MIRZA RAŠČIĆ
HARIS SELMAN
Malo si ti fulio ovo je novi gradEisenbahner1921 je napisao/la:Poslao Koldžo bagere, malo su fulili lokaciju, ali haj nema veze, ubost će nekad![]()
Ma tu je negdje granica valjda. Nikad ne znam gdje tačno počinje ColeJoe vladavina jbgchile je napisao/la: Malo si ti fulio ovo je novi grad
Sent from my Plavo Sokocalo
granica je dolje, kod Merkura na Otoci skoroEisenbahner1921 je napisao/la:Ma tu je negdje granica valjda. Nikad ne znam gdje tačno počinje ColeJoe vladavina jbgchile je napisao/la: Malo si ti fulio ovo je novi grad
Doduse jeste desna strana Milje je ns a lijeva ng og skole vladimira nazora prema dole. A Koldzo ni ovo nije u stanju ocistiti, on otkako je na Malti korito nije ocisceno prije je svako ljeto bager ulazio i cistio.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ma tu je negdje granica valjda. Nikad ne znam gdje tačno počinje ColeJoe vladavina jbgchile je napisao/la: Malo si ti fulio ovo je novi grad
Jahicev mali je jedan od najboljih u toj generaciji, svaku koju sam gledo zabio je gol il dvasalle86 je napisao/la:sad iz "safet zajko" centra
jahić sa malim i nekom rajom došao gledati naše omladince (pojma nemam koji uzrast, baš ono djeca) kako nalupaše pitare ko juče mančester lestera
na kraju "ide vlak ide vlak ide vlaaaak, a u njemu manijak" , raja sa tribina pozdravila gromoglasnim aplauzom
ako se ne varam Adin je trener, onako sa strane kulturno djecu uči da se drže svoje pozicije, od noge do noge...bukvalno rasturili pitare vršnjake
i na kraju kako dolikuje velikanima, proslava kako samo igrači u plavom dresu znaju
eto malo uvoda u današnji meč protiv metalegea
vjerovatno onda ima dvojicu pošto ovaj jedan nema 3 godine ili tu negdje, što ga je vodioirfo je napisao/la:Jahicev mali je jedan od najboljih u toj generaciji, svaku koju sam gledo zabio je gol il dvasalle86 je napisao/la:sad iz "safet zajko" centra
jahić sa malim i nekom rajom došao gledati naše omladince (pojma nemam koji uzrast, baš ono djeca) kako nalupaše pitare ko juče mančester lestera
na kraju "ide vlak ide vlak ide vlaaaak, a u njemu manijak" , raja sa tribina pozdravila gromoglasnim aplauzom
ako se ne varam Adin je trener, onako sa strane kulturno djecu uči da se drže svoje pozicije, od noge do noge...bukvalno rasturili pitare vršnjake
i na kraju kako dolikuje velikanima, proslava kako samo igrači u plavom dresu znaju
damirfile je napisao/la:Nadam se pobjedi sa 2 gola razlike. Jos u prvom dati da rahat gledamo.
jeste, ovaj mali treci s lijeva gore je njegovsalle86 je napisao/la:vjerovatno onda ima dvojicu pošto ovaj jedan nema 3 godine ili tu negdje, što ga je vodioirfo je napisao/la:Jahicev mali je jedan od najboljih u toj generaciji, svaku koju sam gledo zabio je gol il dvasalle86 je napisao/la:sad iz "safet zajko" centra
garant je drugi igrao