Ono sinoc je bajka i neponovljivo je, poslije Borca utakmica koja ce ostati u sjecanju definitivno. Na pocetku kada nam himna krenu pogledam malo ljude oko sebe na Jugu, i svi na licu imaju tu emociju koja bukvalno govori da zive Zelju, da pripadaju tom mjestu na kome stoje, da je to nesto njihovo.Ove stvari se nemogu objasniti ljudima koji nisu bolesni za nekim klubom iz ove lige, i cije se pracenje fudbala svoni na Romu, United,Juve itd. Neki ce reci vece emocije imam kada igra repka, donekle istina, ali nema tog smeka kao na Grbavici, i sve na stranu ali Zeljo je Zeljo i nista se ne moze porediti stim. Takodje, u prici vidi se da dosta ljudi prati ovaj forum. O igri sve je receno, jedino raja kudi Kramarica, istina je da je puhalo po njegovoj strane ali ne treba zaboraviti ni ono gdje je cist gol spasio uklizavanjem na pocetku nakon sjejne Vedranove odbrane. Memija je par puta indolentno trckarao nakon sto je izgubio loptu to malo boli , ali imao je i dva - tri odlicna prodora, daleko od toga da je bio katastrofalan. Slijedi nam Velez, istina ispao je vec ali itekako ce zapeti svim silama da pukusaju izvuci bar bod, sto zbog rivalstva a i da se izvade za onaj poraz.Mozda prilika na lijevom beku da viidmo Mailsona, zbog zutog Kramarica. Bilo bi lijepo vidjeti krlika Tiago-Memija, prvi je zasluzio jer je bara-bara sa Stanom a nadamo se da nece imati previse posla nazad. Memiju treba vratiti u zivot u jednoj ovakvoj utakmici, nikako ga zakucati za klupu. Ostalo sve isto , stim Zahiragu umjesto Zole, da svi koju su tu sa kvalitetom dobijaju prliku. Dakle moja zelja za Velez: Vedran-Sinisa,Bogi,Aco,Mailson-Zahirovic, Blagojevic-Tiago, Bekrija, Memija-Lendric. Onda nam slijedi Banja Luka, jako bitna utakmica, gdje cini mi se nemaju pravo nastupa Bogi i Stana, ali o tom po tom. CUVA BOG ZELJU SVOG !