Papucashzna je napisao/la:Ma kako će se frajer zalagati, ne silazi sa one zvijeri, ne bih ni ja imao snage.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Papucashzna je napisao/la:Ma kako će se frajer zalagati, ne silazi sa one zvijeri, ne bih ni ja imao snage.
Bas tako.. kad sve znas reci nam i to...nikson je napisao/la:Mene samo zanima kako ti gosp. Model1964 iz Slovenije znas ko kad sere, ko kad jebe, ko igra candy crush, znas da se Hervasu prijeti itd itd....Svaka ti cast eto mi se po Sarajevu polomismo da saznamo i nista...ta slovenija valjda negdje blizu Grbavice...
Eh, upravo toPlavi orkestar je napisao/la:Uglješa je rodjen u Novom Sadu.Njihov mentalitet je drugaciji od našeg.Kod njih je sve polako i bez nerviranja.Takvi su.Mislim da zbog tog Vojvodjanskog mentaliteta izgleda da mu je svejedno za sve i nekad iritira ljude koji ne znaju da su oni skoro svi takvi.Po meni ono što je odigrao za Zelju je bilo dobro,trudio se,trcao...
shzna je napisao/la:Ma kako će se frajer zalagati, ne silazi sa one zvijeri, ne bih ni ja imao snage.
nikica iz penzije1921.ba je napisao/la:koga da ocekujemo na lijevom beku prekosutra ?
Stanić ili Lazić..1921.ba je napisao/la:koga da ocekujemo na lijevom beku prekosutra ?
Srđan Ronhill Stanić1921.ba je napisao/la:koga da ocekujemo na lijevom beku prekosutra ?
ja bih iskreno volio jahića ili boccu1921.ba je napisao/la:koga da ocekujemo na lijevom beku prekosutra ?