Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 14, 2016 6:30 pm

Veteran je napisao/la:Kako su nama samo kriteriji pali. Pričamo da igrač ne živi od stare slave, a on za Želju odigrao 20-ak tekmi i dao 7-8 golova. Isto tako i golman branio 30 tekmi i ono malo se zeza inače je potencijal....
Ne bi želio da me neko pogrešno shvati, niti asociram na bilo koga sa foruma, niti bilo koji post, i sam sam isti prvog sebe kritikujem. Imao sam sreću da gledam igrače koji su za Želju odigrali po 200 i više tekmi, pa bogami kada bi se malo opustili, raja bi zviždala i prozivala, a ovi današnji kao da su Bogom dani i da se ne može bez njih....Odigramo loše, ali dobijemo i mi svi u glas:" Ma dobro je neka je pobjeda samo" ili često čitam prognoze tekmi, i komentare tipa:" Ma daj pobjedu bilo kakvu, yebo igru, rezultat se gleda". Fakat smo izgleda kolektivno svi zaboravili kakve smo tekme, igru, zalaganje, i rezultate gledali na našoj Grbavici....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
pa dobro, što se golmana tiče tek mu je 21, to je svugdje k'o da igra igrač od 18 ili 19. jeste, potencijal je.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri sep 14, 2016 6:34 pm

Vrag je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je Sema jos bez kluba. On nije normalan jbt. Onakva igracina da ovako samog sebe sjebe nisam jos vidio
Koji Sema?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sri sep 14, 2016 6:34 pm

Stilic? Nije on bez kluba, samo je kaznjen.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

sri sep 14, 2016 6:40 pm

Veteran je napisao/la:Kako su nama samo kriteriji pali. Pričamo da igrač ne živi od stare slave, a on za Želju odigrao 20-ak tekmi i dao 7-8 golova. Isto tako i golman branio 30 tekmi i ono malo se zeza inače je potencijal....
Ne bi želio da me neko pogrešno shvati, niti asociram na bilo koga sa foruma, niti bilo koji post, i sam sam isti prvog sebe kritikujem. Imao sam sreću da gledam igrače koji su za Želju odigrali po 200 i više tekmi, pa bogami kada bi se malo opustili, raja bi zviždala i prozivala, a ovi današnji kao da su Bogom dani i da se ne može bez njih....Odigramo loše, ali dobijemo i mi svi u glas:" Ma dobro je neka je pobjeda samo" ili često čitam prognoze tekmi, i komentare tipa:" Ma daj pobjedu bilo kakvu, yebo igru, rezultat se gleda". Fakat smo izgleda kolektivno svi zaboravili kakve smo tekme, igru, zalaganje, i rezultate gledali na našoj Grbavici....
Veteran mi koji se sjecamo prijeratnog Zelje i raja koja je rodjena u ratu i poslije rata nikad necemo imati isti pogled što se tice igre,odnosa,zalaganja i na kraju tog krajnjeg rezultata.Kad sam gledao prvu pripremnu sa Olimpikom i odmah vidjeo da nema tu hljeba ovdje sam procitao da cemo biti prvaci svemira iako smo od mrtvog Olimpika izgubili 1:0.Mislim da ovaj trud oko omladinskog pogona i ispravan rad sa djecom uz trenera prve ekipe koji to prati u buducnosti moze dati ono što smo nekad imali u Zelji a to je lepršava igra tima sa sjajnim individuama koji nekad znaju odigrati i za raju a zbog cega nas je voljela a i voli cjela bivše Juga.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Veteran1965
Kontakt:

sri sep 14, 2016 6:47 pm

ChWilla je napisao/la:
pa dobro, što se golmana tiče tek mu je 21, to je svugdje k'o da igra igrač od 18 ili 19. jeste, potencijal je.
Nije mi to bila poenta posta....ali nema veze...
I to oko Vece je pitanje kako neko gleda kakav je on. Dok je dobijao šansu na kašičicu u kupu, ili kada je Marijan kartone fasovao, bio je odličan. Grizao je na treninzima, dokazivao se, branio nemoguće, i isti bio i na terenu. Sjećamo se odbrana protiv Širokog, i na Grbavici i dole. Sve je bilo sjajno dok je bio rezerva, i nekoliko tekmi kao prvi golman. Dok nije vidio da nema konkurenciju, onda je kurchenje krenulo. Sa druge strane, o tome sam pisao prije neki dan, ima neke sjajne golmanske karakteristike, ali i mnogo mana. Da se ne ponavljam, lično sam mišljenja da neće neku extra karijeru napraviti, kako sam mislio prije godinu dana. Čak sam ga smatrao i najvećim talentom i nadom kompletne skupine momaka koja je potpisala za prvi tim iz naše škole, ali sada ne mislim tako. Na žalost....i naravno volio bi da nisam u pravu....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ChWilla
Kontakt:

sri sep 14, 2016 6:54 pm

što se tiče kurčenja, ja prvi govorim da ga jeste bilo, i ne samo kod vedrana. međutim još je vrlo rano i ima on itekako kad doći na svoje. pokazao je da umije. ako bude htio.

exbabilon
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:05 pm

Mah, bojim se ja da on i kad bude htio nije neki vanserijski golman kojem se smijesi neka velika karjera. Mozda grijesim, ali i period u kojem racunamo da je bio odlican, bio je prepun nekih nesigurnosti, nerezonskih izlijetanja... dobro, mlad je, napredovat ce.. ali u ovom trenutku rezultat nam je imperativ, pa ne znam koliko mozemo istrpiti da se kockamo na tako vaznoj poziciji u ekipi. Puno se ulaze, dovode se poskupi igraci na ostale pozicije, a po trenutnoj formi bar 4-5 ekipa imaju kvalitetnije golmane od Vece.

sajo10
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:35 pm

exbabilon je napisao/la:Mah, bojim se ja da on i kad bude htio nije neki vanserijski golman kojem se smijesi neka velika karjera. Mozda grijesim, ali i period u kojem racunamo da je bio odlican, bio je prepun nekih nesigurnosti, nerezonskih izlijetanja... dobro, mlad je, napredovat ce.. ali u ovom trenutku rezultat nam je imperativ, pa ne znam koliko mozemo istrpiti da se kockamo na tako vaznoj poziciji u ekipi. Puno se ulaze, dovode se poskupi igraci na ostale pozicije, a po trenutnoj formi bar 4-5 ekipa imaju kvalitetnije golmane od Vece.
Koji su to golmani po tebi? Kad je u pitanju onaj Vedran od perioda Mulalica, kad je branio sve i svasta protiv Slobode, Sarajeva... za mene tad nije postojao golman za kojeg bi rekao da je bolji od njega. Mozda Karacic. A sad..druga prica uff..

pintol_TM87
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:37 pm

Stilic nije kaznjen nego je bilo problema sa ugovorom i sada je prepusten sebi , mislim na treniranje.. Prestanite pisati gluposti , on ima klub ali je u svadji s njima..ganja odavno da to rijesi ali tesko ide..

Dzezvar
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:38 pm

Omar500 je napisao/la:Sjetih se Zdenka Baotica, kontam odoh prosurfat, da vidim sta danas radi, kad ono O.O

''Zdenko Baotić (born March 9, 1985) is a Bosnian football goalkeeper. He is a secret agent working for Mossad.''

hahahahahahaha :mrgreen: , ova wikipedia vrhunska zajebancija :D
Zdenko je u svom Orasju.Koliko znam zavrsio je karijeru jer je imao nekih problema sa srcem doktori mu zabranili dalje bavljenje sportom.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:41 pm

DANAN je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Sjetih se Zdenka Baotica, kontam odoh prosurfat, da vidim sta danas radi, kad ono O.O

''Zdenko Baotić (born March 9, 1985) is a Bosnian football goalkeeper. He is a secret agent working for Mossad.''

hahahahahahaha :mrgreen: , ova wikipedia vrhunska zajebancija :D
Zdenko je u svom Orasju.Koliko znam zavrsio je karijeru jer je imao nekih problema sa srcem doktori mu zabranili dalje bavljenje sportom.
Hvala na informaciji :palacgore:
@pintol
Pa sta je onda to nego da je kaznjen, nije kao kaznjen, ali je u svadji sa klubom i sam trenira? Pa sta je onda to :D
Koliko mu jos ugovor traje?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:42 pm

u statusu je husića kod nas ukratko.

exbabilon
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:50 pm

sajo10 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Mah, bojim se ja da on i kad bude htio nije neki vanserijski golman kojem se smijesi neka velika karjera. Mozda grijesim, ali i period u kojem racunamo da je bio odlican, bio je prepun nekih nesigurnosti, nerezonskih izlijetanja... dobro, mlad je, napredovat ce.. ali u ovom trenutku rezultat nam je imperativ, pa ne znam koliko mozemo istrpiti da se kockamo na tako vaznoj poziciji u ekipi. Puno se ulaze, dovode se poskupi igraci na ostale pozicije, a po trenutnoj formi bar 4-5 ekipa imaju kvalitetnije golmane od Vece.
Koji su to golmani po tebi? Kad je u pitanju onaj Vedran od perioda Mulalica, kad je branio sve i svasta protiv Slobode, Sarajeva... za mene tad nije postojao golman za kojeg bi rekao da je bolji od njega. Mozda Karacic. A sad..druga prica uff..
Ne kazem da nije bilo dobrih partija i dobrih odbrana, ali znalo je biti i nerezonskih poteza, svaku utakmicu. Nije isto kad napadac pogrijesi i kad golman pogrijesi, svaka golmanova greska se skupo placa, a Veca nije bio najpouzdaniji, pa cak i kad brani dobro. Ko je bolji? Nema sad nekih golmana koji odskacu pretjerano, ali ni Veca ne odskace od njih.. Piric, Bobic, Pavlovic, Tiric, Kozic, Hadzic.. tesko ce se ko od nas pomiriti da su oni bolji trenutno od Vece, mozda i nisu, ali nije ni Veca plaho bolji od njih... po mom misljenju naravno. Veca ima mogucnost napretka, naravno.

Kospicar
Kontakt:

sri sep 14, 2016 7:50 pm

zubanovic89 je napisao/la:Mali offtopic, da li bi ste igrali nesto na ovu foru https://play.google.com/store/apps/deta ... nner&hl=hr" target="_blank sa igracima Zelje i nekim lokacijam po Sarajevu, npr Vilsonovo il nesto slicno. Imam malo viska vremena :ganja:
Sigurno da bi vecina igrala, joj jes Bosnjo mastovit hahahah :ganja:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

storm_raider
Kontakt:

sri sep 14, 2016 8:17 pm

sport1.ba je od danas i zvanicno ekskluzivni medijski partner. To znaci logo na stranici, na stadionu i na kartama. Bravo Manijaci!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

sri sep 14, 2016 8:25 pm

kad će slatka

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sri sep 14, 2016 8:25 pm

storm_raider je napisao/la:sport1.ba je od danas i zvanicno ekskluzivni medijski partner. To znaci logo na stranici, na stadionu i na kartama. Bravo Manijaci!
Svaka čast! Čestitke svima na portalu i forumu. Odličan izbor od strane Kluba :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Može biti offtopic ali, između ostaloga, na proslavi 20 godina navijača Sturma iz Graza:

slika

slika

staaarinavijac
Kontakt:

sri sep 14, 2016 8:37 pm

Za sada je Petrović odlučio raditi sa trenutnim igračkim kadrom , gdje je nemali broj igrača ili psihooški nestabilan, ili trenutno van forme ili tek treba da prihvate Petrovićevu fudbalsku filozofiju.I pored toga što ulijeva povjerenje ( rijetko viđen fudbalski trener -fanatik ) biće interesantno vidjeti koliko dugo će navijači imati strpljenja dok Petrović realizira svoje zamisli ...

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri sep 14, 2016 8:38 pm

arctg je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:sport1.ba je od danas i zvanicno ekskluzivni medijski partner. To znaci logo na stranici, na stadionu i na kartama. Bravo Manijaci!
Svaka čast! Čestitke svima na portalu i forumu. Odličan izbor od strane Kluba :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Može biti offtopic ali, između ostaloga, na proslavi 20 godina navijača Sturma iz Graza:

slika

slika
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ellaxaz
Kontakt:

sri sep 14, 2016 8:49 pm

arctg je napisao/la: Može biti offtopic ali, između ostaloga, na proslavi 20 godina navijača Sturma iz Graza:

slika

slika
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava