Svaka ti dala!!!Derat cu se ja sam, ne treba mi zvuk.LARSSON je napisao/la:Sredio sam stream. https://www.youtube.com/watch?v=fajSy4mK54Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako ce izgledati, mozda mali problemi sa zvukom
Svaka ti dala!!!Derat cu se ja sam, ne treba mi zvuk.LARSSON je napisao/la:Sredio sam stream. https://www.youtube.com/watch?v=fajSy4mK54Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ti iskreno kazem to je bomba njihove policije. Jer znaju da ce smanjiti broj navijaca ako tako kazu i njima je lakse deverat s 300 navijaca nego sa 500.. niko nece biti vracen , svi u Vrapcice po nove bodove !!Elegant je napisao/la:Peta autobusa ide, auta i kombije vraca polcija tako da tesko.delinjo je napisao/la:u Mostaru ce nas biti najmanje 2 milje izgleda....koga god pitam ide u mostar![]()
DobraAlipasino je napisao/la:Halo ranije se krene salove i ostalo kritsa ako zaustave jesta lobi kakav Zeljo.Ko CE zabranit sloboda kretanja.Veleza cemo satrat zegat loptu cemo im izbusit ma mrezu poderat.
LARSSON je napisao/la:Sredio sam stream. https://www.youtube.com/watch?v=fajSy4mK54Y" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajduk prosjecno gleda 10k ljudi a imaju 25k clanova.. To su uspjeli zato sto je clanska jako jeftina (40kn tj. 10KM) i zato sto su postavili baze za izdavanje clanskih sirom Hrvatske pa cak se moglo i u BIH u odredjenim gradovima uclaniti..Vrag je napisao/la:Kopirati Hajduk. Kad su nagurali na 27000 možemo i mi nekako na 10000. Pa i silom
To Ipee, hvala tiIpe je napisao/la:je li ovahardwell je napisao/la:Može link original pjesme na čiju melodiju mi pjevamo "OOOOO HAJDE ŽELJO ZABIJ GOL". Špica muzika, a sve ove godine nikako da skontam kako se zove. Čak je prije i na sokeru svirala poslije gola
https://www.youtube.com/watch?v=bzvfqZGrMf0" onclick="window.open(this.href);return false;
vrbanjusa je napisao/la:Zadnjih par mjeseci ovaj UO priređuje pozitivna iznenađenja nama navijačima.
Prelazni rok smo apsolvirali i neke od novopridošlih igrača smo već vidjeli na terenu, tako da neću o tome pisati.
Kada su na press konferenciji prije nove godine objavili cifre koje su objavili i najavili 100 % transparentan rad svih struktura kluba, bio sam malo skeptičan jer poznajem poslovna okruženja i malo je nerealno da se jedan FK tako postavlja prema javnosti. Međutim sa zadnjim objavljivanjem visine zarade od prodatih karata i utošku sredstava za renoviranje stadiona sam prosto oduševljen. To je fakat novi standard u bh fudbalu a vjerovatno i mnogo šire.
Ta transparentnost i zakonitost poslovanja je nešto što će nama dati pednost u budućnosti a ostalim klubovima u ligi napraviti mnoge probleme. Mi smo presjekli i rekli nećemo više davati pare "na ruke", isplaćivati u kešu, plaćati račune iz blagajne itd. Sve ide preko računa i sve se vidi. To će u budućem radu biti jedna od naših prednosti. Većina ostalih klubova nije ni blizu takvom načinu poslovanja. I imaće velikih problema da tu praksu promjeni.
Još jedna jako bitna stvar je to što se sve uradilo sa novcem koji je zarađen. Nije poklonjen,sponzori koji su dali sredstva i materijal za renoviranje stadiona imaće reklamu tako da u principu nisu ništa poklonili. Čist partnerski odnos.
Bit priče je da su ljudi iz UO (i prijašnjeg i ovog) svojim radom i zalaganjem zaradili novac koji su utrošili na jako vidljive stvari. Na nama je sad da nas bude 7000 protiv Mladosti i da sve ovo ispoštujemo.
Koliko znam u pripremi je puno projekata a vezano za omladinski pogon. Konkretno sam mislio na promjenu vještačke trave na pomoćnom i postavljanje reflektora. To bi trebala Općina finansirati. Mislim da ima i ideja da se sadašnja vještaćka trava stavi iza istoka da najmlađi polaznici škole fudbala mogu trenirati.Rodom s mejtaša je napisao/la:Niste fer
Pa sad su sebi sami zadali da to moraju raditi. I trebaju.ChWilla je napisao/la:ja sam mislio da nije kraj sa javnim objavljivanjem nekih stvari koje niko u regiji ne objavljuje, a kamoli u bosni i hercegovini.
Druze ja placam samo osnovni paket bh telecom za tv oko 11-12 maraka i sve radi zelje naravno.Dobijes sve domace programe i taj sportski za nasu ligu.Telemach mi je glavni za sve ostalo,a ovo samo upalim kad je tekmastorm_raider je napisao/la:Je li internet mora biti bh telecom ili moze biti neki drugi pa da se moja tv plati kao dodatna usluga mjesecno?ž'21 je napisao/la:Ako sam razumio pitanje. Internet ti moze biti telekom koji je ocajan a kablovska/digitalna ne mora tako da Zelju gledas na moja web tv.storm_raider je napisao/la:Ode diskusija u pravom pravcu.
![]()
Je li se moze moja tv uzeti bez obzira na provajder ili mora biti bh telecom? I ako moze, kako?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk