Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Jaozinho22
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

sri jul 13, 2016 7:18 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Na Grbavici radno...Liga osvojena u finalu kupa s Slavijom...Budžet 16 miliona za plate imamo oko 150k na raspolaganju....
Na pitanje novinara gdje škripi Jaozinho je odgovorio da škripi na svim pozicijama :kafa:
Potencijalna pojačanja koja su se pojavila u medijima širom BiH ; Marko Grujic,Predrag Rajkovic,Ervin Zukanovic,Ivan Mocinic!?
I jos par imena....
Grimaldo potpisao novi ugovor uklonjena o"match higheest clausula" :titula:
Čuj 16 miliona budžet za platee...Meni sve više i više skraćuju...oteo sam zadnu marku iz kluba :rofl1:
16 mil je budžet...a 150k imam za plate sedmično..ide jedan koji ne sjedi kod tebe na klupi :guz:
slika
:kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 13, 2016 8:22 pm

5 zvjezdica :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
koliko si ga platio?
Ja sad odo igrati, prva protiv Hanovera.. Ekipa ista, nadam se da ce Corea ekslodirati mada tesko, covjek 4 sezone nije lopte sutao :cigara:

Jaozinho22

sri jul 13, 2016 8:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:5 zvjezdica :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
koliko si ga platio?
Ja sad odo igrati, prva protiv Hanovera.. Ekipa ista, nadam se da ce Corea ekslodirati mada tesko, covjek 4 sezone nije lopte sutao :cigara:
Ma to je mišljenje skauta...ima 3-4 zvjezdice al pazi ocjena :klanjase2: Evo stiže dogovoren je dog večeras uđem i potvrdim pa će onda SS...625k traže za njega :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

sri jul 13, 2016 11:21 pm

slika
Imali su veći posjed :ganja: :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:38 am

Hahahah jesi ih takticki ubio. Dao loptu debilima i namlatio ih :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Ja sam izgledao naso čok
slika

Imamo niz nekih bitnih pobjeda, pao je i Salke i Bayern.. Medjutim, raduje me igra ekipe, konacno to lici na nesto.
Kako do toga? Draxler, Sirle na klupu. Korea na tribine. Prva postava Kaliguri, Azzaooui, Kruze i lagano. Kruze prozivljava novu mladost, isto tako i Kaliguri. :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 14, 2016 1:17 am

@Joazinho kakva je ono zvijer bolan.. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ala si naguzio kone drama..
@Leon fol ćok skonto,našo čit za Bundes :ganja:
Što se mene tiče nikad veća dominacija u PL. 9 kola odigranih do sada , 9 pobjeda. Gol razlika 32-4
Grupu u LP NIKAD TEŽU DOBIO! Pa jeb.emu majku je li moguće da nikad ne mogu dobiti neku ekipu za 3.mjesto da se pošutamo.
Real 5 zvjezdica ekipa,worldwide...Arsenal 4,5 zvjezdice,wordlwide...Borussia Dortmund 4,5 zvjezdice,worldwide..
Nego u utorak prvo kolo LP na Grbavici..ubije me Real 0-4. Vodio pomoćnik utakmicu,nemam više želje da se patim.To bilo u utorak.U četvrtak već utakmica prvenstva Čelik na Grbavici 6-0 potop :rofl1: . Za dva dana opet,u subotu kući protiv Viteza 6-0 :rofl1:
Igrači mi igrali sa 70% kondicije ,umorni drama bili a potopili ekipe.
Čekam da dobije ovaj otkaz u West Bromu,jedino njemu posao unsecure, pa da apliciram. Dosadilo mi više da haram po ligi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pet jul 15, 2016 11:17 am

Ma nelogično mi je da je Tolika razlika u kvaliteti kad dovodiš ovakve igrače...Mora da je do taktike...sta igraš protiv njih kakve instrukcije stavljaš igračima?
@Leone dobro ti ovo tjeraš s obzirom koliko se žališ :ganja:
Nije valjda da nećeš nikog povesti iz Zelje u Wfl!? :r
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Jaozinho22

pet jul 15, 2016 3:41 pm

JAOZINHO22 : ZA NAS JE TRANSFER ROK GOTOV.
slika
Za prvu ekipu računamo :
Zukanovića,Hajrovića,Y.Nicolasa,Yunjola Cardenasa,Cimirota,Andrezinha i Risvanisa..ovo ostalo smo doveli jer nam se može :ganja: :ganja:
Doveden ispred Porta,Benfice,Sportinga i još par klubova...plaćen 150k,na ruke je dobio 350 a tata agent koji je inače optužen za sex s maloljetnicama na Ibizi je dobio 300k pa nek se časte :ganja:
Možda ode na posudbu ili će dobijat neku skromnu minutažu da se navikne na državu i stil fudbala.
slika
HAJROVIĆ : Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute,cilj je evropsko proljeće,zbog tog sam i došao !
Istekao mu ugovor s Stuttgartom i ja sam se iznenadio kada je zatražio 3,5 k sedmično a kod njih je imao 22,našli smo se na 2,5 plus je na ruke dobio 90k i još par bonusa koje ako ispuni bit će jedan od najboljih igrača tima...Igra sve u sredini tako da će biti od pomoći.Ocjene su i više nego dobre kao što vidite tako da ove zvdjezdice su nebitne(ima samo dvije jer dugo nije igrao pa mu je ''overall'' opadao)
slika
slika
GRK NA GRBAVICI !? Risvanis : Igranje lige prvaka s najvećim klubom na Balkanu mi je zaista velika čast. Hvala Manijacima na podršci,dat ću sve od sebe !
Odlaskom Arcea smo ostali bez kvalitetnog štopera...odluka je pala na iskusnog grka koji je jedan od najboljih na svijetu za ove pare.
Plaćen 1 mil u kešu 1 mil nakon 50 ligaških (dakle poslije 2 godine kad dođe do 49 ligaških se prodaje :ganja: ) i 1 mil nakon 20 utakmica za repku koje nikad neće odigrat :ganja:
slika
Zukanović isto ima dobre ocjene.Cardenasa sam postavljao...solidno igra,uklapa se u novu sredinu,Cima je jedan od bitnijih u sredini (preko 7,5 svaku utakmicu ) Nicolas je francuz koji je rođen u Tesliću nakon 4 godine u Marseilleu u kojem ima isto toliko nastupa :ganja: odlučio se vratit u BiH.
LUDI ARAPI !
slika
slika
Brza zarada...
KAPA SA SVIH STRANA :ganja:
slika
EKIPA :
slika
slika
LIGA PRVAKA :
Jaozinho22 : Ako su nam izraelci problem onda problema nemamo !
slika
Momak koji je stigao u potpunoj stihiji kao slobodan igrač iz Širokog Brijega pokazuje da se kvalitetnim radom,trudom i sportskim životom može uspjeti i na većoj sceni.
Predstavnici Manijaka : ,,Ćorluka se prema našoj svetinji odnosi kao da je ovdje odrastao i cijeli život proveo u njoj,stoga ćemo se i mi prema njemu još bolje odnositi ! On treba da bude primjer mnogim mladim igračima a ne ovi koji se prodaju za par deviza.''
slika
ZA KRAJ,ŽELJINA HAUBICA KOJA REŠETA SVE REDOM !
slika
slika
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 15, 2016 4:46 pm

ahahhah Jaozinho, nisi normalan.
Dosta si igraca doveo, al ne sumnjam da se to nece uigrati dobro.. :kafa:
i mene nekad nervira ocjena skauta a igrac ima dobre ocjene. :psujem:
MA iskreno, losu ekipu imam al dobra mi je taktika. Mada dosta i Bayern grijesi, samo nerjeseno igraju, a Salke nema bolju ekipu od mene.. Bajern mora napraviti smjenu generacija jer sve su im staronje, a imaju neku djecu iz akademije ali ne mogu nadoknaditi to.. Morat ce kupovati oni..
@Jaozinho, dobri transferi kao i obicno.. Dobro si i utalio ove igrace Arapima.. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Mogao bi napraviti sta u LP uz srecu pri zrijebu..
@Plava Porodica, ti bi trebao to napustiti, previse si dominantan :rofl: :rofl: :rofl:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 2:42 am

@Joazinho što kopiraš moje transfere? Zašto si doveo Cimirota i Zukanovića ,te Štilića kao i ja?
Vidim ja ti sa sirotinjom pišaš ligu,a ja sa rasipničkom ekipom svršavam po ligi. Ti si majstor za štednju , a ja za izbit zadnju marku.
Platio sam transfer 15 miliona eura evo sad live na zimu.Biće sutra slike tog igrača.Najveći transfer nakon Ivana Ljubičića na kojeg sam dao 6 miliona eura. Kad smo kod Ivana Ljubičića,otišao dečko u Čelzi za 10 miliona eura, te prodao 17-godišnjaka jednog,nakon jedne sezone,biće mali vrhunsko krilo za 7 miliona eura u Liverpool.. A kupljen je za 450k eura.To vam je braćo transfer politika. Odlučio sam se Vardya pustit da ide,iako i dalje rešeta mreže,ali previsoka mu plata 115k eura,a 35 godina. Pustio ga za 250k eura, samo da ga skinem sa platnog budžeta.Otvaram prostor za Mandžukića ili Džeku,ako uspijem šta izmajmunisat sa Upravom oko plate..Ako ne,nađe se neko :karanje:
Uglavnom to pojačanje je 30-godišnjak doveden iz Juventusa za 15 miliona Eura,i reći ću vam da je sa našeg govornog područja.Igra lijevo krilo,AMF, polušpica..
Nego promjenio sam formaciju u 7.godini igranja.. Nakon polusezone u kojoj sam izdominirao sa 19 pobjeda i 2 remija, i to 2 remija ,golovi primljeni u 90+ za neriješeno, i 18 bodova razlike u odnosu na drugoplasiranog,bio sam primoran na takvu formaciju.Radi velikog broja kvalitetnih igrača naprijed, koji na klupi više sjedit ne mogu, morao sam još više napadački krenuti,čvrsto u sredini,a odbrana bez bekova.Tačnije formacija je 3-5-2.
Prvih 11 trenutno: Nirvana(GK)- Cocalić-Bičakčić-Šunjić Cimirot(DLP)-Lukić(AdvancedP) Firminjo(lijevo krilo/Inside forward)--Ezil(AMF)--Isaac Brizuela(desno krilo/Winger/support) OSOBA OD 15 mil eura (polušpic) i Đurić (Target Man).

Za tog golmana Nirvanu mi nude oko 10 miliona eura,21 godina iz Brazila,ja ga doveo prije 2 sezone,preporučen mi bio veliki potencijal,još tada sam ga platio 3,5 mil eura čini mi se,a sada spada u red 10 najboljih golmana u Evropi.Vrhunska klasa, da je npr ovakav golman u Cityu klauzula bi mu bila sigurno bar 50 mil eura. Ne dam ga nikom i ćao!

Inače sad mi bekovi ostadoše neiskorišteni..nezz šta ću sa njima. Desno: Memija i Roberto Rosales(koji je malo reći zvijer za asistencije) te lijevo:Zukanović i Giljerme Siquiera(koji je malo reći zvijer za šuteve sa distance) :cry:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 16, 2016 1:48 pm

Zavrsila sezona jos i jucer ali evo sad da objavim..
U ovoj tekmi nam je trebala pobjeda
slika

Julian Draxler :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

slika

Nakon osvojene lige, priredjena je proslava u zadnjem kolu na stadionu. Wolfsburg je izgubio utakmicu u kojoj nije bio bitan rezultat, ali Leon je opet bio ljut na svoje igrace sto se nisu od navijaca oprostili pobjedom.
U izjavi za Sport1.ba govorio je o sezoni i osvojenoj ligi : "Start lige za nas i nije bio idealan. Trazili smo forumu i igru, neki igraci se nisu odmah uklopili u sistem koji ja preferiram. Bilo je lutanja, trazenja idealne postave. Ipak uspjeli smo zaigrati najbolje bas kad se i liga lomila. Mogu biti zadovoljan jer su iznikli neki mladi igraci koji prije nisu dobijali sansu, a sada su bili jedni od glavnih igraca." :titula: :titula:
Ovo su ti igraci :

slika
Nas najbolji asistent ekipe :pljesak: :pljesak:

slika
Najbolji strijelac ekipe :klanjase2:

Na pitanje o slaboj predstavi Bayerna za kojeg je na pocetku rekao da je najveci favorit za osvajanje Leon je odgovorio u svom stilu :
"Necemo se mi sada nikome izvinjavati sto smo osvojili trofej ili sto Bayern nije bio onakav kakav je bio u predhodnim godinama. Oni imaju sad smjenu generacija, sto nisu odradili na najbolji nacin, da li ce to biti bolje sljedece sezone ja vjerujem da hoce, jer Bayern je velika ekipa i imaju veliku finansijsku moc." Moramo podsjetiti da je upravo Bayern uzeo Malcoma ispred Wolfsburga. :ganja: :ganja:

Za kraj vrlo emotivan dio press-a , "Sve zasluge pripadaju igracima, ja sam ovdje najmanje bitan. Oni su se borili kao lavovi, izginuli su na terenu. Svaki od njih ima zaslugu, od rezervnog golmana pa do fiziotarapeuta, dali su sve od sebe i opet ponavljam da sam ja ovdje najmanje bitan i da sve zasluge idu njima." Tokom ovog govora, mogli smo primjetiti suze u ocima kontraverznog Bosanskog strucnjaka. :kafa:

Slavlje u gradu traje i danas, igraci defiluju kroz grad, ali za Leona nema mjesta za slavlje, on je odmah krenuo da se priprema za novu sezonu i vec je dogovorio dolazak 2 igraca.

slika
Doveo ga je u Zeljeznicar, sad ga ponovno dovodi u Wolfsburg. Kakva veza postoji izmedju njih govori i da je Velasqez prihvatio ponudu Wolfsburga iako je bila manja i od Bayerna, Intera i jos par velikana.
Leon nije htio da dovodi igrace iz Zelje jer nije htio da razori gnijezdo koje je napravio, medjutim Velazquez je imao klauzu u ugovoru i nju su aktivirali Evropski velikani pa je bilo izvjesno da ce otici iz Zelje. Ujedno ovo je i odgovor @Jaozinhu na njegovo pitanje.

slika
Novi igrac sredine terena dolazi iz Argentine. Prosle sezone Leon nije imao sirinu u sredini, pa je Romero doveden da napravi konkurenciju i prosiri igracki kadar koji ce biti vrlo bitan sljedece sezone kada ce Wolfsburg igrati i LP.

:guz: :guz: :guz: :karanje: :karanje:

Jaozinho22

sub jul 16, 2016 2:01 pm

:lol: :lol: :lol:
Odgovori su originalni...kakav pres... da li si vrtio penkalom i češao bradu dok si to pričao ? :ganja: :ganja:
Dobre su ove mališe....Romero je klasa,vidim mala cijena nadam se da je imao normalan tok razvoja,ako jeste onda si dobio pojačanje definitivno...
Idu pare od LP valja proširit igrački kadar.
Usput koji je ovo model Toshibe ? Jel c850-1h6 ? :)
Pozdrav za ovog što godinama ne može proć grupnu fazu LP :ganja: :ganja: Valjda te vidim danas na jugu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 16, 2016 2:22 pm

Jaozinho22 je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Odgovori su originalni...kakav pres... da li si vrtio penkalom i češao bradu dok si to pričao ? :ganja: :ganja:
Dobre su ove mališe....Romero je klasa,vidim mala cijena nadam se da je imao normalan tok razvoja,ako jeste onda si dobio pojačanje definitivno...
Idu pare od LP valja proširit igrački kadar.
Usput koji je ovo model Toshibe ? Jel c850-1h6 ? :)
Pozdrav za ovog što godinama ne može proć grupnu fazu LP :ganja: :ganja: Valjda te vidim danas na jugu.
Ma cistio prasinu i prstom kupio mrve :ganja:
Romero je svo vrijeme bio tamo, ovo mu je prvi put da dodje u Evropu, nije mi jasno zasto al eto. Goretzka i Kovacic ce sigurno biti prvi pik, al dobar je Romero kao rezerva.
Ovo je Toshiba C850-19Q :D

Momci, danas vas saljem da skautirate tu tekmu, puni izvjestaj. Urgentna je situacija :mrgreen:

Jaozinho22

sub jul 16, 2016 2:24 pm

Dovedi obojicu :ganja: :ganja:
Ma vidim da je c850 model pa zato pitam...
Kakav @Plava Porodica,ne možeš s njim gledat utakmicu samo hljeb psuje :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 16, 2016 2:41 pm

Ma vec mi igraju Goretzka i Kovacic, vjerujem da ce i sad biti startna postava :ganja:
Ahahahha pljuvac, hoce da igramo ko na FM..

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 3:15 pm

Neko me ovde spominje, cini mi se :mrgreen:
Stucam cijelo jutro :ganja:
@Leone cestitke na tituli rekoh ja da ces je klepit :klanjase2: :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Haklapuc
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:30 pm

Želite li da vidite kako se od Želje pravi Porto? :pljesak:
U sezoni 2023/24 osvojena LP, imamo i najboljeg igrača Evrope i svijeta u svojim redovima. Pravi se novi moderni stadion od 30k mjesta, nazvan po sada već legendarnom menadžeru, a proširena Grbavica je prodata :ne:
Prihodi od transfera u zadnjih par sezona minimalno 150 mil.€. Samo tražim extra talentovane mlade igrače koji otprilike za sezonu napreduju i spremni su za prvi tim.

Crespo1921
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:33 pm

Pozdrav braco, citam forum odavno i evo odlucih da se registrujem. Igrao sam sa Zeljkanom FM i islo je fino al nije to to. Sad sam poceo opet Jugoslovensku ligu i treba mi savjet:
1. Koga dovesti na pocetku od igraca za male pare (do 50k)
2. Koga dovesti u staff?
3. Kako pripremit ekipu na pocetku kako trenirat koliko prijateljskih i to?
:zeljeznicar1:

Jaozinho22

ned jul 17, 2016 1:50 pm

Haklapuc je napisao/la:Želite li da vidite kako se od Želje pravi Porto? :pljesak:
U sezoni 2023/24 osvojena LP, imamo i najboljeg igrača Evrope i svijeta u svojim redovima. Pravi se novi moderni stadion od 30k mjesta, nazvan po sada već legendarnom menadžeru, a proširena Grbavica je prodata :ne:
Prihodi od transfera u zadnjih par sezona minimalno 150 mil.€. Samo tražim extra talentovane mlade igrače koji otprilike za sezonu napreduju i spremni su za prvi tim.
Naravno da želimo. Nije ovo samo Leonova,PP-ova i moja tema. Svi ste dobro došli i nama je pomalo dosadilo pisat sami sa sobom.
Očekujemo jedan duži report pa da vidimo.
Ja sam tu na prekretnici 2020. sezone i svakako da bi mi dobro došlo kad bi vidio šta si i kako si uradio da to ode na još veći nivo jer sam škrt i ne dam visoke plate pa pretežno ganjam tu klinjariju i pravim od njih igrače.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 17, 2016 1:54 pm

Crespo1921 je napisao/la:Pozdrav braco, citam forum odavno i evo odlucih da se registrujem. Igrao sam sa Zeljkanom FM i islo je fino al nije to to. Sad sam poceo opet Jugoslovensku ligu i treba mi savjet:
1. Koga dovesti na pocetku od igraca za male pare (do 50k)
2. Koga dovesti u staff?
3. Kako pripremit ekipu na pocetku kako trenirat koliko prijateljskih i to?
:zeljeznicar1:
Ja sam igrao Jugoslovensku ligu. Prvi igrac kojeg sam doveo je Burzanovic iz Buducnosti msm. Poslije sam ga prodao za velike pare.
Za te pare 50k, msm da neces bas ni dovesti nesto ekstra. Mada ima igraca do 300-500k .
Sasa Lukic, Glavcici, Nisic. Tesko ce biti na pocetku i dovesti neke bolje igrace, bar u prvoj sezoni nece u Zelju.
Evo moji transfer rokovi pa mozda pomogne
slika
slika
slika
slika
slika
Ovdje sam otisao prije prelaznog roka, a prije tog sam dog. ove igrace a novi trenr nije nikog doveo. (Spojler nesto nece)

Na pocetku opet zbog reputacije neces moci dovesti neki strasan staff. Ja otovrim konkurs i onda od prijavljenih izaberem ko je najbolji, a poslije kad sam ojacao dovodio sam najbolje sto ima u Zvezdi, Partizanu, Mariboru...
Dovedem jednog trenera, fitnes trnrra, trenera golmana i Asistenta, takodjer i skauta. To za pocetak, a poslije sam ima najjaci staff daleko u ligi.

Sto se tice pripremnih, odmah napravi taktiku i mozes staviti da ti Asistent vodi treninge. Ako hoces ti voditi, onda na pocetku 2 sedmice radi samo fitnes i to High tempo. Odigraj sto vise prijateljskih, svaka 3 dana u poceetkku, ali da se ti ne peglas stavi da te tekme vodi asistent i igraj sa malo slabijim protivnicima. Poslije odigraj ti koju tekmu sa malo jacim protivnicima i to bi bilo to. Bar ja tako radim.

@Haklapuc, cestitam. Daleko si dogurao. Vjerujem da bi i ja, imao sam dobre igrace i financije ali nisam vise mogao da se peglam po ovoj ligi koja je previse opsirna a ja sam poceo dominirati. Dosadno odigrati nekih 50 tekmi u ligi, kupu i liga kupu. Doduse isti sam kao i Jaozinho, zao mi u Zelji trositi pare.. Mada eto gore imas moje prelazne rokove, po Jugoslaviji sam sve sto valja pokupio, a Jaozinho ganja ove Afrikance i JuznoAmerikance :mrgreen:
Postavi koju slikku.. :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava