Imaju oni "hitnotekarni" krediti...pinki je napisao/la:isti samChWilla je napisao/la:treba i meni 40 hiljada na hrpi da otplatim ovaj kredit prije vremena, ali avaj...
Imaju oni "hitnotekarni" krediti...pinki je napisao/la:isti samChWilla je napisao/la:treba i meni 40 hiljada na hrpi da otplatim ovaj kredit prije vremena, ali avaj...
pinki je napisao/la:isti samChWilla je napisao/la:treba i meni 40 hiljada na hrpi da otplatim ovaj kredit prije vremena, ali avaj...
Nije "neko" nego zvanična, ja ne mogu da vjerujem da su se na kraju ušutili po tom pitanju, kog vraga su uopšte objavljivali da će biti promotivne cijene ako nisu bili sigurni da će tako i biti.Roberto Baggio je napisao/la:Raja, ima li šta od onog popusta za dresove? Ako se ne varam, neko je to relativno nedavno spominjao, kao bit će nekakav popust, pošto su dresovi neplanirano kasnili... Možda je već to i bilo, a da nisam upratio. Kontam sad od plate kupiti dres Bekrića.
Neka on bude kao i lendric i mi smo na konju. Te najave da bi on mogao biti broj 1 u napadu, u smislu nas najbolji napadac su bas teske izjave. Veliki pritisak. Vidjetcemo... Nadam se da cemo imat kakvog hajra od njega haha.storm_raider je napisao/la:A Krizman bi trebao biti i od Lendrica bolji. Pa vidjecemo..
pa nema nikakvih najava. nema službeno ni da je potpisaosajo10 je napisao/la:Neka on bude kao i lendric i mi smo na konju. Te najave da bi on mogao biti broj 1 u napadu, u smislu nas najbolji napadac su bas teske izjave. Veliki pritisak. Vidjetcemo... Nadam se da cemo imat kakvog hajra od njega haha.storm_raider je napisao/la:A Krizman bi trebao biti i od Lendrica bolji. Pa vidjecemo..
lars što je radio streamove je radioVrag je napisao/la:Larsone pravi stream na yutu da mogu u putu gledati
Plava ti je sa koreografije "Manijaci".omladina1921zeljina je napisao/la:
Kolekcionar svega što se tiče Želje.
Može li mi neko reći gdje smo koristili ovakve koreografije, na kojim utakmicama. Ovaj žuti je od one koreografije "Gazi" , dobro se sjećam te
Ove ostale, nešto nikako ne mogu da sjetim, pogotovo ove zastavice...
Zašto ne kažeš da je ogromna čast biti moderator pred ovakvim forumašima i da ne razumiješ moderatore koji dođu ovdje i ne daju svoj maximum prilikom forsiranja jednoumlja?Hurmasica je napisao/la:@sofronije, Jaozinho22, nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje![]()
Vjeruješ da sam kontao to ali nekako mi izlizanoshzna je napisao/la:Zašto ne kažeš da je ogromna čast biti moderator pred ovakvim forumašima i da ne razumiješ moderatore koji dođu ovdje i ne daju svoj maximum prilikom forsiranja jednoumlja?Hurmasica je napisao/la:@sofronije, Jaozinho22, nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje![]()
Al najjači je Matteov komentar na sliku, kaže nalazim se iznad Graziana jer moji plaćaju par stotina eura višeLARS1921 je napisao/la:Mogao bih ja vas sve otjerati
Nije imao ni talijan pa evo ga nas najbolji stoper. Kamo srece da i Markovic & Krizman krenu tim putemChWilla je napisao/la:pa nema nikakvih najava. nema službeno ni da je potpisaosajo10 je napisao/la:Neka on bude kao i lendric i mi smo na konju. Te najave da bi on mogao biti broj 1 u napadu, u smislu nas najbolji napadac su bas teske izjave. Veliki pritisak. Vidjetcemo... Nadam se da cemo imat kakvog hajra od njega haha.storm_raider je napisao/la:A Krizman bi trebao biti i od Lendrica bolji. Pa vidjecemo..
I neki bi vratili ljude koji su ovo 20 godina drzali netaknutim,fuj. Kad se završe svi radovi treba napraviti dobar rezime prije i poslije, ljudi se brzo navijakavaju na novo a i brzo zaboravljaj kako je bilo.Hurmasica je napisao/la:A gledaj pomoćnog terena majko mila, više blata nego trave..