Kod mene i mama snimak pregleda.likusa je napisao/la:Ja bolesti, ja i otac gledamo reprizuovo ako nije bolest ne znam sta je
Kod mene i mama snimak pregleda.likusa je napisao/la:Ja bolesti, ja i otac gledamo reprizuovo ako nije bolest ne znam sta je
Okolele je napisao/la:Pustiti Begana na komsinicu..
Cim je Bekrica na klupu stavio, vidio se da ce raditi ono sto on zeli. I sve nakon toga potvrdjuje samo moja predvidjanja. Ko dobro odigra, pohvali, ko podbaci, reci ce otvoreno, na presici. Za Lendrica je sve rekao, ima ovu mini-pauzu da se dozove. Jeste u krizi, ali mi se cini da ne radi puno na tome da izadje iz nje. Okej na utakmici, pozrtvovanost i sve, ali mimo terena. Treba nam stari Lendric, koji trpa i moguce i nemoguce.salle86 je napisao/la:Evo odslušah i ovo na kraju, Slavko tačno govori onako kako jeste, kako svi mi to i vidimo. Nema umotavanja, nema floskula, već samo direktno u kost.
Pametno...
Okolele je napisao/la:Pustiti Begana na komsinicu..
Samo put kojim su krenuli ovi ljudi u klubu što se tiče sudija je pravi. Samo još fali naš čovjek u savezu, tek toliko da znaju da se Željo ne može ofirno krasti.nikad_izvini je napisao/la:Nećemo da se petljamo sa sudijama, nema veze. Onda nikad nećemo uzeti šampinsku titulu![]()
Ne treba biti retardiran i tvrdoglavo ići glavom kroz zid. To ne pije vode u BiH. Sada smo imali sreće ( a ubili levate nogama ), sumnjam da će nas to pratiti u nastavku. Jesmo bolji, ali nismo toliko da nam sudije ništa ne mogu.
Pokrenite se. Znam da se čita.
Nema čovjeka, izbori bili u Maju 2016 godinje. Naredni izbori za četiri godine.Haklapuc je napisao/la:Samo put kojim su krenuli ovi ljudi u klubu što se tiče sudija je pravi. Samo još fali naš čovjek u savezu, tek toliko da znaju da se Željo ne može ofirno krasti.nikad_izvini je napisao/la:Nećemo da se petljamo sa sudijama, nema veze. Onda nikad nećemo uzeti šampinsku titulu![]()
Ne treba biti retardiran i tvrdoglavo ići glavom kroz zid. To ne pije vode u BiH. Sada smo imali sreće ( a ubili levate nogama ), sumnjam da će nas to pratiti u nastavku. Jesmo bolji, ali nismo toliko da nam sudije ništa ne mogu.
Pokrenite se. Znam da se čita.
Onda se javno oglasiš, ima i drugih načina da se to riješi. Nismo FK Nova Bilastorm_raider je napisao/la:Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...
Saleme Prolicu, dabogda ti doktor propisao kupus dijetustorm_raider je napisao/la:Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...
Ma od oglasavanja nista nema. U ovoj drzavi kakva je, nazalost. Ali situacija se mora promjeniti, ovo je veoma zabrinjavajuce. Ako je sad ovako, kako li ce biti u ligi za prvaka tek? Klub se mora zastititi, samo to.nikad_izvini je napisao/la:Onda se javno oglasiš, ima i drugih načina da se to riješi. Nismo FK Nova Bilastorm_raider je napisao/la:Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...![]()
Penal Mladost, nedosuđen. Penal Zrinjski ( Bekrić - nedosuđen ) + za Čelik, koji se i nije morao suditi. Računajte bodove i gdje bi bili![]()
Ovo su greške i neće biti bolje.
Ima, jer onda daješ legitimitet određenim radnjamastorm_raider je napisao/la:Ma od oglasavanja nista nema. U ovoj drzavi kakva je, nazalost. Ali situacija se mora promjeniti, ovo je veoma zabrinjavajuce. Ako je sad ovako, kako li ce biti u ligi za prvaka tek? Klub se mora zastititi, samo to.nikad_izvini je napisao/la:Onda se javno oglasiš, ima i drugih načina da se to riješi. Nismo FK Nova Bilastorm_raider je napisao/la:Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...![]()
Penal Mladost, nedosuđen. Penal Zrinjski ( Bekrić - nedosuđen ) + za Čelik, koji se i nije morao suditi. Računajte bodove i gdje bi bili![]()
Ovo su greške i neće biti bolje.
Penal protiv Mladosti, nesviran penal za Čelik i penal protiv Zrinjskog i mi prvi. Koji nekvalitet ? O čemu pišeš ? Gdje je kvalitet u BiH ?Grbavica je napisao/la:Da zabi Lendić one šanse, mogli bi nam se samo sageti i oni i sudije. Znači opet je više naš nekvalitet odlučio.
Okej, jeste, ali nije uredu sta nam sudije rade. Sakate nas bukvalno, i to kad igramo protiv manjih ekipa, bilo kuci ili vani. Sta ce tek biti protiv vecih, to me strah i zamisliti. Slazem se da kvalitet nadomjesti vecinu toga, ali ne uvijek. Dva penala za nas trebala biti, za njih onaj nije trebao. To ti sve govori, znaci 3-0 bez obzira sto je Lendric sve moguce fulio.Grbavica je napisao/la:Da zabi Lendić one šanse, mogli bi nam se samo sageti i oni i sudije. Znači opet je više naš nekvalitet odlučio.