Juniori su uzeli 1:0, neće biti snimak, bar neće poslije ove. Protiv Mladosti igraju tek 5. oktobraKapiten je napisao/la:igraju li i juniori poslije kadeta tamo ?
Hoce li i njih prenositi city tv ?
Juniori su uzeli 1:0, neće biti snimak, bar neće poslije ove. Protiv Mladosti igraju tek 5. oktobraKapiten je napisao/la:igraju li i juniori poslije kadeta tamo ?
Hoce li i njih prenositi city tv ?
Nije trokružni nego četverokružni sistem.Dolina je napisao/la:Izbaciti kombinovani sastav pa kako god. Sada u ovom trokružnom sistemu ne treba se nešto lijepiti za kup, ionako imamo i previše utakmica.
Iskoristiti priliku za nadogradnju naših juniora, uostalom tome smo i težili na ovom forumu a kanije kako god. Više nemamo toliki roster a i kvalitet. Ne daj Bože da se Miro povrijedi nema nas na mapi. Sve podrediti prvenstvu i možda uz malo sreće prezimimo u kupu, ionako dolazi par igrača u zimskom prelaznom. Ali ovaj put baš ciljanih.
sa iste utakmice iz navijačkog ugla kava je ovo atmosvera bila da se naježišLARS1921 je napisao/la:Ajde Misimoreze, ubijaš dvije muhe jednim štilićem
[video]https://www.youtube.com/watch?v=rhjJ2SxZ_-o[/video]
Ih
Nije moja opstina tako da nisam 100% u toku ali kad je Dzo Kol odbio dozvolu za istok on se medju prvima javio i pobunio. Eh sad jel i to bilo zbog politickih poena ne znam al sam to zapamtio. Gledao sam taj prijedlog, nije lose, pola para bi islo Zelji pola opstini, s tim da mi ne bi nista platili a dobili bi moderan teren plus garazu za kategoriju 3. Fina ideja ako fakat ima namjeru da je provede.cala je napisao/la:Zna li ko ovog Samira Imamovica sto prica o ovoj garazi i pomocnom na Grbavici? Jel' baca suplju ne bi li skupio koji glas ili je fakat neko ko bi pokrenuo ovo?
Samo da ne glasamo za Dzo Kola.
Ako te nešto specifično interesuje javi se moderatoru jovanu na pp ili postavi pitanje javno i odgovor dobijaš u što kraćem periodu.NoKe je napisao/la:Raja ,jedna molba..zna li neko neki sajt gdje ima statistka nase lige od 1998..
Hvala drugIzlija je napisao/la:Ako te nešto specifično interesuje javi se moderatoru jovanu na pp ili postavi pitanje javno i odgovor dobijaš u što kraćem periodu.NoKe je napisao/la:Raja ,jedna molba..zna li neko neki sajt gdje ima statistka nase lige od 1998..
Kakve crne legende vise,ko ce njih slušati,kakva vam je to prica,kakve legende.Hogar je napisao/la:Pozdrav svim Zeljinim navijacima.
Novi sam na forumu ali sam citao redovno.
Necu mozda nesto puno pisati, ipak sam malo stariji za raspravu ovdje, koje usput moram reci nekada nisu bas u duhu demokratije, ali to nije moj problem.
Zelim reci da apsolutno dajem podrku gsn Misimovicu i da je to covjek koji je pomogao klubu.
Uredio je jednu sivu oblast, pomeo malo kao sto mi volimo reci, stabilizovao klub finansijski. Do neke mjere, naravno.
Pokrenuo adaptaciju stadiona i uz nasu pomoc i tu vidimo pomake. Nisu nesto veliki ali polako, cekali smo 20 godina, mozemo jos dvije.
Medjutim, ja moram uputiti i jednan savjet gsn Misimovicu. To je u vezi ove price oko nasih legendi. Apsolutno sam za to da nas ispred kluba trebaju predstavljati ljudi koji su sve u zivotu ili vecinu, ostvarili uz klub. Prvo. To su iskusni, poštovani ljudi, sa velikim znanjem. To znanje ne mozemo kupiti pa zasto ga onda trazimo na drugim mjestima, od drugih ljudi koji dodju samo zbog para i interesa, a ne involvirati ljude u klub koji su citav zivot tu, na ovaj ili na onaj nacin.
Eto to je to, nista strasno, samo mala kritika. Citao sam malo juce sta ste pisali i koliko god onaj N kako ga nazivate zna biti dosadan i tvrdoglav, ipak u njegovoj prici ima dosta istine. Nije da ga branim, treba li ga banovati itd to nije moj problem, samo realno pricam. Jer mene interesuje Zeljo na terenu i stadion, stadion pravimo po malo, teren i igre tima su ocajne. Ruku na srce pa priznati treba, ocito je da pored sve dobre volje, nije to to. Zasto dovoditi strance da nam oni vode klub pored toliko nasih ljudi, iako strasno cijenim gsn Petrovica i sve te ljude.
Toliko.
Hvala sto ste me saslusali i molim te Boze da pobijedi Ljoze