta je Željo, šta nam predstavlja, i kakav je to borac kroz svoju istoriju bio, jeste i biće....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet okt 06, 2016 5:52 pm

Kako ide tekst ove nove pjesme što se pjevala u Bijeljini?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 06, 2016 6:01 pm

otvorena je i tema za jadranka, ako trazite, a znam da je ne trazite...

nego, hoce li dobiti on svoj stari broj na dresu, 15?
100/94/37/34 - i to je to!

Brkoo
Kontakt:

čet okt 06, 2016 6:02 pm

Dzelo je najbolji strijelac u historiji kluba pa nas je nakon igracke karijere zavio u crno i sad treba da se pravimo da se nije nista desilo. Enis, Nedo,Kokot itd su Zeljovci ali sad treba sutiti i zmiriti na to da ni u snu ne mogu igrati za Zelju, sad jedan na klupi Krupe, drugi u Olimpicu a treci u Vitezu :O Bogicevica nakon naseg tjeranja trazi Krupa, na treninzima mu Kostic objasnjava gdje grijesi, on se smije, treneru se smijes, odmah nakon treninga ide ispisnica, hvala dovidjenja, prijatno u normalnim klubovima.

Sto se tice Kostica, treninzi su bili odlicni. Nasi igraci izuzev par izuzetaka su ograniceni ko balkon, to se vidjelo na treninzima upravo kod tog Kostica. Mozes zamisliti koliko zaostajemo za evropom kad svrsavamo na opremu koju svaka profesionalna ekipa u evropi ima, a mi je nismo imali.

Da sad ode npr. Stevanovic niko mu ne bi nista ruzno rekao, zato sto je dobar covjek i prije svega veliki profesionalac kojeg mozete u gradu jedino vidjeti kako trci, necete ga vidjeti po kafanama i nargila barovima za razliku od vecine igraca. Sve ide prema zaslugama, i to vazi za sviju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava