Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 04, 2016 6:35 am

LARSSON je napisao/la:Sredio sam stream. https://www.youtube.com/watch?v=fajSy4mK54Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako ce izgledati, mozda mali problemi sa zvukom
Svaka ti dala!!!Derat cu se ja sam, ne treba mi zvuk.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Alipasino
Kontakt:

pet mar 04, 2016 7:32 am

Halo ranije se krene salove i ostalo kritsa ako zaustave jesta lobi kakav Zeljo.Ko CE zabranit sloboda kretanja.Veleza cemo satrat zegat loptu cemo im izbusit ma mrezu poderat.

south side
Kontakt:

pet mar 04, 2016 8:40 am

http://radiosarajevo.ba/novost/218301/z ... za-primjer" onclick="window.open(this.href);return false; :klanjase2:
Kakvu upravu imamo nismo ni svjesni ovi ljudi ce napraviti velike stvari u to budite sigurni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet mar 04, 2016 8:43 am

Elegant je napisao/la:
delinjo je napisao/la:u Mostaru ce nas biti najmanje 2 milje izgleda....koga god pitam ide u mostar :D :D
Peta autobusa ide, auta i kombije vraca polcija tako da tesko.
Da ti iskreno kazem to je bomba njihove policije. Jer znaju da ce smanjiti broj navijaca ako tako kazu i njima je lakse deverat s 300 navijaca nego sa 500.. niko nece biti vracen , svi u Vrapcice po nove bodove !!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet mar 04, 2016 8:47 am

Alipasino je napisao/la:Halo ranije se krene salove i ostalo kritsa ako zaustave jesta lobi kakav Zeljo.Ko CE zabranit sloboda kretanja.Veleza cemo satrat zegat loptu cemo im izbusit ma mrezu poderat.
Dobra :ganja:

Virtu4L

pet mar 04, 2016 9:16 am

LARSSON je napisao/la:Sredio sam stream. https://www.youtube.com/watch?v=fajSy4mK54Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako ce izgledati, mozda mali problemi sa zvukom
:klanjase2:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

cikazubo
Kontakt:

pet mar 04, 2016 9:57 am

Vrag je napisao/la:Kopirati Hajduk. Kad su nagurali na 27000 možemo i mi nekako na 10000. Pa i silom
Hajduk prosjecno gleda 10k ljudi a imaju 25k clanova.. To su uspjeli zato sto je clanska jako jeftina (40kn tj. 10KM) i zato sto su postavili baze za izdavanje clanskih sirom Hrvatske pa cak se moglo i u BIH u odredjenim gradovima uclaniti..

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 04, 2016 10:02 am

Zadnjih par mjeseci ovaj UO priređuje pozitivna iznenađenja nama navijačima.
Prelazni rok smo apsolvirali i neke od novopridošlih igrača smo već vidjeli na terenu, tako da neću o tome pisati.
Kada su na press konferenciji prije nove godine objavili cifre koje su objavili i najavili 100 % transparentan rad svih struktura kluba, bio sam malo skeptičan jer poznajem poslovna okruženja i malo je nerealno da se jedan FK tako postavlja prema javnosti. Međutim sa zadnjim objavljivanjem visine zarade od prodatih karata i utošku sredstava za renoviranje stadiona sam prosto oduševljen. To je fakat novi standard u bh fudbalu a vjerovatno i mnogo šire.
Ta transparentnost i zakonitost poslovanja je nešto što će nama dati pednost u budućnosti a ostalim klubovima u ligi napraviti mnoge probleme. Mi smo presjekli i rekli nećemo više davati pare "na ruke", isplaćivati u kešu, plaćati račune iz blagajne itd. Sve ide preko računa i sve se vidi. To će u budućem radu biti jedna od naših prednosti. Većina ostalih klubova nije ni blizu takvom načinu poslovanja. I imaće velikih problema da tu praksu promjeni.
Još jedna jako bitna stvar je to što se sve uradilo sa novcem koji je zarađen. Nije poklonjen,sponzori koji su dali sredstva i materijal za renoviranje stadiona imaće reklamu tako da u principu nisu ništa poklonili. Čist partnerski odnos.
Bit priče je da su ljudi iz UO (i prijašnjeg i ovog) svojim radom i zalaganjem zaradili novac koji su utrošili na jako vidljive stvari. Na nama je sad da nas bude 7000 protiv Mladosti i da sve ovo ispoštujemo.
21 10 4

Petrović Slavko

hardwell
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:01 am

Ipe je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Može link original pjesme na čiju melodiju mi pjevamo "OOOOO HAJDE ŽELJO ZABIJ GOL". Špica muzika, a sve ove godine nikako da skontam kako se zove. Čak je prije i na sokeru svirala poslije gola :P
je li ova
https://www.youtube.com/watch?v=bzvfqZGrMf0" onclick="window.open(this.href);return false;
To Ipee, hvala ti :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

tm8782
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:05 am

vrbanjusa je napisao/la:Zadnjih par mjeseci ovaj UO priređuje pozitivna iznenađenja nama navijačima.
Prelazni rok smo apsolvirali i neke od novopridošlih igrača smo već vidjeli na terenu, tako da neću o tome pisati.
Kada su na press konferenciji prije nove godine objavili cifre koje su objavili i najavili 100 % transparentan rad svih struktura kluba, bio sam malo skeptičan jer poznajem poslovna okruženja i malo je nerealno da se jedan FK tako postavlja prema javnosti. Međutim sa zadnjim objavljivanjem visine zarade od prodatih karata i utošku sredstava za renoviranje stadiona sam prosto oduševljen. To je fakat novi standard u bh fudbalu a vjerovatno i mnogo šire.
Ta transparentnost i zakonitost poslovanja je nešto što će nama dati pednost u budućnosti a ostalim klubovima u ligi napraviti mnoge probleme. Mi smo presjekli i rekli nećemo više davati pare "na ruke", isplaćivati u kešu, plaćati račune iz blagajne itd. Sve ide preko računa i sve se vidi. To će u budućem radu biti jedna od naših prednosti. Većina ostalih klubova nije ni blizu takvom načinu poslovanja. I imaće velikih problema da tu praksu promjeni.
Još jedna jako bitna stvar je to što se sve uradilo sa novcem koji je zarađen. Nije poklonjen,sponzori koji su dali sredstva i materijal za renoviranje stadiona imaće reklamu tako da u principu nisu ništa poklonili. Čist partnerski odnos.
Bit priče je da su ljudi iz UO (i prijašnjeg i ovog) svojim radom i zalaganjem zaradili novac koji su utrošili na jako vidljive stvari. Na nama je sad da nas bude 7000 protiv Mladosti i da sve ovo ispoštujemo.
:pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

ChWilla
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:15 am

i tu nije kraj.
gradi željo boli te *****

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:20 am

ChWilla je napisao/la:i tu nije kraj.
Znam :ganja: :ganja: :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:20 am

Niste fer

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:25 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Niste fer
Koliko znam u pripremi je puno projekata a vezano za omladinski pogon. Konkretno sam mislio na promjenu vještačke trave na pomoćnom i postavljanje reflektora. To bi trebala Općina finansirati. Mislim da ima i ideja da se sadašnja vještaćka trava stavi iza istoka da najmlađi polaznici škole fudbala mogu trenirati.
21 10 4

Petrović Slavko

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:26 am

Fer ste

ChWilla
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:26 am

ja sam mislio da nije kraj sa javnim objavljivanjem nekih stvari koje niko u regiji ne objavljuje, a kamoli u bosni i hercegovini.

vrbanjusa
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:28 am

ChWilla je napisao/la:ja sam mislio da nije kraj sa javnim objavljivanjem nekih stvari koje niko u regiji ne objavljuje, a kamoli u bosni i hercegovini.
Pa sad su sebi sami zadali da to moraju raditi. I trebaju.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:31 am

ovo što će slijediti biće baš neuobičajeno.

Masinovodja
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 04, 2016 11:33 am

storm_raider je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ode diskusija u pravom pravcu.
:palacgore:

Je li se moze moja tv uzeti bez obzira na provajder ili mora biti bh telecom? I ako moze, kako?
Ako sam razumio pitanje. Internet ti moze biti telekom koji je ocajan a kablovska/digitalna ne mora tako da Zelju gledas na moja web tv.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Je li internet mora biti bh telecom ili moze biti neki drugi pa da se moja tv plati kao dodatna usluga mjesecno?
Druze ja placam samo osnovni paket bh telecom za tv oko 11-12 maraka i sve radi zelje naravno.Dobijes sve domace programe i taj sportski za nasu ligu.Telemach mi je glavni za sve ostalo,a ovo samo upalim kad je tekma

Choks
Kontakt:

pet mar 04, 2016 11:50 am

Kod mene je Moja Tv , znači ima 150 kanala i 15-tak radio kanala . Ima ovaj kanal za našu ligu , jednu subotom prenose jednu nedjeljom . I prenose ako se igra neki drugi dan naša liga . Internet i kanali sve skupa mjesečno oko 30-35 . I možeš kredit sebi slat na mobitel tako da uvijek dodje više :DD: :DD:
Zadnja izmjena: Choks, dana/u pet mar 04, 2016 11:55 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava