Ubit ce nas ovo postenje.vrbanjusa je napisao/la:Nemojte ništa očekivati od sljedeće utakmice, Bjelica nam sudi i tu nas nema nigdje.
Nedavno se desila situacija gdje je Bjelica sa svojim autom malo kucnuo auto (naslonio se tablicom) našeg predsjednika kluba. Nije bilo nikakve štete ali je Vukotić zvao policiju...I odmah se delegira Bjelica da nas uništi na terenu.
Kriminalni savez i sudijska organizacija. Fuj...za hljeba im trebalo...
Kakav Larsson, on i Mirso da kazu da ce sunce izaci na istoku, sutradan bi sa juga izašlo, eto kakvi su to insajderiEisenbahner1921 je napisao/la:Larsson je inače provjereni insajder, tako danas u plavom dresu gledamo Štilića, Matjašiča, itd.
Grbavica je napisao/la:Kakav Larsson, on i Mirso da kazu da ce sunce izaci na istoku, sutradan bi sa juga izašlo, eto kakvi su to insajderiEisenbahner1921 je napisao/la:Larsson je inače provjereni insajder, tako danas u plavom dresu gledamo Štilića, Matjašiča, itd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da to nije vazilo za dvije etaze ? Sad je jedna u planu ?dell21 je napisao/la:Otkud sad 4500 zarnije trebalo 5500 sjedecih mjesta.
Odustalo se od tog projekta na dvije jer je dosta skuplji bar kako ja znam i ice kao sjevr. Mozda para ima za ovih 4.5 hiljade.Elegant je napisao/la:Da to nije vazilo za dvije etaze ? Sad je jedna u planu ?dell21 je napisao/la:Otkud sad 4500 zarnije trebalo 5500 sjedecih mjesta.
Kako sam vam neofirno nagovjestio da kreće istok, a kasnije i jug. Ja sam pravi insajder a ne ko ti i MirsoLARS1921 je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Kakav Larsson, on i Mirso da kazu da ce sunce izaci na istoku, sutradan bi sa juga izašlo, eto kakvi su to insajderiEisenbahner1921 je napisao/la:Larsson je inače provjereni insajder, tako danas u plavom dresu gledamo Štilića, Matjašiča, itd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... a-2/22071/" target="_blank
ide šalovanje aBd u januaru
Grbavica je napisao/la:
Kako sam vam neofirno nagovjestio da kreće istok, a kasnije i jug. Ja sam pravi insajder a ne ko ti i MirsoJa već čekić i eksere kupio, klub neka daske nabavi i krećemo u šalovanje