Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 07, 2016 3:09 pm

pinki je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje
uh dobro si i to je bilo gadno... "Ostalo je samo ime"
nije mi bilo mrsko da nadjem kartu :palacgore:

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

nookey
Kontakt:

sri sep 07, 2016 3:11 pm

1921.ba je napisao/la:
pinki je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje

slika
naježio sam e u pm...

Vrag

sri sep 07, 2016 3:15 pm

godrina je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
godrina je napisao/la:Trebali bi mi sa Redzicem zakljucit profesionalni.
Ma on ima profesionalni ugovor
Jedino neku mucku odraditi
Nek potpise jos jedan
Malo je jos jedan neka 15 potpise

Toni253
Kontakt:

sri sep 07, 2016 3:16 pm

Super video o Zeljeznicaru, stvarno treba pogledat!
Historija, stadion,... :klanjase2:

https://www.youtube.com/watch?v=iV4tTdKgFhw" target="_blank

ChWilla
Kontakt:

sri sep 07, 2016 3:19 pm

nemojte o koljiću i redžiću ni razmišljati, oni su draškovo lično vlasništvo, a taj tip kontroverznog stranački uvezanog biznismena ne prepušta te stvari slučaju...ni slobodnim tržišnim kretanjima.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri sep 07, 2016 3:24 pm

Ma covjek trazi ono sto je potpisao i nema tu sta. Ono sto je potpisano se treba isplatiti, ili pronaci neki dogovor koji zadovoljava obje strane. Skupo placena lekcija, ali je treba nauciti!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri sep 07, 2016 3:27 pm

mi smo tada 2005. dotakli dno i opet se vratili nakon svega jaci i bolji... dusmani tada nisu mogli ali i sada, nece moci da uniste zelju... period od 2005. do 2009. mi je urezan u sjecanju ko skoro nista... samo zato sto smo bili doslovno pred gasenjem... e niko vise nece se igrati sa nama vise... zeljo je prezivio, valjda ciklicno, teske periode, ali uvijek je izasao iz njih kao pobjednik... ne zaboravimo 1965. i namjestenu aferu planinic, ali kako se zeljo tada izvukao? golobradim mladicima koji su donijeli drugu titulu u klubu... kad smo 1985. ispali od videotona zeljo sportki potonuo za pola godine, nije nigdje bilo, bio na 17. mjestu jedno vrijeme, ali opet se probudio inat radnicke klase, talenat zeljinih vojnika, zelja i volja da nas nikad vise ne ispadne iz lige ... i tako opet 10 godina kasnije, svi smo mislili da gore od rata ne moze... dodje zmaj i pobjedi nas 9-1 u tuzli, stadion pod okupacijom, zeljo na najnizim granama, jos gore nego 1985... a onda sve nekako pocinje da dobija smisao... zeljo je morao opet da pati da bi se uzdigao kao feniks, koji je pokorio sve i krunisao se prvakom 1998. protiv ne samo gradskog rivala negi i sudijske organizacije (ovom prilikom se sjetim pitara jusufa pusine jos jednom)... medjutim, kao prokletstvo koje nas prati, opet 2005. smo se morali patiti ne samo sportskim neuspjesima, nego i ljudima koji su zeljeli da sahrane zelju, slicno kao 1992-1995... ni to nije uspjelo... preko trnja smo presli da vidimo trofeje i uspjehe ponovo... ovo sad sto nam se desava nije nista novo, ali zapamtite, da cemo mi jos jaci i uspjesnij izaci iz ovog nego sto neki sad ne vide... ako nas je istorija ista naucila, jeste da smo navikli na teske periode ali to je valjda nasa sudbina, ciklus, koji se ponavlja da bi ponovo mogli da pokazemo svijetu da niko, ni drzave, ni ljudi, ni ratove ne mogu unistiti!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Tavas1921
Kontakt:

sri sep 07, 2016 4:32 pm

Help
Zasto ne vidim svoj komentar?

Hadzijalagic
Kontakt:

sri sep 07, 2016 4:43 pm

arelinho je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Igraci koji ne zele dogovor oko raskida apsolutno nemaju sta izgubiti sa time sto ce trenirati sa juniorima.. Oni ce, i da odu, imati pauzu do proljeca u kojoj nece moci nastupati za bilo koji klub tako da se njima u potpunosti isplati trenirati sa juniorima i uzimati solidne plate.. Ko nam je kriv sto smo dovodili karine od igraca..
Zato će im treninzi biti ujutro 5 ili pola 6. Pa da vidimo da li će to izdržati. :karanje: :karanje:
Svima nama je interes kluba na prvom mjestu i gotovo uvijek stvari posmatramo iz jednog ugla, vodjeni emocijama i subjektivno.. Ja se iskreno nadam da nas klub nece postati mjesto mobinga gdje ce se igraci torturama tjerati da mijenjaju misljenja i da na taj nacin pristaju na ono sto im se nudi.. Iskreno ljudi koji bi pravili takav ambijent bi mi se gadili i na taj nacin bi imidz kluba bio poprilicno poljuljan.. Nisu ti igraci sami dosli u klub, napravili sebi ugovore i dali sebi plate.. Neko ih je doveo i kada ih je dovodio taj neko je bio na sva zvona hvaljen od strane istih tih igraca koji su ljude u klubu opisivali u superlativima isticuci profesionalizam i efikasnost prilikom pregovora.. Za par mjeseci te igrace otjeras kao kerove i ocekujes da pristanu na dogovore koje im ponudis a koji u sustini idu na stetu igraca.. Eto, reci sam bi li ti u nekim slicnim okolnostima pristao na neki takav dogovor i bi li ti bilo uredu da budes izlozen mobingu da bi pristao na takve dogovore.. Ti igraci se moraju ispostovati i greske ljudi koji su ih dovodili se ne mogu ispravljati preko ledja igraca jer je to jednostavno nepravedno i neispravno.. Ako smo bili gospoda kada smo ih dovodili onda trebamo ostati gospoda do kraja.. Na zalost po nas ovakve greske se placaju ali ako je to cijena da naucimo kako raditi u buducnosti onda ta cijena i nije previsoka..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri sep 07, 2016 4:52 pm

principijelno se slažem.

samo bih neprincipijelno i možda zlobno stavio ogradu kod husića, jer mislim da ni on nije ispoštovao klub. on je dozvolio da se njegovi lični problemi prenesu na štetu kluba i psihofizičko zdravlje i miran san navijača. bez obzira što nije sam sa sobom potpisao (ja sam više puta napisao da mislim da se ta greška mogla izbjeći i bez ikakvog sportskog znanja), mislim da nije ni sa svoje strane ispoštovao potpisano.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:02 pm

ChWilla je napisao/la:principijelno se slažem.

samo bih neprincipijelno i možda zlobno stavio ogradu kod husića, jer mislim da ni on nije ispoštovao klub. on je dozvolio da se njegovi lični problemi prenesu na štetu kluba i psihofizičko zdravlje i miran san navijača. bez obzira što nije sam sa sobom potpisao (ja sam više puta napisao da mislim da se ta greška mogla izbjeći i bez ikakvog sportskog znanja), mislim da nije ni sa svoje strane ispoštovao potpisano.
U timu ljudi koji dovode igrace izgleda treba biti i dobar psihotarapeut koji ce moci prociijeniti njihov psihicki profil.. Kada je Husic dosao cuo sam mnogo misljenja o njemu i rijetko koje je bilo pozitivno a odnosila su se uglavnom na njegovu "glavu".. Husref ga je otjerao s noge na nogu jer je provalio o kakvoj je sifri rijec i siguran sam da su nasi od mnogih mogli saznati o kakvom se igracu radi a saznali su nakon desetak dana njegovog boravka u klubu.. Nije on od juce budala i greska je bila takvoj osobi ponuditi visegodisnji ugovor.. Jes on debil svoje vrste i slazem se da njega treba izdvojiti od ovih ostalih sa kojima se raskinulo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:06 pm

naravno da je greška, i nije trebao ni psihoterapeut ni sportski stručnjak da se ona izbjegne...samo priupitati.

salle86
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:11 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Igraci koji ne zele dogovor oko raskida apsolutno nemaju sta izgubiti sa time sto ce trenirati sa juniorima.. Oni ce, i da odu, imati pauzu do proljeca u kojoj nece moci nastupati za bilo koji klub tako da se njima u potpunosti isplati trenirati sa juniorima i uzimati solidne plate.. Ko nam je kriv sto smo dovodili karine od igraca..
Zato će im treninzi biti ujutro 5 ili pola 6. Pa da vidimo da li će to izdržati. :karanje: :karanje:
Svima nama je interes kluba na prvom mjestu i gotovo uvijek stvari posmatramo iz jednog ugla, vodjeni emocijama i subjektivno.. Ja se iskreno nadam da nas klub nece postati mjesto mobinga gdje ce se igraci torturama tjerati da mijenjaju misljenja i da na taj nacin pristaju na ono sto im se nudi.. Iskreno ljudi koji bi pravili takav ambijent bi mi se gadili i na taj nacin bi imidz kluba bio poprilicno poljuljan.. Nisu ti igraci sami dosli u klub, napravili sebi ugovore i dali sebi plate.. Neko ih je doveo i kada ih je dovodio taj neko je bio na sva zvona hvaljen od strane istih tih igraca koji su ljude u klubu opisivali u superlativima isticuci profesionalizam i efikasnost prilikom pregovora.. Za par mjeseci te igrace otjeras kao kerove i ocekujes da pristanu na dogovore koje im ponudis a koji u sustini idu na stetu igraca.. Eto, reci sam bi li ti u nekim slicnim okolnostima pristao na neki takav dogovor i bi li ti bilo uredu da budes izlozen mobingu da bi pristao na takve dogovore.. Ti igraci se moraju ispostovati i greske ljudi koji su ih dovodili se ne mogu ispravljati preko ledja igraca jer je to jednostavno nepravedno i neispravno.. Ako smo bili gospoda kada smo ih dovodili onda trebamo ostati gospoda do kraja.. Na zalost po nas ovakve greske se placaju ali ako je to cijena da naucimo kako raditi u buducnosti onda ta cijena i nije previsoka..
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

blueheart
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:14 pm

1921.ba je napisao/la:
pinki je napisao/la:

slika
Eh ovo je i meni ubjedljivo najgora, cini mi se da je i tad Stanic igrao za nas, dao gol iz penala u 90i nekoj minuti... Zviždalo se sa sjevera...
DRZAVA ZELJO

sofronije
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:19 pm

Zvizdalo se sudiji sto nam je navlacio :)
:zeljeznicar1:

fcz
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:19 pm

Mislim da ga je ipak Igor Radovanovic zavukao Posusju.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:25 pm

a skandiranje Hrvoju Ercegu "moj je qrac veći do tebe" :)))
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

1921.ba
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:41 pm

ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Jaozinho22

sri sep 07, 2016 5:43 pm

1921.ba je napisao/la:ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...
Nema s celavim labavo.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri sep 07, 2016 5:45 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...
Nema s celavim labavo.
Ajzea na aparatima :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava