Znaci bericetan Bajram za sport1.bastorm_raider je napisao/la:sport1.ba je od danas i zvanicno ekskluzivni medijski partner. To znaci logo na stranici, na stadionu i na kartama. Bravo Manijaci!
Neka je od napretka i njima i Klubu
Znaci bericetan Bajram za sport1.bastorm_raider je napisao/la:sport1.ba je od danas i zvanicno ekskluzivni medijski partner. To znaci logo na stranici, na stadionu i na kartama. Bravo Manijaci!
Bice nesto od nas ovdje.Eisenbahner1921 je napisao/la:Momci sa sport1.ba svaka častSretno u daljnjoj suradnji!
Hoće li biti kakva "oficijelna" slika povodom 95. rođendana? Prošle godine je osvanula na sam dan rođendana, hoće li ove godine biti šta prije?
storm_raider je napisao/la:sport1.ba je od danas i zvanicno ekskluzivni medijski partner. To znaci logo na stranici, na stadionu i na kartama. Bravo Manijaci!
Nevjerovatno stvarno kako ovog čovjeka cijene u Sturmu, stvarno da se naježiš..arctg je napisao/la:
Svaka čast! Čestitke svima na portalu i forumu. Odličan izbor od strane Kluba![]()
![]()
![]()
![]()
Može biti offtopic ali, između ostaloga, na proslavi 20 godina navijača Sturma iz Graza:
![]()
Slabo cujeskemo je napisao/la:Sta to cujem da nam se vraca Svraka na zimu ?
kemo je napisao/la:Sta to cujem da nam se vraca Svraka na zimu ?
eto i jamaka sa njimsajo10 je napisao/la:kemo je napisao/la:Sta to cujem da nam se vraca Svraka na zimu ?![]()
![]()
Da imamo nekih opcija, baš nemamo, većina trenera su jal mačak u vreći, jal kakve dokazane BiH ublehe. Jedini trener za kojeg smatram da može napraviti nešto u Željezničaru je Marinović ( a sumnjam da su u Zrinjskom tolike budale da ga tek tako puste ). Znači, nemamo baš nekih opcija.staaarinavijac je napisao/la:Za sada je Petrović odlučio raditi sa trenutnim igračkim kadrom , gdje je nemali broj igrača ili psihooški nestabilan, ili trenutno van forme ili tek treba da prihvate Petrovićevu fudbalsku filozofiju.I pored toga što ulijeva povjerenje ( rijetko viđen fudbalski trener -fanatik ) biće interesantno vidjeti koliko dugo će navijači imati strpljenja dok Petrović realizira svoje zamisli ...
Ja sanjao da me zmija na stadionu ugrizlaHaklapuc je napisao/la:Ljudi moji, sanjao sam sinoc da smo izgubili 3:0 u Kaknju, ja na tribinama sa suzama u očima u nevjerici šta gledam. Kakva noćna mora. Obično se desi suprotno od onoga što sanjam, nadam se da će i ovaj put tako biti
Samo da ne izgleda onako ofirnozubanovic89 je napisao/la:Mali offtopic, da li bi ste igrali nesto na ovu foru https://play.google.com/store/apps/deta ... nner&hl=hr" target="_blank sa igracima Zelje i nekim lokacijam po Sarajevu, npr Vilsonovo il nesto slicno. Imam malo viska vremena