Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 04, 2016 1:47 am

Zašto treba mene ili nekog drugog moderatora biti sramota, jesam ja to pisao?

nikad_izvini
Kontakt:

ned sep 04, 2016 1:50 am

Šta čovjek napisa ispade da je kontra strana šta god pričali.

Jel zaslužuje da bude moderator ? Jel treba biti s njim na istoj strani ( šta god to značilo ) ?

ps. brišite sramotu, kompletnu priču, živi bili.

LARSSON
Kontakt:

ned sep 04, 2016 1:52 am

Onda i neke druge stvari, nevezane za forum možemo gledati na taj način..

Ne vjerujem da se iko normalan slaže sa njim, pa tako ni ja

ISB87
Kontakt:

ned sep 04, 2016 1:52 am

Govorim opet da se forum previse ozbiljno shvata.Puno se pise oko uprave, izmisljaju se neke stvari.Niko nije veci od zelje, niko.Zelju je uvijek krasila borba, navijaci a nikako pojedinci.Kada smo presli na ovaj forum sve je krenulo u glupom pravcu.Svaki dan neke rasprave oko stvari koje nas ne bi trebale doticati.Boze moj, losi rezultati, deficit...svako se moze "otpustiti", ali ovdje sto pisete su teske gluposti.Zna se za sto forum sluzi, a kod nas na forumu sve nekakvi insajderi.

Divota je citati sergejevica i bokaca, cestitke po ko zna koji put.
Uzivajte i opustite se do polusezone.
MIRZA RASCIC

dimitrijevic

ned sep 04, 2016 1:58 am

Svi na Krupu iduci :guz: vikend. Pametnjakovice samo pobjede smiruju zato molim te Zeljo uzmi deset bodova do derbija i da malo prodisemo.
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u ned sep 04, 2016 1:59 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza Rascic !

Grbavica
Kontakt:

ned sep 04, 2016 1:59 am

Nešto kad razmislim najmanje smo o fudbalu raspravljali. Sve neke teške i za nas navijače nebitne teme koje nas i ne bi baš pretjerano trebale zanimati, a i onda kada se dotaknemo zelenog terena, to se svede na priču o Dadi Sadikoviću. :klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

ned sep 04, 2016 2:00 am

Ma 2 dobra vezana rezultata i to je to. Jos 7 dana, oduzilo se bas. Uvijek kad su ove pauze uhvatimo se Dade Sadikovica. Jos samo da neko upita da li vrijede karte od Hajduka.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nikad_izvini
Kontakt:

ned sep 04, 2016 2:01 am

LARS1921 je napisao/la:Onda i neke druge stvari, nevezane za forum možemo gledati na taj način..

Ne vjerujem da se iko normalan slaže sa njim, pa tako ni ja
Ne bih bio tako siguran da sam na tvom mjestu. Svašta se može isčitati između redova.

Smiješno je ako onaj ostane moderator, sa onakvim pisanjem.

Da završim na temu. Povraća mi se.

Brkoo
Kontakt:

ned sep 04, 2016 2:06 am

nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam jednu stvar, kako onaj ( gadi mi se i ime da mu izgovorim ) može biti moderator na temi o ŽELJEZNIČARU ? Ono pisati je bolest. Shvatio sam razlog što tako piše, ali to nije i ne smije biti opravdanje pisanja. Sramota za forum i ostale moderatore.

Dalje, ono što jeste konstanta koja se ponavlja je pljuvanje i blaćenje ljudi koji odu iz Željezničara. Spomenuću Odovića ( koji je zaradio masu para rezultatima i neočekivanim uspjehom ) , njega je recimo pile pljuvao na onom smrdljivom forumu i dokazivao kako je Oda lično aminovao Livaje i ostale levate. Osim toga, Oda nema autoritet, Oda nije trener za velike domete ( zato Kostić jeste ). Onda se desi, zasluženi, egzordus pa imamo moderatore tipa onog čije mi se ime gadi napisati. Također mi se čini da nije jedni. Pile, Cwila i još par likova su na potpuno istom fonu.

Onda nije valjao Odović, danas ne valja Amar. Potpuno ista priča. Gredić, koji nam je baš valjao, kaže da nije ni pozvan na skupštinu kluba. Očito da ne valja ni Gredić. Onu dvojicu debila iz SDA i SDP-a ne spominjem, jer su 0 od ljudi + Gušo.

Spin je očit i to ne od jedne osobe. Da se ne lažemo bezveze.

Također, Željezničar ima imovinu pa ne vjerujem nikome. Ne znam zašto bih vjerovao.
Ja iskreno volim gospodina Milomira Odovica, covjek je nasa legenda, on je veliki gospodin ali kao trener meni licno nema kapacitet za nas klub. Koliko ja znam klub jako cijeni i postuje Odu tako da mu i dalje daje platu ili su mu davali i nakon otkaza, a nisu bili obavezni to da rade. Misljenje doticnog moderatora odrazava njegovo licno misljenje a ne misljenje svih koji pisu na ovom forumu, glupo je zbog jedne osobe sve svrstavati u isti kos, odnosno generalizirati.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

ned sep 04, 2016 3:16 am

LJUBAVI ŠTO TE RODI
KLASA RADNIČKA
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

ned sep 04, 2016 4:12 am

Nananananananaa
Oooooooooooooo
Sa Grbavice Plaviiii
Uvijek u srcu mom

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Danas cijeli dan nekih obaveza, posla ko u priči i taman kontam e sad da vidim malo komentare oko utakmice, šta ima novo kad imam šta i vidjeti, iz šupljeg u prazno 15 stranica, kupljene titule, Dejo kriv za sve, Dado Maradona mrze ga.. :r :roll: :? :shock: :o

Malo su postovi Sergejevića i Boccaccia ublažili razočarenje, sreća u nesreći ;)

Vidim Aco ispred Mattea, e moj Slavko ovaj će i tebe otjerati prije nego li završiš kartoteku. Da budem jasan ovaj igrač za mene ne postoji na terenu ono na ignore mi je, navijam samo da ga klupiraju i nogiraju što prije a kad se to stvarno i desi tad kreće naš drastičan napredak. Nikad ništa slično nisam doživio kad su igrači u pitanju ali iskreno pišem. Evo Husić je glup igrač i takav je jbg ali je ovaj hinja bjelosvjetska, takve tipove ne podnosim.

Da ne zaboravim Hurmašica neka je sa srećom, btw odlični citati :palacgore:

Daj nam tu naku Krupu na Vrbasu da na njima iskalimo sve frustracije :karanje:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

IvanOsim
Kontakt:

ned sep 04, 2016 6:58 am

Cinjenice o M. Kosticu:

1. Najboljeg veznjaka trenutno drzao na klupi pod izgovorom loseg treniranja (Radinovic).
2. S. Nikolic mu igrao 90' min a da nije primjetio da ovaj toliko ne moze igrati ni u ludilu (uopste je pitanje sto je rekao da mu treba pored toliko napadaca)
3. Fulio taktiku skroz
4. Sa 30 igraca radio na treningu
5. Za izmjene uopste nije imao osjecaja

Koliko zalim sto odmah na ljeto nije dosao Slavko, mislim da bi vecinu od nasih omladinaca zadrzao (Alihodzic, Midzic, Sehic, onaj sto seva zaboravio sam mu ime), sigurno ne bi dovodio onoliki broj igraca nepotrebnih..

Hervas, Pozder, Husic su dovedeni u jeku druge polusezone, kada ni jedna ozbiljna ekipa ne dovodi igrace, osim slucajno bas jednog da im izleti, i sigurno tadasnji trener Mulalic ih nije niti trazio, niti gledao, jer se covjek spremao za utakmice protiv Slobode i ostalih u to vrijeme... odmah je bilo jasno, i tad sam govorio, jedni dovode igrace, a drugi od njih trebaju sklopiti ekipu, a to uopste nije dobar sistem...

Sad se mora Petrovicu dopustiti da dovodi igrace za prvu ekipu, on i samo on, a Cenan da obilazi i privodi kadete i juniore, to je ispravan put..

Ako D.Nikolic za sva ova desavanja u klubu jos postane generalni sekretar, meni ce to potvrditi da ovi ljudi su toliko puni ega, da ih to u mnogome sputava, kao sto ih je sputavalo u pregovorima sa nasim najboljim igracima (Djelmicem, Tomicem, Bogdanovicem.....)

gavran
Kontakt:

ned sep 04, 2016 7:35 am

storm_raider je napisao/la:Ma 2 dobra vezana rezultata i to je to. Jos 7 dana, oduzilo se bas. Uvijek kad su ove pauze uhvatimo se Dade Sadikovica. Jos samo da neko upita da li vrijede karte od Hajduka.
A fakat kad ce one vaziti? :ugeek:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

teteac8684
Kontakt:

ned sep 04, 2016 8:48 am

VOLIM TE ZELJO!!!

nikson
Kontakt:

ned sep 04, 2016 8:50 am

Evo procitah ovo od jucer, svega i svacega....Vidim pljuju se svi zivi, nezivi, poluzivi itd itd....da niko nije cvjecka nije sigurno, pa ni taj po vama "bezgresni" Amar....da su svi imali koristi od Zelje imali su....da se radilo sve i svasta radilo se...Shvatite vec jednom da niko al bas niko nece doci u Zelju da ga vodi samo iz ljubavi...to su price za malu djecu...Bilo je gresaka u Amarovo vrijeme al smo pravili rezultate pa smo zmirili na drugo oko, neki svjesno neki nesvjesno....sad imamo puno manje gresaka al nema rezultata pa nas sve boli....jbg ljudi shvatite da Zeljo nije Amar, nije Misimovic, pogotovo Nikolic i slicni njemu...Zeljo smo mi, mi ga odrzavamo zivim, mi mu dajemo sve...Meni je vise pun ***** price trebali se ugasiti - pa sta i da smo se ugasili??? Krenuli iz kantonalne?
Proradio bi u nama inat bili bi najposjeceniji stadion u drzavi a u kantonalnoj, vratili bi se rekordno brzo, bez dugova..i opet bi svi voljeli Zelju...I taj Misimovic da se razumijemo radi odlicne stvari al isto tako pravi privatni klub i to je cinjenica...nije ni on bas ispravan al to su price koje nisu za javni forum....ono sto hocu reci je da se bespotrebno svadjamo svi danima (prvi ja) jer sviw ce oni doci I proci, ostajemo samo mi...A mi u ova teska vremenq moramo biti jaci nego ikad a ne dopustati da se dijelimo na Amarove i Misimoviceve...Mi smo Zeljini!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

teteac8684
Kontakt:

ned sep 04, 2016 9:14 am

Ja cu biti sijed, ja cu biti star...

ChWilla
Kontakt:

ned sep 04, 2016 9:17 am

nikad_izvini je napisao/la:Samo da priupitam jednu stvar, kako onaj ( gadi mi se i ime da mu izgovorim ) može biti moderator na temi o ŽELJEZNIČARU ? Ono pisati je bolest. Shvatio sam razlog što tako piše, ali to nije i ne smije biti opravdanje pisanja. Sramota za forum i ostale moderatore.

Dalje, ono što jeste konstanta koja se ponavlja je pljuvanje i blaćenje ljudi koji odu iz Željezničara. Spomenuću Odovića ( koji je zaradio masu para rezultatima i neočekivanim uspjehom ) , njega je recimo pile pljuvao na onom smrdljivom forumu i dokazivao kako je Oda lično aminovao Livaje i ostale levate. Osim toga, Oda nema autoritet, Oda nije trener za velike domete ( zato Kostić jeste ). Onda se desi, zasluženi, egzordus pa imamo moderatore tipa onog čije mi se ime gadi napisati. Također mi se čini da nije jedni. Pile, Cwila i još par likova su na potpuno istom fonu.

Onda nije valjao Odović, danas ne valja Amar. Potpuno ista priča. Gredić, koji nam je baš valjao, kaže da nije ni pozvan na skupštinu kluba. Očito da ne valja ni Gredić. Onu dvojicu debila iz SDA i SDP-a ne spominjem, jer su 0 od ljudi + Gušo.

Spin je očit i to ne od jedne osobe. Da se ne lažemo bezveze.

Također, Željezničar ima imovinu pa ne vjerujem nikome. Ne znam zašto bih vjerovao.
pošto sam lično prozvan, a ne volim pisati ormare teksta, reći ću samo da ja odu smatram odličnim trenerom za naše uslove i odličnim čovjekom...ali da današnji kapiten ne misli da je dobar trener, čak štaviše.
gradi željo boli te *****

pintol_TM87
Kontakt:

ned sep 04, 2016 9:33 am

Na jzpresu i onakvom terenu mi sigurno necemo poboljsati protok lopte i razviti neku tika taka igru..kupres je prvenstveno za nabijanje fizicke spreme i sirenja pluca..jucerasnji rezultat i igra nisu pravo mjerilo trenutnog stanja nase ekipe.sve u svemu ide to nabolje...

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 04, 2016 9:34 am

GoodisonPark je napisao/la:Nananananananaa
Oooooooooooooo
Sa Grbavice Plaviiii
Uvijek u srcu mom

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Danas cijeli dan nekih obaveza, posla ko u priči i taman kontam e sad da vidim malo komentare oko utakmice, šta ima novo kad imam šta i vidjeti, iz šupljeg u prazno 15 stranica, kupljene titule, Dejo kriv za sve, Dado Maradona mrze ga.. :r :roll: :? :shock: :o

Malo su postovi Sergejevića i Boccaccia ublažili razočarenje, sreća u nesreći ;)

Vidim Aco ispred Mattea, e moj Slavko ovaj će i tebe otjerati prije nego li završiš kartoteku. Da budem jasan ovaj igrač za mene ne postoji na terenu ono na ignore mi je, navijam samo da ga klupiraju i nogiraju što prije a kad se to stvarno i desi tad kreće naš drastičan napredak. Nikad ništa slično nisam doživio kad su igrači u pitanju ali iskreno pišem. Evo Husić je glup igrač i takav je jbg ali je ovaj hinja bjelosvjetska, takve tipove ne podnosim.

Da ne zaboravim Hurmašica neka je sa srećom, btw odlični citati :palacgore:

Daj nam tu naku Krupu na Vrbasu da na njima iskalimo sve frustracije :karanje:
Jahic-Bocca odlican stoperski par, a Aci oduzet kapitensku...ali izgleda nista od toga
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

shzna
Kontakt:

ned sep 04, 2016 10:06 am

Petrović je trenirao Kosorića u Radu, poznaju se, pa će vjerovatno njemu, na našu ogromnu žalost, dati priliku prije Bocce ili Jahića.
1987

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava