Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 02, 2016 1:14 am

likusa je napisao/la:Ja bolesti, ja i otac gledamo reprizu :mrgreen: ovo ako nije bolest ne znam sta je :lol:
Kod mene i mama snimak pregleda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:14 am

Okolele je napisao/la:Pustiti Begana na komsinicu..
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:15 am

Dobio bi crveni u desetoj minuti...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:27 am

salle86 je napisao/la:Evo odslušah i ovo na kraju, Slavko tačno govori onako kako jeste, kako svi mi to i vidimo. Nema umotavanja, nema floskula, već samo direktno u kost.
Pametno...
Cim je Bekrica na klupu stavio, vidio se da ce raditi ono sto on zeli. I sve nakon toga potvrdjuje samo moja predvidjanja. Ko dobro odigra, pohvali, ko podbaci, reci ce otvoreno, na presici. Za Lendrica je sve rekao, ima ovu mini-pauzu da se dozove. Jeste u krizi, ali mi se cini da ne radi puno na tome da izadje iz nje. Okej na utakmici, pozrtvovanost i sve, ali mimo terena. Treba nam stari Lendric, koji trpa i moguce i nemoguce.
Primjetih da se Krizman tri ili cetiri puta okliznu kada je trebao protrcati i onda ubaciti loptu, bile bi odlicne sanse. Aj jednom se okliznuti, ali toliko puta, ne znam sta mu bi :D

Za Zebu, ako ce se dovoditi, ugovor godina i po, da se ne pravi greska kao sa Bekricem. Da bi mogao pomoci, sigurno. Ali, da bi ja htio neko mladje rjesenje, nije uopste tajna, ali pitanje je moze li se sta naci. Strasno bi nam Zeba pomogao u ovih 7 utakmica do zimske pauze, ali tek poslije zimske bi mogao igrati. To je problem. Uglavnom, Petrovic zna sta mu treba. Ja sam zadovoljan kako ovo sve napreduje, ali mislim da ne trebamo upadati u neku euforiju. Pitare bi bilo dobro klepiti, malo je reci. :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:30 am

Ma dobro je Slavko rekao, pobjede su najbolja medicina. Ruzno nas je vidjeti daleko od vrha jos uvijek, ali kad znam da dijelimo drugo mjesto odmah mi je lakse. Igra moze i mora biti jos bolja, na sredini jos tecnija i sa vise pasova... Sezona je cudna, jos puno utakmica je pred nama, puno nerviranja i svega, ali poslije samo 5 utakmica od kako je Slavko tu vidi se napredak, a i bodovni prikljucak je tu. Tekmu po tekmu, slijedi derbi, tu su sva tri znaka u opticaju pa cemo vidjeti...sa 3 boda bi imali Evropu u dzepu gotovo sam siguran gledajuci kako propada Sloboda i kako je tanak Siroki.. Nece nas Krupa i Mladost ostavit bez Evrope jebemuuu...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

nikad_izvini
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:30 am

Vrhunski potez uprave je bio dovođenje Petrovića. Ne treba ga tek tako puštati da ode, a nadam se da mi, navijači, nećemo biti retardirani i otjerati ga nakon neke krize rezultata ( koja kad-tad, ove ili naredne sezone, mora doći ).

Vrhunska igra Željezničara, 8 100% šansi ( odnosno 7 + penal ), 15:5 u šutevima, 60:40 posjed lopte i mi jedva dobijemo.

Nećemo da se petljamo sa sudijama, nema veze. Onda nikad nećemo uzeti šampinsku titulu ;)

Ne treba biti retardiran i tvrdoglavo ići glavom kroz zid. To ne pije vode u BiH. Sada smo imali sreće ( a ubili levate nogama ), sumnjam da će nas to pratiti u nastavku. Jesmo bolji, ali nismo toliko da nam sudije ništa ne mogu.

Pokrenite se. Znam da se čita.

Haklapuc
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:32 am

Okolele je napisao/la:Pustiti Begana na komsinicu..
:lol:
Razumijemo svi ovo, ali brate zvuči ko da kera puštaš :mrgreen:

Inače, počinjemo već ličiti na ekipu u svim segmentima, vidi se da se atmosfera u ekipi popravila, Slavko im je podigao i samopouzdanje i fizičku spremu i odmah to izgleda dosta bolje. Svaka sljedeća utakmica je bila bolja od prethodne, pa neka tako bude i za 15 dana, nešto ne vjerujem da bi kone imale odgovor na takvu igru.
I ja sam u afektu govorio izvadi Lendrića nek ne zaigra nikad više, ali s druge strane s klupe se sigurno neće vratiti u golgetersku formu, a čovjek je previše bitan za nas da bismo ga se tako lako odrekli. Stevo može igrati samo kao džoker, a od Beganovića još uvijek puno očekujem. Mislim da je i Ćelo svjestan koja je Dženisova prava pozicija, tako da bi mogao zaigrati umjesto Ivana ukoliko se ovaj ne dohaviza.

Haklapuc
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:36 am

nikad_izvini je napisao/la:Nećemo da se petljamo sa sudijama, nema veze. Onda nikad nećemo uzeti šampinsku titulu ;)

Ne treba biti retardiran i tvrdoglavo ići glavom kroz zid. To ne pije vode u BiH. Sada smo imali sreće ( a ubili levate nogama ), sumnjam da će nas to pratiti u nastavku. Jesmo bolji, ali nismo toliko da nam sudije ništa ne mogu.

Samo put kojim su krenuli ovi ljudi u klubu što se tiče sudija je pravi. Samo još fali naš čovjek u savezu, tek toliko da znaju da se Željo ne može ofirno krasti.

nikad_izvini
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:38 am

Haklapuc je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Nećemo da se petljamo sa sudijama, nema veze. Onda nikad nećemo uzeti šampinsku titulu ;)

Samo put kojim su krenuli ovi ljudi u klubu što se tiče sudija je pravi. Samo još fali naš čovjek u savezu, tek toliko da znaju da se Željo ne može ofirno krasti.
Nema čovjeka, izbori bili u Maju 2016 godinje. Naredni izbori za četiri godine.

exbabilon
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:38 am

I na zadnji post da jos dodam. Sudjenje se mora prozvati, nesto se mora reci, platiti nekom portalu za izjavu ili bilo sta. S ovim sudjenjem nikad necemo osvojiti nista, bit cemo solidni, borit cemo se, ali Evropa ce nam biti plafon.. Nestvarno je da Krupa ima bolje sudjenje na Grbavici nego mi u Bijeljini recimo... Korumpirani savez nas je doveo na margine, a ova uprava MORA vratiti autoritet i ugled klubu kakav je Zeljo. Ne moze i ne smije se svako poigravati s nama, a upravo to je na dijelu vec duze vrijeme.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:39 am

Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...

nikad_izvini
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:41 am

storm_raider je napisao/la:Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...
Onda se javno oglasiš, ima i drugih načina da se to riješi. Nismo FK Nova Bila ;)

Penal Mladost, nedosuđen. Penal Zrinjski ( Bekrić - nedosuđen ) + za Čelik, koji se i nije morao suditi. Računajte bodove i gdje bi bili ;)

Ovo su greške i neće biti bolje.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:42 am

storm_raider je napisao/la:Pokusali smo ubaciti, cak je i Mesa lobirao, ali zna se ko drzi savez. Nisu nam dali nikako...
Saleme Prolicu, dabogda ti doktor propisao kupus dijetu :psujem: :psujem: :psujem:

Praise the sun \[T]/

storm_raider
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:47 am

nikad_izvini je napisao/la:
Onda se javno oglasiš, ima i drugih načina da se to riješi. Nismo FK Nova Bila ;)

Penal Mladost, nedosuđen. Penal Zrinjski ( Bekrić - nedosuđen ) + za Čelik, koji se i nije morao suditi. Računajte bodove i gdje bi bili ;)

Ma od oglasavanja nista nema. U ovoj drzavi kakva je, nazalost. Ali situacija se mora promjeniti, ovo je veoma zabrinjavajuce. Ako je sad ovako, kako li ce biti u ligi za prvaka tek? Klub se mora zastititi, samo to.

nikad_izvini
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:51 am

storm_raider je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

Ma od oglasavanja nista nema. U ovoj drzavi kakva je, nazalost. Ali situacija se mora promjeniti, ovo je veoma zabrinjavajuce. Ako je sad ovako, kako li ce biti u ligi za prvaka tek? Klub se mora zastititi, samo to.
Ima, jer onda daješ legitimitet određenim radnjama :oops: Nije isto kada se klub javno oglasi, pa se nešto desi ili kada se samo nešto desi ( onda radnja postaje kriminalna, ovako baš i nije ).

Nadam se da je sada jasno koliko je glupa priča, "mi smo Željezničar, idemo pošteno i bićemo toliko bolji da nam sudije neće moći ništa". 7 100% prilika, nedosuđen penal, jako sumnjiv penal za Radnik i posjed 60:40. JEDVA DOBILI. Jedva. Ubili ih nogama. "Samo" dvije sudijske greške.

Glupa je priča u rangu one podrška Kostiću, bojkotuju ga igrači, on je gospodin.

Igru imamo, suđenje nemamo, niti ćemo ga imati ako se nešto ne poduzme. Sama od sebe situacija se sigurno neće riješti. Iskreno očekujem da nas naguze na derbiju i to dobro ;)

Kako se zaštiti, pričom "mi smo Željezničar ? Njah......onda je svizac zamotao čokoladu

Grbavica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:55 am

Da zabi Lendić one šanse, mogli bi nam se samo sageti i oni i sudije. Znači opet je više naš nekvalitet odlučio.

nikad_izvini
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:57 am

Grbavica je napisao/la:Da zabi Lendić one šanse, mogli bi nam se samo sageti i oni i sudije. Znači opet je više naš nekvalitet odlučio.
Penal protiv Mladosti, nesviran penal za Čelik i penal protiv Zrinjskog i mi prvi. Koji nekvalitet ? O čemu pišeš ? Gdje je kvalitet u BiH ?

Utopija ne postoji osim u knjigama

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 02, 2016 1:58 am

Grbavica je napisao/la:Da zabi Lendić one šanse, mogli bi nam se samo sageti i oni i sudije. Znači opet je više naš nekvalitet odlučio.
Okej, jeste, ali nije uredu sta nam sudije rade. Sakate nas bukvalno, i to kad igramo protiv manjih ekipa, bilo kuci ili vani. Sta ce tek biti protiv vecih, to me strah i zamisliti. Slazem se da kvalitet nadomjesti vecinu toga, ali ne uvijek. Dva penala za nas trebala biti, za njih onaj nije trebao. To ti sve govori, znaci 3-0 bez obzira sto je Lendric sve moguce fulio.
A i penal se zasluzi kvalitetom, nekim presingom. A nikad nam ga nece dosuditi ako ovako bude islo. Ovo stvarno nema smisla sta nam sudije rade, najtrofejnijem i najvecem klubu u drzavi

Praise the sun \[T]/

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned okt 02, 2016 2:02 am

Jel moguce da smo pobjedili. Aaaaaa :rofl: :rofl1: :klanjase2:

Grbavica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 2:03 am

Ne kažem ja da se ne treba boriti na sve moguće načine da nas sudijska mafija ne zakida. Evo protiv Mladosti opet Lendić dvije dobre šanse fulio. Zabiješ to i prst u uho. Ne zabiješ to i uvlači se nervoza. Čelik isto tako. Najgora ekipa u ligi, pripreme nisu prošli, skrpili se jedva i umjesto da ih nakantamo, mi 1-1 odigramo. Jesu nas sudije zaklale, ali Boga mi, mi im dopuštamo dosta toga i stvaramo im preduslove da nas zakinu.

Mene raduje da mi bolje igramo, da su pomaci u igri vidljivi. I kada je igra na visokom nivou, teže će nas zakidati nego kad smo mrljavi i kilavi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava