Salem Prolić, persona non grataChWilla je napisao/la:vip nužnik
Mi ako imamo lovu mžemo komotno raditi jug.Klizište nema sa jugom veze jer se jug mice prema terenu. Mi i bez klizišta moramo napraviti drenažu za meteorne vode i napraviti novi podzid. Klizište je priorotet opštine zbog tranzita a ne zbog Želje.Omar500 je napisao/la:Nece jug ici tako brzo, cak i da imamo pare, opstina bi valjda trebala rijesiti problem klizista na tranzitu, tako da tu nije nista do nas, a i da mi cak to hocemo platiti, dok dobijes sve dozvole i sve sta treba...
Zato, istok, ofarbati reflektore, probati ona jos dva uvjeta ispuniti za trecu kategoriju i odlicno!
I meni treba na jutubu ne radi onaj linkza_zivot_cijeli je napisao/la:ima li neko link za utakmicu?
Kako mene imitira pomen tog prezimena pa i u negativnom kontekstu... Magarac onaj zelenaskiellaxaz je napisao/la:Koldzo lopove.
Hvala na infoModel1964 je napisao/la:Mi ako imamo lovu mžemo komotno raditi jug.Klizište nema sa jugom veze jer se jug mice prema terenu. Mi i bez klizišta moramo napraviti drenažu za meteorne vode i napraviti novi podzid. Klizište je priorotet opštine zbog tranzita a ne zbog Želje.Omar500 je napisao/la:Nece jug ici tako brzo, cak i da imamo pare, opstina bi valjda trebala rijesiti problem klizista na tranzitu, tako da tu nije nista do nas, a i da mi cak to hocemo platiti, dok dobijes sve dozvole i sve sta treba...
Zato, istok, ofarbati reflektore, probati ona jos dva uvjeta ispuniti za trecu kategoriju i odlicno!
Ovo je info od ing. iz urbanistickog
blueheart je napisao/la: Kako mene iritira pomen tog prezimena pa i u negativnom kontekstu... Magarac onaj zelenaski
Popovic?Vrag je napisao/la:Danas Slavko otvorio pendzer i biljezi li biljezi.
Kakva steta da onakav kvalitet propada u Celiku. Momak bi kod nas napredovao samo tako. Vidi se da mu treba jaci klub i strucna ruka. On, Peco, Redzic to je investicija za budućnost. To su pravi igrači sa karakterom.
Jedan od boljih danas po mom misljenju. Vraca se izgleda.Omar500 je napisao/la:Nisam danas mogao gledati utakmicu, kakav je bio Memija? I definitivno ce Slavko na tome i raditi, i na promociji nasih igraca iz omladinskog, a i dovodit ce mladje, talentovane igrace, siguran sam u to.
Da. Fino je odigrao baš.manwhosoldtheworld je napisao/la:Jedan od boljih danas po mom misljenju. Vraca se izgleda.Omar500 je napisao/la:Nisam danas mogao gledati utakmicu, kakav je bio Memija? I definitivno ce Slavko na tome i raditi, i na promociji nasih igraca iz omladinskog, a i dovodit ce mladje, talentovane igrace, siguran sam u to.