Dr. Kostic je napisao/la:Graha jedugavran je napisao/la:gledam betis granada i pitam se sta ovi jedu
pa daj i mi ove nase napucamo grahom

Dr. Kostic je napisao/la:Graha jedugavran je napisao/la:gledam betis granada i pitam se sta ovi jedu
Nasi ko usporeni snimak...ko da nemaju zivota u sebi.gavran je napisao/la:gledam betis granada i pitam se sta ovi jedu
SIMA_SIMAU je napisao/la:Nasi ko usporeni snimak...ko da nemaju zivota u sebi.gavran je napisao/la:gledam betis granada i pitam se sta ovi jedu
Vidjet ces sutra otezanja i nabijanja.gavran je napisao/la:SIMA_SIMAU je napisao/la:Nasi ko usporeni snimak...ko da nemaju zivota u sebi.gavran je napisao/la:gledam betis granada i pitam se sta ovi jedu
mene noge zabolile gledajuci ih
Tavas1921 je napisao/la:Nisam upratio sta je sa Jahicem i njegovim nosom, pretpostavljam da je spreman za sutra. Valjda nas kapiten nece opet ukopat sutra, po meni Bocca prije njega treba igrati..
Svi koji mozete sutra u Doboj kod Kaknja da damo podrsku nasem Želji i proslavimo 95ti rodjendan voljenog kluba. Gazi Željo sve do pobjede![]()
Mogao bi to lahko biti UgljesaPlava Porodica je napisao/la:Znaci bez klasicne desetke.Vjerovatno ce Jovan glumiti "laznu" desetku.
@struja Da
Nemojte tako rece Blagojevic da mi preferiramo brzu igru, ovi su za nase vedete usporeni snimak samo sto na tv-u idu x6 ubrzano xDSIMA_SIMAU je napisao/la:Nasi ko usporeni snimak...ko da nemaju zivota u sebi.gavran je napisao/la:gledam betis granada i pitam se sta ovi jedu
ObaveznoJaozinho22 je napisao/la:@storme, treal petarde bacat i palit prskalice ?
Bas ko da sam se uradioGrbavica je napisao/la:rodrigo87 je napisao/la:jesi se spuco brate hahahahahahhpinki je napisao/la:Dobro si ovo je vjestacka trava
storm_raider je napisao/la:Veceras u 00:00 povodom rodjendana voljenog kluba jedno malo iznenadjenje za Vas, izabranu raju sa foruma.Malo cemo da vratimo vrijeme i prisjetimo se svega.
Budite tu u ponoc tacno.
Au, ima da gori gradarctg je napisao/la:Trese me k'o da je meni rođendan... Nego, familijo, kako vi zamišljate naš 100. rođendan, ako Bog da? Ja mislim da se trebamo potruditi da Torcida i Hajduk budu mala maca
Dvije godine unaprijed se pripremati za to hehearctg je napisao/la:Trese me k'o da je meni rođendan... Nego, familijo, kako vi zamišljate naš 100. rođendan, ako Bog da? Ja mislim da se trebamo potruditi da Torcida i Hajduk budu mala maca
Kakav grad, državaHurmasica je napisao/la:Au, ima da gori gradarctg je napisao/la:Trese me k'o da je meni rođendan... Nego, familijo, kako vi zamišljate naš 100. rođendan, ako Bog da? Ja mislim da se trebamo potruditi da Torcida i Hajduk budu mala maca
Svako po naselje neka zaduži i organizuje bakljaduarctg je napisao/la:Kakav grad, državaHurmasica je napisao/la:Au, ima da gori gradarctg je napisao/la:Trese me k'o da je meni rođendan... Nego, familijo, kako vi zamišljate naš 100. rođendan, ako Bog da? Ja mislim da se trebamo potruditi da Torcida i Hajduk budu mala maca