Nesto kontam, u slucaju pobjedu (eh cuj u slucaju

) mogli bi napraviti fin napredak na tabeli napokon.. Ali ako mi je racunica takodjer jasna onda bi Zrinjski vec posle ovoga vikenda imao dosta veliku prednost na ostale timove. Mislim da Mladost nema sta da trazi u Mostaru. To je ekipa koja je ce prije ili kasnije da dostigne svoj maximum, a ja mislim da je su ga vec dostigli posle one utakmice sa nama gdje su bili tekako zreli za poraz. Mozda grijesim, tako su govorili i za Leicester ali ne trebamo pretjerivati. Ocekujem veliki njihov pad kroz iduci nekoliko kola.
Pitari mislim da igraju nerijeseno u Sirokom Brijegu. Dvije ekipe, bare bare. Nijedna ne odskace. Mala prednost Sirokom ali mislim da ce pitari biti zadovoljni i sa bodom. Krupa doduse bi mogla odnjeti sva tri boda iz Zenice ali nekako gledamo i tu iks kao realan rezultat. A kad smo kod iksova, zasto prestati tu. Sloboda ce ili uzet na guzove 1-0 ili mec s Radnikom na Tusnju zavrsava 0-0 ili 1-1.
Mi tu ako pobjedimo, u sta se iskreno nadam, jer sve osim toga je velika katastrofa. Mi bi mogli skociti na petu, mozda cetvrtu poziciju sa nekim bodom-dva od drugoplasirane ekipe, ali i 8 bodova od vodeceg Zrinjskog. Kako god, bio bi to dobar stimulans za mec protiv Radnika gdje mislim da uzimamo napokon. A u najgoroj mogucoj situaciji pa ni bod nebi bio los. Ipak je Slavko ostavio jedan vrlo jak tim koji i ove godine kako stvari stoje bez veci problema ce da ostanu u rangu "najbolji". Impresivno nema sta.
Takodjer, osvrnuo bi se i na kup utakmice. Totalno sam zaboravio Gorazde ali bilo mi je drago kad sam vidio da smo njih izvukli. Kao sto rece Siljak, klub za koje je nekoliko nasi omladinaca igralo na posudbi i posle toga i zavrsili tu. Prijateljski klub koji bi volio da se napravi neka oficijalna saradnja s njima. Gdje bi njihovi najbolji igraci i igraci iz tog regiona dolazili kod nas a gdje bi mogli da saljemo igrace na posudbu. Nije to losa sredina. Igraju u prvoj ligi i stabilan su drugoligas. Opet kazem, nebi bilo lose napraviti neku saradnju ali mozda nismo ni u situaciji za nesto tako. Kako god. Dobrodosli na Grbavicu i ako vas je neko trebao izbaciti iz kupa pa neka to bude Zeljo

Takodjer ocekujem velikuu podrsku u Gorazdu. Bit ce to lijep fudbalski praznik tamo.