Povrijedio si me jarane, molim administraciju da ga odstrani ...Ajzea je napisao/la:Plači, šta me briga..AsharaK je napisao/la:Uredu je, nema potrebe za tim ...Ajzea je napisao/la:Pozdrav za plavu braću, @Virtual i @Asharak, koji nisu mogli prisustvovati današnjem spektaklu.![]()
Gleaaj teroristaaSpoiler:
da se citiram za malu masinu na desnoj strani :p ala kvesapintol_TM87 je napisao/la:danas na treningu vjezbali presing i napada i na odbranu , sve u svemu izvuklo se nekih finih akcija na kraju..bogicevic imao dvije pocetnicke greske..stana dobar , najbolji bio bek stevanovic, imao je par odlicnih prizemnih lopti naprijed..sve u svemu dobra atmosfera i rekose mi igraci da je bolji pomocni teren od glavnog..glavni mekan skrozz
Šteta bi bila da uprapasti talenat koji ima glupiranjem.. U ovoj tekmi je u par navrata bio bezobrazno neozbiljan.. Nisu problem njegove mogućnosti ako on šeta po terenu u momentima kada se grčevito branimo kod rezultata 1:0.. Ja sam čitave ove pripreme favorizirao Memiju jer je naše dijete i jer se uvijek borio i po tome bio prepoznatljiv.. U zadnje vrijeme to više nije taj igrač i po svemu sudeći njegov problem nije vezan za formu i igračke kvalitete..Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja stvarno nisam Memiju vidio toliko crno, ne znam kako ste stigli sve to vidjeti. Opet ne mogu da se pomirim sa činjenicom da neće. Lakše mi je shvatiti da nije mogao. Ako ovdje nije mogao, pogotovo neće moći vani. Treba da skonta da mora zapeti maksimalno kao nikad od sad ako hoće da ode vani i nešto napravi. Neka mu Kvesa bude pouka i to Kvesa koji je bio na pragu repreznentacije i odigrao masu jakih i kvalitetnih utakmica.
Vjeruj mi da je mali bolji čak i od Kvese, znam da svi volimo Kvesu, ali eto vrijeme će pokazati.pintol_TM87 je napisao/la:da se citiram za malu masinu na desnoj strani :p ala kvesapintol_TM87 je napisao/la:danas na treningu vjezbali presing i napada i na odbranu , sve u svemu izvuklo se nekih finih akcija na kraju..bogicevic imao dvije pocetnicke greske..stana dobar , najbolji bio bek stevanovic, imao je par odlicnih prizemnih lopti naprijed..sve u svemu dobra atmosfera i rekose mi igraci da je bolji pomocni teren od glavnog..glavni mekan skrozz
Mislim da je to bio dron od radiosarajevo.ba pa ocekuj tamo ako nije vec bilo nesta..cipiripi je napisao/la:Ne znam da li je neko vec pitao, ali juce je prije utakmice letao dron iznad stadiona, pa me interesuje kada mozemo ocekivati snimak iz zraka
Zar je igrao Crnov ?ChWilla je napisao/la:i opet kad se gleda kako je ko igrao, ne smije se zaboraviti kakve su igrače imali s druge strane, a da su se ti igrači mnogo ranije okupili i imali kad da se koliko toliko uigraju. npr. jednog crnova koji je zvijezda za našu ligu je siniša stevanović bukvalno stavio u džep.
Ne govorim koliko je bilo ljudi, na sjeveru raja stajla po stepenicama, sigurno je bilo vise od 10 000, ali na papiru cini mi se da sam procitao da je zvanicni kapacitet grbavice 9800 mjesta.Dominic je napisao/la:Ali je zato bilo i navijaca na Istoku i dijelu ispred Juga gdje nema stolica. Moralo je biti 10000 gledalaca.zubanovic89 je napisao/la:9800 je zvanicni kapacitet cini mi se.shminka je napisao/la:Ne mogu staviti da je bilo 15 milja ljudi, kad je zvanični kapacitet 10, ako je i toliki
Pa je li stvarno mislite da je bilo ispod 12 000 hiljada, pa na jugu je dvoje stajalo na jednoj stolici, a da ne govorim o stepenicama i na tribini i ispod.zubanovic89 je napisao/la:Ne govorim koliko je bilo ljudi, na sjeveru raja stajla po stepenicama, sigurno je bilo vise od 10 000, ali na papiru cini mi se da sam procitao da je zvanicni kapacitet grbavice 9800 mjesta.Dominic je napisao/la:Ali je zato bilo i navijaca na Istoku i dijelu ispred Juga gdje nema stolica. Moralo je biti 10000 gledalaca.zubanovic89 je napisao/la: 9800 je zvanicni kapacitet cini mi se.
MU'MIN T.M. je napisao/la:Ako može neko da postavi video sa golovima i prilikama od sinoć.
Hvala.
I ja sam sumnjao u Bogičevića, zbog njegove sporosti. Međutim, bio je sjajan, spasio jedan čist gol uklizavši igraču Širokog u posljednjem momentu. Drago mi je i da je Bekrić pokazao da može biti onaj stari. Onu bravuru napraviti pred kraj utakmice i poentirati, može samo fizički i psihički spreman igrač.ChWilla je napisao/la:ali bogičević je ućutkao sve skeptike, među kojima sam bio i sam.