Bocca je previše trom za beka.
nisam optimista da ga ne primamo, ali nikako...prije bih povjerovao i da ćemo dati 3-4 nego ne primiti nijedanGrbavica je napisao/la:Ubićemo ih 1-0.
A daaaajgodrina je napisao/la:cuj Kacavenda ccc, treba onu djecu sto dodaju lopte sklonit od njeg.
Sad znaš na šta sam mislioexbabilon je napisao/la:Po mogucnosti golovima. Gledajuci zadnjih nekoliko utakmica, jedan go bi bilo iznenadjenje.cikazubo je napisao/la:Iznenadiće vas Lendrić kad ga ugledate sljedeći put
Mislis da ce uopste ijedan od njih trojice naci svoje mjesto na klupi? Dijelim tvoje misljenje kako godHurmasica je napisao/la:Ma Stana najvjerovatnije, mada bih ja volio vidjeti Beširevića u igri kasnije ako nam rezultat to dozvoli
Pa po meni moguće. Možda zbog ove utakmice u reprezentaciji Memija neće biti ni na klupi, a ako tako bude moguće da na klupu dođe i Beširević. Vidjećemo sve u subotusajo10 je napisao/la:Mislis da ce uopste ijedan od njih trojice naci svoje mjesto na klupi? Dijelim tvoje misljenje kako godHurmasica je napisao/la:Ma Stana najvjerovatnije, mada bih ja volio vidjeti Beširevića u igri kasnije ako nam rezultat to dozvoli
Nadam se da neko ima te utakmice i da ce ih nekada postaviti na YT, to je vec postalo dragocjeno, dio historije klubabarbarez je napisao/la:Jucer se vozim Taxijem, sjednem covjeku u auto i malo po malo zapocnemo suplju neku.
Malo po malo prica covjek kako je poceo radit ko taxista, prije bio fudbaler i trener, igrao u Zelji i Sarajevu. Poznat meni lik, ali ne mogu skontat ko je.
Nakon par minuta pitam ja njega kako se preziva. Kaze Abdurahmanovic.
A jebote Glista Tito ne bi te skonto jos za 100 godina. Nisam ga vidio bruku vremena.
Bas mi bi drago sto sam ga vidio. Jer je dosta puta igrao sa Mekicem za ekipu od starog mog, malo fudbal.
Kaze mi da su Mekica otjerali iz Zelje. Nisam to znao. Ako je istina bas mi je zao.
Joj samo kad se sjetim tih vremena. Zerici, Dzelo, iz Olimpica dosli Glista i Sopovic, Memisevic iz Celika,pa kasnije Vazda i Mekic. Lijepa stara vremena. Sta sam tih tekmi imao na video kasetama.
Daj nam pitare odmah.LARS1921 je napisao/la:Bože pomozi sutra