Odakle ti to ?fk1921 je napisao/la:Veselinovic i Ordagic kod pitara odose
Odakle ti to ?fk1921 je napisao/la:Veselinovic i Ordagic kod pitara odose
lijepo objasnjeno...ChWilla je napisao/la:mislim da pravite ražanj dok je zec u šumi. i tamo je predizborni period i husić vjerovatno nastoji napraviti licitaciju ko će obećati više para za slobodu, a da bi on što manje morao dati iz svog džepa...
Jesu i dalje sa prvom ekipom dvojica Sehica?Minjore je napisao/la:i da, Salko je uradio najbolju mogucu stvar za mladog fudbalera. Besirovic trenira s prvim timom, kali se i sazrijeva a nasuprot sebe ima najboljeg naseg igraca, pravog sportistu od kojeg puno moze nauciti. Satisfakcija je cuvati Stevanovica pa makar i na trening utakmicama..
Da se mene pita NIKAD !Kapiten je napisao/la:**** Ordagu, davaj Zajka.
Bas tako.Kapiten je napisao/la:**** Ordagu, davaj Zajka.
Jesu...Omar500 je napisao/la:Jesu i dalje sa prvom ekipom dvojica Sehica?Minjore je napisao/la:i da, Salko je uradio najbolju mogucu stvar za mladog fudbalera. Besirovic trenira s prvim timom, kali se i sazrijeva a nasuprot sebe ima najboljeg naseg igraca, pravog sportistu od kojeg puno moze nauciti. Satisfakcija je cuvati Stevanovica pa makar i na trening utakmicama..
Iskreno to bi po meni bio žestok kiks.Kapiten je napisao/la:**** Ordagu, davaj Zajka.
Svi bi nešto od Slobodanke da klepe bajdejovanmaksimovic je napisao/la:vidim ovde vec vi podijelili slobodine igrace ko katarina i fridrih poljsku... polakone vjerujem azmiru nimalo... ne bi me cudilo da se vrati na celom slobode...