@Fanzi od A do Z. Inace ne citam postove starijih forumasa jer su se povampirili.
Svaka cast na postu
Bas tako, u najavi je obrada te tacke i ponovno stavljanje na dnevni red. Meni licno je ovo sramotno, Zeljina imovina je nasa svetinja i niko hrabar ne smije biti, pogotovo nakon rata, u to da dira! Mi smo je odbranili, vase djeco draga je da je sacuvate.urbanzeljeznicar je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:38 amJucer je tacka 6. skinuta odmah sa dnevnog reda, i tu sam ponosan na Skupstinare. Ali, bice ponovo data na razmatranje nakon sto se dovoljno pripremi, sta god to znacilo.
Reputacija je u padu kod sponzora (ocito), novca ocito nemamo (cak i Siljak to kaze), a jos jedino mozemo imovinu rasprodati, zaloziti, zamjeniti za nesto. NE DIRAJTE ZELJINU IMOVINU!!!
Mi trenutno tesko da cemo naci generalnog. Ali treba Dejanov sistem usavršiti. Puno manjih sponzora. Ali neko treba da radi posao. Ima more firmi koje mogu izdvojiti po 10 000KM na godišnjem nivou. Sta je sa brendovima poput Coca Cole, Sarajevske pive, imas more Chipsova, itd da ne davim..plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 11:07 amPosto nam je drzava i drustvo u k, posto svi od danas do sutra, kad bi imali veliku bazu navijaca potpisati sa BANKOM za generalnog i clanovima ta banka obezbjedi posebne uvjete, olaksanja, ustupanja neka... svima dobro
E baš me zanima ko... Ako nije problem. Sve im njihovo
Prebaceno u temu Tracnicama nase proslosti
Ma ko će. Standardni klošari.samo_plavo je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 11:29 amE baš me zanima ko... Ako nije problem. Sve im njihovo
Mustafa, Veseli, Kemo, Dado i mislim Bajic. wsamo_plavo je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 11:29 amE baš me zanima ko... Ako nije problem. Sve im njihovo
Asime oprosti. Ti negdje drugo pušišLjoze_9 je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 11:39 amMustafa, Veseli, Kemo, Dado i mislim Bajic. wsamo_plavo je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 11:29 amE baš me zanima ko... Ako nije problem. Sve im njihovo