Imamo li kakvih para guzovače još?

Da to nije cuveni Aldin?Minjore je napisao/la:Jebe igracima majke placenicke, nema sta ne govori, znaci gnusne stvari, raja mu govori da usuti, on nastavlja, psuje upravu, sve igracima. Zabijemo mi gol, on se usuti. 99% sam siguran da mu je brat.vrbanjusa je napisao/la:Sta je uradio?
Nisam najmerno napisao navijac.. Ne generalisem, ali kazem kakve raje pitara imam.. Pretezno su to neki kvazi navijaci.. izvini ako sam nesto pogresno napisao.Ado je napisao/la:Izvinjavam se zbog pisanja na vasoj temi,ali nije korektno ovako nesto napisati,i generalisati.rodrigo87 je napisao/la:Ah kakav je merak doci medju raju gdje ima pitara koji se jedu... Sto se tice terena, pucaju suplju da smo trebali primit gol na 0:0 i da je trebalo 0:3 zavrsit minimalno... A sto se tice tribine, slag na tortu, kaze skripari nam dosli a mi nismo nista uradili![]()
![]()
![]()
Ja sam medu prvima cestitao na svemu,pogotovo na skandiranju za Vedrana i jos jednom,najiskrenije kapa do poda za to.
Dalje sam pozelio da ih satarete do kraja,a to ako je neko rekao da je trebalo biti 0:3 ili se zajebavao ili nema veze sa fudbalom.
I sta ste vi trebali sada da napadnete listicane?Onda taj "navijac" nije dobar s glavom.
Nikada,ali nikada ne bih pozelio pobjedu kamenjara,pa makar i protiv vas igrali,a da se rjesava prvenstvo tom utakmicom.
Eto sta ja kao navijac Sarajeva mislim o tome i koliko se "jedem" zbog vase,vise nego zasluzene pobjede.
Izgleda da nisam jedini koji misli da mozemo do titulejovanmaksimovic je napisao/la:jednostavna racunica do kraja prvenstva, ukoliko zelimo prvo mjesto... sve pobjediti, drugih 6 timova sve medjusobno nerjeseno odigraju... na kraju tabela: zeljeznicar 64 zrinjski 64 sloboda 63 radnik 63 siroki brijeg 63 sarajevo 58... jest da sam lud da pomislim na titulu ove sezone, ali ako je ovo desi... trcim krug oko centra brna potpuno gol
Ma niste jedini, svi se mi pomalo nadamo... Ja vjerujem u dosta kikseva slobode,a i ostalih.Samo da mi nastavimo dobijati, kada bi prisli na 3-4 boda 3-4 kola prije kraja.... ufIvicahuljev je napisao/la:Izgleda da nisam jedini koji misli da mozemo do titulejovanmaksimovic je napisao/la:jednostavna racunica do kraja prvenstva, ukoliko zelimo prvo mjesto... sve pobjediti, drugih 6 timova sve medjusobno nerjeseno odigraju... na kraju tabela: zeljeznicar 64 zrinjski 64 sloboda 63 radnik 63 siroki brijeg 63 sarajevo 58... jest da sam lud da pomislim na titulu ove sezone, ali ako je ovo desi... trcim krug oko centra brna potpuno golsamo sto ja mislim da ce Radnik zavrsiti ispred Slobode jer nemaju ama bas nikakav pritisak na ekipi
Klupa ce da odluci prvenstvo a tu smo najjaci prosle godine S.Brijeg je imao sve, zavrsnicu kupa,1 mjesto u ligi,na kraju jedva uhvatise evropu upravo zbog tanke klupe ove sezone je Sloboda ta koja ce sve uprskati na krajuKapiten je napisao/la:Ma niste jedini, svi se mi pomalo nadamo... Ja vjerujem u dosta kikseva slobode,a i ostalih.Samo da mi nastavimo dobijati, kada bi prisli na 3-4 boda 3-4 kola prije kraja.... ufIvicahuljev je napisao/la:Izgleda da nisam jedini koji misli da mozemo do titulejovanmaksimovic je napisao/la:jednostavna racunica do kraja prvenstva, ukoliko zelimo prvo mjesto... sve pobjediti, drugih 6 timova sve medjusobno nerjeseno odigraju... na kraju tabela: zeljeznicar 64 zrinjski 64 sloboda 63 radnik 63 siroki brijeg 63 sarajevo 58... jest da sam lud da pomislim na titulu ove sezone, ali ako je ovo desi... trcim krug oko centra brna potpuno golsamo sto ja mislim da ce Radnik zavrsiti ispred Slobode jer nemaju ama bas nikakav pritisak na ekipi