Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirsad94
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 29, 2016 1:32 pm

U zadnje vrijeme se sve vise pominju isticu kao greske transfer politike i to od strane pravih Zeljovaca, moramo da shvatimo da su ljudi radili u korist Zelje i iskljucivo samo Zelje. Nije doveden husic kao neki anonimus i dat mu ugovor na tri g, nije doveden bevab a da se nije culo za njega,svi smo mi u tom trenutku mislili da je to najbolje za zelju kao i ljudi koji su ih dovodili. Niko se nije izivljavao i rasipao sa Zeljinim novcem nego su htjeli poboljsati nesto. Jedan cijeli projekat oko slovenaca i dosta igraca je propao, ali doveden je covjek kojem je sve prepusteno i koji moze mnogo, takav projekat nece i ne smije da propadne. Mozda da nije bilo slovenaca i ekipe nebi nikada dobili ovu gromadu od trenera i kapitalca koji je sposoban mnogo.moramo da shvatimo da su dusmani,kompleksasi i jadovi na maximumu jer znaji ako ovaj zeljo ispliva i izroni sa ovim ljudima da mu ne moze niko pomrsiti racune,a nasa boca s kisikom nije ni blizu prazna, nasi izgledi da izronimo su veliki. Idu tako daleko da senada uporedjuju sa vodjom sj.koreje.halo oni njega uporedjuju s tim covjekom zamislite koji dusmanin jad i kompleksas moras da budes . Da predskednik i skaut barse dovodili igrace ne mogu ti dovesti 10 igraca tipa miroslav i da ti garantuju da ces ubosti sa njima a da imaju na raspolaganju novac i vrijeme ovih nasih koji su tada imali.ponavljam jedan projekat nije uspio ali i to sve se radilo za dobrobit i napredak naseg kluba. Greske su se ispravile i ispravljaju se u hodu, isplivacemo svi zajedno abd ali samo ako ne budemo na strani jadova jer oni rade smisljeno i znaju koja ce biti snaga lokomotive kada ubrza i melje sve pred sobom. Vjerujmo u Slavka i ljude u klubu i budimo jedno a ne dusmani naseg Zelje.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:35 pm

Leon_Professional je napisao/la:slika
slika
slika

Ovo su zvanicni podaci koji su izneseni u javnost!
P.S nisam ni za kog.. Meni Zeljo samo bitan, nikakvi Zujo, Greda, Miske.

U Bijeljinu po 3 boda, mada idemo na bod :ganja:
Veca - Memija, Aco, Boca, Stana (vjerovatno, iako bi ja Besirevica) - Markovic, Blagojvic, Ugljesa/Secer, Mico, Krizman - Lendra.
Ne smije se ovo zaboraviti. Ne znam kako ljudi imaju kratko pamcenje, kao da se nije desila npr KK Bosna i sl. Ali dobro.
Ma Slavko ide taktikom da ostanemo neporazeni. Tri boda nam trebaju kao hljeb, a Radnik ce biti malo rasterecen jer su dobili Slobodu u gostima, nije im bas imperativ, biti ili ne biti pobjeda protiv nas. Ne kazem da nece ici na to, ali ne gori im. Mada to je mozda i lose, nece biti pod pritiskom.
Kako god, bit ce veoma neizvjesna utakmica :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MATORI
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:37 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nekako smo isprepadani raznim pričama o opasnostima po klub,o stečaju,o gasenju...Uglavnom bez realnih osnova.
Ne priča samo ova uprava na predhodnu,pričala je i prethodna na onu prije njih,itd...
Sjećamo se i Gredine priče o opasnosti od gašenja kluba...pa i Zujine...
Previše je tu popilulizma i dodvoravanje navijačima i općenito javnosti.
Najmanje razloga za takvu priču,realno,ima ova uprava.
Naveo sam činjenice kakvo je stanje bilo u ljeto 2015.a još bolje je bilo u zimu 2016.kad su zvanicno i izabrani od strane skupštine. Tad im je već leglo na račune 5,5 mil km,a potom još 0,5 mil(druga polovica Amirovog transfera).Realno,ja ne pamtim kad je neka uprava došla u klub i da je dočeka 6 mil km a da za dolazak tih para nema ama bas nikakvih zasluga.
Ova uprava ima ogromnu obavezu i odgovornost da opravda utrošak ovih para koje je klub generirao i čekao posljednjih par godina. S tim parama se treba ganjati taj iskorak o kojem se pričalo. Kiliko ćemo uspjeti vidjecemo.
Nema nikakvog osnova i smisla poraditi nas sa kk Bosnom,sa Čelikom,Veležom...
Ja sam ti prigovarao da relativizuješ sadašnju klupsku "vlast".
Neću se ponavljati.
Leon je maestralno prezentirao - podsjetio.
Što se tiče mene - podataka više nego je i potrebno !
Leone svaka čast !

Grbavica
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:42 pm

Ne znam da je iko od nas imao nešto protiv dolaska bilo kojeg od navedenih igrača. Čak šta više, mislim da su svi bili zadovoljni koga smo doveli. Eh sad što su ti igrači debelo podbacili, to je druga priča. Poenta je da su dovođeni sa najboljom namjerom i velikim očekivanjima koja nisu ispunili. Pa i najveći klubovi promaše sa transferima. Barcelona sa Ibrom, Čigrinskim, United sa Di Mariom, Real sa Kakom i tako dalje. A vidite kakva su to imena u svijetu fudbala i kakav renome imaju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:45 pm

Hoćemo ovog momka !

slika

Brkoo
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:46 pm

Bili smo klub koji nije potpisao ugovor sa poreznom, klub kojeg je tuzio svaki moguci igrac i firma, cak su neki imali i pravosnazne presude, klub koji nije imao sistem nego je poslovao mahalski, klub u kojem je samo 1(jedan) igrac(Stanic) bio prijavljen, klub koji nije placao porez, klub koji je imao dug oko 7 miliona, radnici u klubu se nisu mogli penzionisati, u klubu su radili ljudi poput Violine i ostalih koji su 10 stepenica ispod onog Slobodinog odbora za hitnost, dno dna itd, ako ovo nije stanje pred stecaj ja ne zna onda sta je. Nakon dolaska Gredica potpisan ugovor sa poreznom, svakom igracu isplaceno sto mu se dugovalo, kako igracima tako i firmama, klub sad posluje profesionalno, svi igraci su prijavljeni na stvarne plate, imaju i doprinose i na to se placa porez. Klub jedino sad ima dug prema drzavi koji redovno izmiruje u mjesecnim ratama. Stadion se gradi, jos samo fali i sportski rezultat da bi se krunisao dobar rad uprave. Pare koje su dosle u klub transferima igraca i nastupom u evropi nisu sve dosle odjednom. I u Zujino vrijeme smo imali dobre transfere nasih igraca, pare od evrope, pare od Dzeke itd, samo nismo imali ljude koji ce te pare usmjeriti u prave stvari..

Sto se tice tekme u Bijeljini, bice tvrdo, jedna greska moze odluciti mec, nadam se pobjedi i nastavku niza..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:47 pm

chile je napisao/la:Ja sam siguran sto se tice uprave da bi ona lagano mogla i izgubiti povjerenje...
Mnogo prasine se diglo oko istoka a njega ni na vidiku...
Mi smo sportski kolektiv a pogled na tabelu je bolan ua sve koji vole Zelju.
Vidjecemo sta nam predstoji ali kako se pompezno najavljivala totula i tribina (do kraja godine) a ni od jednog nema nista, uz to krah u transferima.
Mnogo su napadacki uletili proljetos sto nije nikako dobro.
I koliko god njih pojedinci hvalili ovdje oko stabilizacije kluba i izgradnje obican navijac gledalac to i ne primjeti, euforija se bila podigla i da je krenuo taj istok za utakmice bi se trazila karta vise bez obzira na rezultat ovako se polako raja okrece i opet stadion poluprazan. Jbg to nam je realnost raja slusa na sve strane lijepe price i obecanja vec 30 godina.

Sent from my Plavo Sokocalo
Upravu si! Evo zasto:
Sjedim neki dan na kafi s drugovima i dodje s jaranom neki njegov kolega, inace navija za Zelju. I tako mi nesto kroz pricu i pocnemo pricati o Zelji. On inace ne prati forume, ne druzi se s nekim ljudima koji su blizu kluba, uglavnom informise se iz medija i preko zvanicne stranice.
Poce govoriti za Misketa kako je nesto mutio u savezu, kako je Kostic sumnjiv trener, tj. prica kao onaj clanak na ss.ba plus sto on to jos nije dobro nesto shvatio pa upakovao po svom. Takodjer, govori kako su se bili zaletili oko tribine a da jos nista nije pocelo da se radi, kao gdje li su te pare?!
Ja sam nesto pokusao reci ali vidim da ne pije vode. Slicna situacija je bila sa onom emisijom Mreza, kad sam cijeli dan rodjaka ubjedjivao i objasnjavao mu stvari.
Takvih navijaca je mnogo, ne zanima ih poslovanje i samo prate rezultat. Mi koji "nesto" znamo, namjerno sam stavio pod navodnike, cinimo 10 % navijaca, ma mozda ni 10%..
Ova uprava bi sama sebe mogla zakopati. O tome smo i prije @delinjo i ja pisali.

delinjo
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:47 pm

Grbavica je napisao/la:Ne znam da je iko od nas imao nešto protiv dolaska bilo kojeg od navedenih igrača. Čak šta više, mislim da su svi bili zadovoljni koga smo doveli. Eh sad što su ti igrači debelo podbacili, to je druga priča. Poenta je da su dovođeni sa najboljom namjerom i velikim očekivanjima koja nisu ispunili. Pa i najveći klubovi promaše sa transferima. Barcelona sa Ibrom, Čigrinskim, United sa Di Mariom, Real sa Kakom i tako dalje. A vidite kakva su to imena u svijetu fudbala i kakav renome imaju.
ma meni ne smeta to,desi se fula sta ces ko radi taj i grijesi,nego fkt treba od sada biti praksa kad dovodis igraca da prvo provjeris kakav je insan sto bi rekli u narodu...znaci treba uraditi na tome malo da prije svega dovodimo dobre ljude kojima je cast i privilegija igrati u Zelji ...a onda gledati njegove kvalitete....da je Ronaldo ako je dzukac od covjeka ja ga ne bi doveo i to je put kojim trebamo ici...ne mogu se oteti utisku da nikada nismo toliko losih ljudi imali u ekipi kao sada ...mislim na igrace naravno ....50% njih je tu samo da se uhljebi jer zna da vise ne moze nigdje igrati i nema ambicija i igra se sa dresom ....naravno ima i dobrih primjera ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:49 pm

Protiv Radnika..

Kjosevski---Memija,Bokačo/Jahić (ukoliko je spreman),Aco,Stanić-----Miroslav,Blagoje,Marković,Radinović,Križman----Lendrić
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:54 pm

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 29, 2016 1:58 pm

@FKZ razumijem tvoju poentu. Istina, nije ova uprava dosla na sve razrušeno i krenula od nule. Ali, uzmi samo zapažanja poreske uprave i njihove "pronalaske" dugova. Kako god, za vrijeme prethodnih uprava taj se porez nakupljao. Sad otplaćujemo 2.5 mil KM duga mjesečno, tačnije 1.2 mil KM glavnice, a ostalo će biti otpisano ako bude sve ok. Postoji još 2.5 mil KM duga na koji smo uložili žalbu, jer smatramo da nije osnovan. Mi ćemo više od 1 mil KM platiti u ovoj godini poreskoj kao redovno izmirivanje naših dužnosti. Znači prije se loše poslovalo u tom segmentu, sad se to mijenja. Eh sad ŠBBKBB, da "pozitivni" likovi nisu došli u upravu zadnjih recimo 2 god, tj. da se nastavio trend poslovanja od prije, mi bismo možda bili u situaciji već nabrojanih sportskih kolektiva. Bogu hvala to se nije desilo i mi smo od njih. Sigurno posjeduješ više informacija od mene, ovaj post je izvučen iz objave zvanične od prije 8 dana.
Trenutni model poslovanja Kluba počiva na principima posvećenosti, transparentnosti i zakonitosti, što je ujedno i univerzalni model poslovanja. Neprimjenjivanje ovih principa je upravo i dovelo do svih naprijed navedenih poreznih obaveza, a naš Klub u januaru 2015. godine dovelo u predstečajni postupak.

Ti si naveo činjenice za ljeto 2015. godine i to stoji, ali u januaru je bila druga priča. Ovo je citat iz iste objave zvanične koju sam prethodno pomenuo. Nevezano za uprave, mi smo bili u jako lošoj situaciji u našoj nedavnoj prošlosti. Sad je to daleko i nadam se da na ovome nećemo stati.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:06 pm

delinjo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ne znam da je iko od nas imao nešto protiv dolaska bilo kojeg od navedenih igrača. Čak šta više, mislim da su svi bili zadovoljni koga smo doveli. Eh sad što su ti igrači debelo podbacili, to je druga priča. Poenta je da su dovođeni sa najboljom namjerom i velikim očekivanjima koja nisu ispunili. Pa i najveći klubovi promaše sa transferima. Barcelona sa Ibrom, Čigrinskim, United sa Di Mariom, Real sa Kakom i tako dalje. A vidite kakva su to imena u svijetu fudbala i kakav renome imaju.
ma meni ne smeta to,desi se fula sta ces ko radi taj i grijesi,nego fkt treba od sada biti praksa kad dovodis igraca da prvo provjeris kakav je insan sto bi rekli u narodu...znaci treba uraditi na tome malo da prije svega dovodimo dobre ljude kojima je cast i privilegija igrati u Zelji ...a onda gledati njegove kvalitete....da je Ronaldo ako je dzukac od covjeka ja ga ne bi doveo i to je put kojim trebamo ici...ne mogu se oteti utisku da nikada nismo toliko losih ljudi imali u ekipi kao sada ...mislim na igrace naravno ....50% njih je tu samo da se uhljebi jer zna da vise ne moze nigdje igrati i nema ambicija i igra se sa dresom ....naravno ima i dobrih primjera ....
[video]https://www.youtube.com/watch?v=JU89QL6IR4c[/video]

Neki kompetentniji ljudi su o tome govorili, nije fudbal ali nije bitno, govori se o timu..
E tada se pali masina!

Bas prosle godine se pitam sto ovaj Ben Arfa ne igra u nekom jakom klubu vec u Nici nekoj ili kako do sad nije nista posebno napravio a ima 29.godina. Decko pravi dar mar, razbija odbrane. Sad mi je jasno. Nije dobar u glavu.
Eto ga i PSG napravi kardinalnu gresku. Upravu je Grbavica, svi smo mi govorili dobar je Husic, dobar je Bevab..
jednostavno, neke stvari se ne mogu predvidjeti bas lako.

Moje je samo da se nadam da necemo vise praviti te greske.

boccaccio
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:11 pm

Cinjenice su takve kakve je prezentovao klub i kako ih je objavio @leon. Da li bi to znacilo gasenje kluba? Ne vjerujem, ali klub u tom trenutku vise nije imao bilo kakvih rjesenja koja bi mogla donijeti bilo sta po radu starog sistema "na divlje". Zato se napravio novi sistem. I tu smo gdje jesmo. Organizaciono. Meni je ovo danas ipak puno bolja varijanta. Klub naravno ima odgovornosti i uprava naravno ima odgovornosti da opravda sve ono sto radi. To je jasno kao dan. Medjutim da uprava nije podigla novi sistem u organizacionom smislu, danas bi bili Celik. Ne bi bili ugaseni. Ali bi bili Celik. Ko sta tu moze razluciti, neka razluci, ali ja sam razlucio da mi vise ni na koji nacin u onom poslovanju ne bi dosli do bilo kakvog trofeja, nego bi osim organizacionog Celika, danas i rezultatski bili slicni Celikovim rezultatima. Ovo je naravno samo moje misljenje i neka se niko ne ljuti sto mislim ovako.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:17 pm

Naš je problem što smo doveli 6-7 igrača a njih 4-5 se pokaže nedovoljno dobrim. Drugo kad dovedeš tri igrača i jedan nije pojačanje. Strpit ćeš se nekako, jedan igrač ne čini tim. Doveli smo dva lijeva beka i otpustili jednog, jer šta će nam tri lijeva beka, a nakon 7 kola nemaš igrača za tu poziciju već krpiš. Tu je problem. Dovodili smo mi Stančeskog npr., nije se pokazao kao pojačanje, ali tu nije bilo problema. Nije se pokazao kao pojačanje, hvala i doviđenja i priča gotova. Uz to je problem (bio) nedostatak vizije. Ne možeš reći da su Pozder, Djermanović, Toskas bili loša pojačanja kad su oni otišli bez da su dobili konkretnu priliku. Oni nisu ni trebali biti dovedeni i to je to. Nedo Turković ima bolji učinak od prethodne dvojice napadača, jer je dobio priliku da igra. Ovi nisu dobili toliku minutažu, a plate velike, još 70% ili koliko već ide na doprinose, itd. Tu je problem naših transfer rokova, a fula će uvijek biti, kao što kažete i Barca fuli, a kamo li mi
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Mirek11
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:23 pm

boccaccio je napisao/la:Cinjenice su takve kakve je prezentovao klub i kako ih je objavio @leon. Da li bi to znacilo gasenje kluba? Ne vjerujem, ali klub u tom trenutku vise nije imao bilo kakvih rjesenja koja bi mogla donijeti bilo sta po radu starog sistema "na divlje". Zato se napravio novi sistem. I tu smo gdje jesmo. Organizaciono. Meni je ovo danas ipak puno bolja varijanta. Klub naravno ima odgovornosti i uprava naravno ima odgovornosti da opravda sve ono sto radi. To je jasno kao dan. Medjutim da uprava nije podigla novi sistem u organizacionom smislu, danas bi bili Celik. Ne bi bili ugaseni. Ali bi bili Celik. Ko sta tu moze razluciti, neka razluci, ali ja sam razlucio da mi vise ni na koji nacin u onom poslovanju ne bi dosli do bilo kakvog trofeja, nego bi osim organizacionog Celika, danas i rezultatski bili slicni Celikovim rezultatima. Ovo je naravno samo moje misljenje i neka se niko ne ljuti sto mislim ovako.
Slazem se s tobom u potpunosti i jos bi ukupan dug za ove posljednje dvije godine povecali za minimalno 1 milion KM.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:24 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Naš je problem što smo doveli 6-7 igrača a njih 4-5 se pokaže nedovoljno dobrim. Drugo kad dovedeš tri igrača i jedan nije pojačanje. Strpit ćeš se nekako, jedan igrač ne čini tim. Doveli smo dva lijeva beka i otpustili jednog, jer šta će nam tri lijeva beka, a nakon 7 kola nemaš igrača za tu poziciju već krpiš. Tu je problem. Dovodili smo mi Stančeskog npr., nije se pokazao kao pojačanje, ali tu nije bilo problema. Nije se pokazao kao pojačanje, hvala i doviđenja i priča gotova. Uz to je problem (bio) nedostatak vizije. Ne možeš reći da su Pozder, Djermanović, Toskas bili loša pojačanja kad su oni otišli bez da su dobili konkretnu priliku. Oni nisu ni trebali biti dovedeni i to je to. Nedo Turković ima bolji učinak od prethodne dvojice napadača, jer je dobio priliku da igra. Ovi nisu dobili toliku minutažu, a plate velike, još 70% ili koliko već ide na doprinose, itd. Tu je problem naših transfer rokova, a fula će uvijek biti, kao što kažete i Barca fuli, a kamo li mi
problem je drug kad ljudi svedu stvari na licni nivo i promjene plocu skroz, nije problem sto se fulilo. Uostalom sve igraca sto se otjeralo ( ja sam protiv nacina na koji je otjerano mislim da neke stvari treba samo vise ljudski odraditi ) pokrilo je ono sto je Hervas platio kao svoje obestecenje. A ovdje nam se predstavlja kao ogromni trosak.
Svakog pravog zeljovaca treba da boli cinjenica da ljudi koji rade u klubu nisu u stanju otici u penziju jer je nekog bolio djon, danas se pricao o tome kao o nekim dobrim vremenima. Niko ni da kaze to su nasi ljudi to smo mi.A da ne pricamo o nekim stvarima sta bi se desilo da smo nastavili istim putem i istim smjerom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

vrbanjusa
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:41 pm

Nekad imam osjećaj da ima dosta ljudi koji su direktno ili indirektno pogođeni nekim rezovima, tjeranjima, ukidanjima nekih privilegija i sl. Pa se onda krene sa izvrtanjem činjenica. Niti je bajno ali nije ni toliko crno kako se predstavlja. I svi imaju neku zaslugu i neku krivicu.
21 10 4

Petrović Slavko

tm8782
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:50 pm

Kod nas je opcenito problem kad se sve radi kako treba. Boga mi je prije bilo nekih uposlenika koji i dan danas ne znaju koji im je bio opis radnog mjesta, a vodili su se kao uposlenici tog i tog 'posla'. Nigdje nije bajno, nigdje. To su neosporive cinjenice, ali ako mozes birati vece 'zlo' od manjeg onda valjda biras manje. Evo neko je naveo primjer duga od 1,2 mil i jos potencijalnog duga od 2,5 u određenom vremenskom periodu. Gledano od 2015 - pa do sad ovi ljudi nisu napravili ni marke duga a vratili su pofino. Fula je jedina bila u igracima i povjerenju u trenere, ali Bože moj ko radi taj i griješi. Ne branim nikoga, ŽELJO MI JE IZNAD SVEGA, ali treba sagledati činjenice. Neko je naglasio ova i ona upravu su kao 'iste'. Meni je to smiješno poređenje, iskreno. Osim što kod ove i one uprave djela imaju drugo značenje a isto slovo (B). Blagodat i bageri... Pametnom dosta...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Okolele
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:56 pm

Mozete li vi nekad o utakmicama pricati a ne svaki put kad udjem ovde neki finansijski izvjestaj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

čet sep 29, 2016 2:56 pm

tm8782 je napisao/la:Kod nas je opcenito problem kad se sve radi kako treba. Boga mi je prije bilo nekih uposlenika koji i dan danas ne znaju koji im je bio opis radnog mjesta, a vodili su se kao uposlenici tog i tog 'posla'. Nigdje nije bajno, nigdje. To su neosporive cinjenice, ali ako mozes birati vece 'zlo' od manjeg onda valjda biras manje. Evo neko je naveo primjer duga od 1,2 mil i jos potencijalnog duga od 2,5 u određenom vremenskom periodu. Gledano od 2015 - pa do sad ovi ljudi nisu napravili ni marke duga a vratili su pofino. Fula je jedina bila u igracima i povjerenju u trenere, ali Bože moj ko radi taj i griješi. Ne branim nikoga, ŽELJO MI JE IZNAD SVEGA, ali treba sagledati činjenice. Neko je naglasio ova i ona upravu su kao 'iste'. Meni je to smiješno poređenje, iskreno. Osim što kod ove i one uprave djela imaju drugo značenje a isto slovo (B). Blagodat i bageri... Pametnom dosta...
Ja bi volio da mi neko kaze ko je vratio i jednu marku od ovih sto su napravili dug po bilo kom osnovu.
U trenutku kada je ekipa ko i proigrala kada se budi iz mrtvih, oni koji se predstavljaju velikim zeljovcima potrude se da unesu nemir. Davno sam ja rekao samo rezultat moze zatvoriti usta onima sto bi piskili i kakili.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u čet sep 29, 2016 3:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava