Bit ce ti igraci izmjene ako nista. Neka budu dvije postave, dvije formacije od po 11 igracaavlami97 je napisao/la:Ja ne mogu da svarim da Mišo i Ilijas Pašić nisu u startnoj, žao mi i Piketa, a i Boško je bio igračina i golgeter, kao i Sprečo iako nisu bili klasični špicevi (centarfori)jovanmaksimovic je napisao/la:@avlami, glasanje je danas zavrseno u 13:22 sata... bez mise u prvoj postavi, i za mene iznenadjenje, ali tako forumasi misle ovde...demokratija, moramo je postovati... ali iskreno, meni je i bosko trebao biti ispred radmila... kako god, imamo 11 igraca... sljedece glasanje ide sada... a to je za najboljeg trenera, i da bice ivica u izboru, iako je vec u prvih 11 izabran...
![]()
Još se nije rodio igrač koji je znao isfolirati penal kao Boško Jankovićili zabaviti publiku kao rahmetli Stojanče Idić Pele

Fakat jeste steta sto nisu u prvoj, ali tako ispadne to kod ovakvih glasanja. Ovo je ispalo i dobro naspram glasanja prije par godina, kada je Hasagic bio na golu, a Biscevic prvi izbor za desnog beka