Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 13, 2016 2:07 pm

neroazzuro je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:teže je puno početi nego završiti, čak i za lovu...
Ma ok samo to da će brže završit nego počet mi ne zvuči ono baš fizički moguće.
A gavran nije bilo ko.
Zato mi je neki bedak.
kako, pa vidiš koliko dugo ne počinjemo :rofl:
gradi željo boli te *****

neroazzuro
Kontakt:

uto sep 13, 2016 2:36 pm

Misliš počinjemo :DD:

ChWilla
Kontakt:

uto sep 13, 2016 2:41 pm

pa može i ovako i onako zbog nejasnog statusa dvostruke negacije u BHS jeziku... :D

LARSSON
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:08 pm

FK MetalegLE dva zuta

selimovic,rasic,helvida,pezo,benovic,sakan,durak,radulovic,bibic

ChWilla
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:09 pm

na stranu žuti kartoni - sve redom bar u neka doba dobri i odlčni PL igrači.

LARSSON
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:10 pm

A opet ce bit 1-2 zuta a niti jedan od ovih nece dobit

al igraju protiv slobodanke, bice tu udaranja, ako azmir ode pobit ce se :ganja:

Brkoo
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:20 pm

LARS1921 je napisao/la:FK MetalegLE dva zuta

Zar Benovic protiv Sirokog nije dobio direktan crveni karton ili sam ja nesto pogrijesio? Ako je on u pitanju onda propusta tekmu protiv nas jer kad dobijes direktan crveni to su minimalno dvije tekme suspenzije. Volio bih kad bi ovaj Sakan dobio zuti karton u narednom kolu i da propusti tekmu protiv nas jer je odlican stoper..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:22 pm

Brkoo je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:FK MetalegLE dva zuta

Zar Benovic protiv Sirokog nije dobio direktan crveni karton ili sam ja nesto pogrijesio? Ako je on u pitanju onda propusta tekmu protiv nas jer kad dobijes direktan crveni to su minimalno dvije tekme suspenzije. Volio bih kad bi ovaj Sakan dobio zuti karton u narednom kolu i da propusti tekmu protiv nas jer je odlican stoper..
Mozda je i dobio, samo sam gledao zute.

Sakan nije stoper, Stakic jeste koliko sam vidio

Brkoo
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:25 pm

U pravu si, Stakic je stoper, Sakan zadnji vezni, ako nista nek bude sto vise kartona u duelu Slobode i ekipe iz Jajca u narednom kolu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto sep 13, 2016 3:36 pm

sakan bio odličan kad je borac bio šampion i samo nestao...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:05 pm

Prema zvanicnim podacima NSBiH, nas Klub na domacim utakmicama u prosjeku je gledalo 6000 gledalaca.. :pljesak: :pljesak: :pljesak:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:09 pm

Minjore je napisao/la:Prema zvanicnim podacima NSBiH, nas Klub na domacim utakmicama u prosjeku je gledalo 6000 gledalaca.. :pljesak: :pljesak: :pljesak:
da je drzati taj prosjek ili povecati makar na 7000, ali kad krene liga za prvaka sigurno cemo prosjek dizati... ovo je odlicno, iako je jasno da je zo i zbog derbija...
100/94/37/34 - i to je to!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:15 pm

Bez derbija je 4,500 sto je opet sasvim dobro. Do kraja "polusezone" imamo kuci jos Metaleghe i onda kasnije idu opet derbiji gdje ne sumnjam da ce biti dosta raje.. Imam osjecaj da do lige za prvaka cemo odrzati ovih 6000...

LARSSON
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:17 pm

Do lige za prvaka:

Kući: Metalleghe, Olimpic, Sloboda, Celik, Mladost, Radnik
U Gostima: Mladost, Radnik, Sarajevo, Široki Brijeg, Vitez, Zrinjski, Krupa, Metalleghe

dell21
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:24 pm

Biće gutavo do lige za prvaka. Svaki nam je bod bitan.

Hurmasica
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:30 pm

Rođeni Mostarac Adin Demirović, velika golmanska nada sarajevskih plavih, govori o sebi i svojim fudbalskim počecima i ambicijama, matičnom Veležu, te Željezničaru.

Ako se zaviri u CV šesnaestogodišnjeg rođenog Mostarca Adina Demirovića, lako će se otkriti razlozi zašto ga smatraju jednom od najvećih golmanskih nada u BiH u posljednjih nekoliko godina.
Demirović je ponikao u mostarskom Veležu, gdje je godinama učio golmanske vještine i gdje je boravio do prošle godine.

Sretna Jahorina

Iz Veleža Adin lani prelazi u Željezničar, gdje trenutno brani boje kadetske ekipe sarajevskih plavih koji se takmiče u Premijer ligi (grupa A). Trenutno su treći na tabeli i dijele mjesto s gradskim rivalom Sarajevom.
- Sa svega pet godina upisao sam se u školu FK Velež, koji je moj najdraži klub. Sam sam odlučio reći roditeljima da idem trenirati u Velež, a oni su me podržali. Iako se u djetinjstvu golmanom smatrao onaj koji najlošije igra, vremenom sam shvatao koliko je pozicija golmana vrijedna, teška i meni najbolja. Potom je na red došao jedan veliki turnir na Jahorini gdje nismo imali pravog golmana. Ja sam se ponudio i na turniru skrenuo pažnju na sebe, kazao je Demirović za naš list.

Željezničar i Velež nisu jedini klubovi čije mečeve Adin voli gledati.
- Klub koji pratim od malih nogu je Barcelona, a najdraža liga mi je engleska. Barcu volim jer ima tu posebnu igru i igrače koji tako znaju igrati. Premiership volim jer je neizvjestan. Svaka utakmica ima žara, borbena je i zanimljiva za gledanje. Volio bih tamo jednog dana zaigrati, otkriva Adin čiji fudbalski uzor, kaže, nije na Otoku, nego u Njemačkoj.
- To je Manuel Neuer. On je golman sa posebnim i unikatnim stilom igre i branjenja, jednostavno najbolji u onome što radi. Jednog dana želim biti poput njega.
Iako je bio pozivan dva puta u nacionalni tim naše zemlje, na zvaničan nastup još čeka.
- Dva puta sam bio učesnik trening-kampa. Reprezentacija je san svakog mladog igrača, pa se tako i ja nadam da ću jednog dana stati na gol zmajeva.

Iako je tek na početku fudbalske karijere, Adin u svojoj arhivi već ima zabilježene momente koje će pamtiti do kraja života.
- Sjećam se utakmice Crvena zvezda - Velež koju smo izgubili 2:1, ali sam odigrao svoju najbolju utakmicu u dosadašnjoj karijeri sa, pored svega, i odbranjenim penalom. To je bilo na veoma snažnom turniru 2014. u Austriji, otkrila nam je nada plavih.

Zahvalio svima

Na kraju, Adin je iskoristio priliku da zahvali svima onima koji su svako na svoj način, onaj pozitivni, utjecali na njegovu karijeru.
- Zahvalan sam prije svega mojim roditeljima koji su mi uvijek bili podrška u svemu što mi je bilo ambicija, a posebno u fudbalu. Zahvalio bih Veležovim ikonama Dženanu Zaimoviću i Igoru Remetiću, te golmanskim trenerima Adnanu Guši, Adnanu Pervanu i uvijek raspoloženom Esadu Ibrahimoviću, koji me do sada najviše naučio. Esad mi je najdraži trener s kojim sam radio, rekao nam je mladi čuvar mreže.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:32 pm

mi kao drugoplasirani barem idemo u u ligu za prvaka, smanjicemo prednost zrinjskog na barem -2 ili -3 a onda krecemo u tucu s njima za titulu... :D bice yebenih 10 kola za prvaka
100/94/37/34 - i to je to!

ž'21
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:33 pm

GoodisonPark
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:34 pm

Bajram Mubarek Olsun svima koji slave a posebno raji sa ovog foruma neka ste mi uvijek dobro i zdravo.

Sretan rođendan našoj Grbavici sa nadom da će sledeći rođendan dočekati u još ljepšem ruhu.

Napokon smo uzeli tri boda, teško ali zasluženo. Križman dobar možda i najbolji, Marković usporen i pored gola nije pokazao mnogo ali hajde vidjećemo tek mu je prva tekma. Stanic jako fino, napredak u odnosu na prošle bekove. Lendrić loš, Bekrić najlošija partija od kako se vratio, Aco i dalje kritican, Jahić tu i tamo, Šećer nako, Miro odličan - klasika.

Sad u subotu napuniti onu tribinu u Doboju i aBd proslaviti novu pobjedu ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 13, 2016 4:49 pm

BAZA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 22 gosta.

Prijava