ponosannavas je napisao/la: ↑uto sep 18, 2018 1:09 pm
Arežina ako želi može biti od pomoći itekako. Ali isto tako ostali moraju biti svjesni njegove glave i ne dozvoliti da ih to pokoleba nego ga prihvatiti takvog da bi svi bili bolji. Za Vranješa nisam siguran da može pomoći. On nije da ne želi nego mislim da jednostavno ne može više trčati koliko treba. POdcjenjivali mi našu ligu ili ne moraš imati neku motoriku. Arežina nije ni spor nego je to u glavi i nama a i njemu kad se vuče. Vranješ je spor. Nije da neće. Bio je prije brži. Razlog ne znam. Ili nedovljno pripremljen ili ga nešto muči.
neko je spominjao Abida Mujagića. Ja kad je dolazio u MLadost rekoh da mi se sviđa i da bi ga doveo i sad evo najbolji igrač njihov. Brz, okretan, zna lopte. Neko mi je rekao nikad ništa od njega zna ga kao on jaran mu. Pa eto jarane nama bi sigurno mnogo više korstio od Vranješa nrp, a dobio bi dodatni motiv.
ja sam mu jaran i spominjao ga al neko je drugi napisao da ne moze vise od ovoga.
Iskreno nije sto ga znam al momak je nevjerojatno uporan i ne sumnjam da ce uspjeti.
kao mlad je otišao u teplice kao veliki talenat jer mu je menadzer bio Irfan Redzepagic.
i znam da je poceo da ga laze, poceli ga slati po posudbama u to dodje teska povreda i operacija i vrati se u Gorazde da igra.
i pocele mahalske price kao propo vratio se, nista od njega, eto vam on **** vas on, a momak treniro pored treninga individualno svaki dan.
i onda ode u Zvijezdu Gradacac, pa u Istru u Hrvatskoj i onda Mladost.
Ne znam jel taj kvalitet za Zelja ali znam da je veliki borac.