Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 5:27 pm

Tezak put do Evrope.Male su sanse.
Igrajte pickice!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Valter
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:27 pm

Nema veze, ima kup.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:28 pm

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

KLIS
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:29 pm

Dugo se nećemo oporaviti od dovođenja igrača po ustaljenoj proceduri.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

LARSSON
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:29 pm

jel se ovo lendrić smije sve mu ***** u usta rahiticno

chile
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:30 pm

Sta ste navalili na penal, nismo zasluzili pobjedu igra nam je nula. I ovakvom igrom se nemamo cemu nadati...tacno sam pozelio odgledat utakmicu ko covjek ovo sve je na vrat na nos, lose bez ikakve ideje, na silu nesto pokusavamo.
Bice nama izgleda borba za opstanak kako je krenulo.
Ja ne vodim nikakve pomake u odnosu na famoznih 4-4-2 koji su bili kao najveci i jedini nas problem.

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u sub sep 17, 2016 5:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Neandertalac

sub sep 17, 2016 5:30 pm

Bod ko` kuca!
Mi smo ocajni, nemamo igru, nemamo trku, tehnicki smo hendikepirani, uigranost nula, zalaganje minimalno,, kada sve to saberes budes itekako zadovoljan bodom protiv drugoplasirane ekipe prvenstva.

Cist penal nam nije sviran!
Protiv nas bi ovo odsvirao u letu i cudi me da Stanic ne dobi drugi zuti nakon koskanja u sesnaest. Nije ga izvadilo ni sto je kasnije svirao neke nepostejece faulove da izbalansira.

Bod pisi, igru ne komentarisi, ne vrijedi zivce trositi.
Željeznicar za život cijeli!

Brkoo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:31 pm

Kakav smor od sezone Boze dragi, vece pickice nisu igrale u Zelji od ovih trenutno koji igraju. Svakom igracu nesto fali, nekom mozak, nekom muda, nekom kvalitet itd.. Jos na to dodas da te sudije kolju 9 kola, da je nas igrac onako sam sebe napucao u ruku bio bi penal za protivnika, ***** ti Bjelice majku mrtvu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Valter
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:32 pm

Brotnjo napasti sa najboljim sto imamo, sa Stanicem, Memijom, Kosoricem, Bokacinijem, Blagojevicem ...
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Choks
Kontakt:

Slabo braćo . Bas nema pomaka za sada ..Samo duge lopte bez ideje . Kao da sam kopao čitav dan gledajući tekmu .

godrina
Kontakt:

Eto neki su govorili bili bi zadovoljni remijem, eto vam ga. Cuj protiv mladosti dobar bod, sta onda kad budemo isli zrinjskom, sirokom ili pitama. Aferim momci, ali za mene je ovo drama lose.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:33 pm

ja ne znam za vas, a ja sam prvi put bio siguran da necemo primiti gol, i sasvim sam opusteno gledao utakmicu... bez stresa bez panike, to sto nismo dali gol, mozemo zahvaliti vladimiru i bagri u savezu... meni je ovo bilo defanzivno skroz ok, mladost imala samo dvije sanse... ofanzivno moze bolje, i bice...

ali najbitnije... mi moramo da ratujemo sa sudijama, koji nas iz kola u kolo kradu... sramota sta se cini najvecem klubu u drzavi... zamislite da se ovako sudi realu ili bayernu?
100/94/37/34 - i to je to!

staaarinavijac
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:33 pm

Biće ovo teška (polu)sezona ... ima i Petrović da se podobro zadevera ...

LARSSON
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:34 pm

lemdra lemdra boli te *****, dobio si platu lemdra

rodrigo87
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:35 pm

Kakav penal sviran Krupi na Grbavici, olako. Kakva penalcina NEsvirana danas. Odoh kuci, ubilo me ovo sunce.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:36 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam za vas, a ja sam prvi put bio siguran da necemo primiti gol, i sasvim sam opusteno gledao utakmicu... bez stresa bez panike, to sto nismo dali gol, mozemo zahvaliti vladimiru i bagri u savezu... meni je ovo bilo defanzivno skroz ok, mladost imala samo dvije sanse... ofanzivno moze bolje, i bice...

ali najbitnije... mi moramo da ratujemo sa sudijama, koji nas iz kola u kolo kradu... sramota sta se cini najvecem klubu u drzavi... zamislite da se ovako sudi realu ili bayernu?
Ama kakve sudije, dragi Jovane, kad mi ne možemo da opucamo u usrani okvir od gola? Jesu li sudije krive što je Lendrić nesposoban u vugla, a da ne govorim za ostale? Dajte, molim vas, svaku tekmu "sudije ovo, sudije ono". Malo nam se ponavlja bliska udbaška prošlost, pa de da još i za svaki kiks sudije pođemo kriviti. Ovi igrači su retardirani u mozak i tu malo šta pomaže.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:37 pm

arctg je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam za vas, a ja sam prvi put bio siguran da necemo primiti gol, i sasvim sam opusteno gledao utakmicu... bez stresa bez panike, to sto nismo dali gol, mozemo zahvaliti vladimiru i bagri u savezu... meni je ovo bilo defanzivno skroz ok, mladost imala samo dvije sanse... ofanzivno moze bolje, i bice...

Ama kakve sudije, dragi Jovane, kad mi ne možemo da opucamo u usrani okvir od gola? Jesu li sudije krive što je Lendrić nesposoban u vugla, a da ne govorim za ostale? Dajte, molim vas, svaku tekmu "sudije ovo, sudije ono". Malo nam se ponavlja bliska udbaška prošlost, pa de da još i za svaki kiks sudije pođemo kriviti. Ovi igrači su retardirani u mozak i tu malo šta pomaže.
nije tačno, imaju pameti al čuvaju snagu za kup

fk1921

sub sep 17, 2016 5:37 pm

Puno pljujete, treba vremena da Salko spremi ekipu kako treba. Larsone napusti forum momku psujes a to ne dolikuje moderatoru. Rekoh ja, jedino moderatori ce otjerat ljude sa ovog foruma i niko vise.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ISB87
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:38 pm

Vidi bolan igre, pa jedva organizujemo ikakav napad, ako se uopste moze tako nazvat.Pogledaj kako zrinjski odigra protiv nekih hinja, ovo je ekipa za sredinu tabele.Nije do timskog duha, nije do neuigranosti jednostavno sredina tabele.Losa selekcija igraca, mislim da nikad nije bila gora a plate vece.
Slavko nek si ti meni zadovoljan, ali udaraj 50% svima od plate.Pa makar cemo para ustedit, gore od ovog ne mogu.
MIRZA RASCIC

iggy2377

sub sep 17, 2016 5:38 pm

Opet ti sudije, covjece pa bi objektivan mi smo jedna velika NULA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava