pon feb 29, 2016 2:54 pm
Ja još nisam upoznao navijača Veleža a da ne poštuje Želju, tako da treba sa njima fer i korektno. Vidim da su i mnogi zaboravili da smo dole u Mostaru uvijek mogli igrati fudbal i da smo skoro uvijek u zadnjih 4,5 godina pobjeđivali Velež dole.
Tu utakmicu koju smo izgubili 4-2 smo isključivo krivi sami sebi, jer nismo bili bolji od Veleža koji je igrao možda najbolji fudbal u ligi te polusezone i pobjedili su prvaka Zrinjskog u zadnjem kolu, to što su neki naši očekivali da će Velež skinuti gaće to je više njihov problem.
Što se tiče skandiranja Veležovih navijača (prošle sezone čini mi se, ono nešta u fazonu Sarajevo šampion ili biće Željo ***** šampion, nije ni bitno) to mi vala nije neki razlog što bih zamrzio Velež kao klub, nismo ni mi bili cvijećke na Grbavici prema njima, dobro se sjećam tekme od prije koju sezonu gdje Jug skandira "Mostarske pičke" i "Jebemo vam mater u pičku" al' to je sve čista glupost i zbog određenog navijanja navijača da zamrzim neki klub stvarno mi je to bezveze.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!