Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 03, 2016 1:10 pm

Ne nisi u pravu, damir dado civokidas odad sadikovic + (ne mogu bez svog buraza) je KARINA OD IGRAČA !

Haklapuc
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:10 pm

Ne znam za vas, ali ja puno očekujem od Lazića. Momak mi pri svakom kontaktu s loptom djeluje kao pravi igrač, a ima i odlično kretanje bez lopte što smo vidjeli kod onog ulijetanja iza leđa odbrane Čelika i stvaranja velike šanse. Sa Mirom koji ulazi u sredinu i koji trenutno uz Bekrića jedini može dati završni pas, mislim da će Lazić jako dobro izgledati iz drugog plana. Ako bih upoređivao neke početke u Želji, najviše mi liči na Višću. Dešnjak na lijevom krilu, jako brz, dobro kretanje i dobar šut. Uz sve to mislim da Petrović može izvući maksimum iz njega.

I Križman bi mogao itekako valjati ako je došao da igra, a ne da se zajebava i uzme lovu. Iskusan igrač koji može dobro odigrati i na lijevom krilu, a može biti i konkurencija Lendriću koji je u lošoj formi u zadnje vrijeme.

Od Markovića ruku na srce ništa ni ne očekujem, tako da me može samo pozitivno iznenaditi. Ali odlaskom Hervasa i čestim povredama Žerića ostali smo bez širine u veznom redu i mislim da je zbog toga i doveden. Nadu mi ulijeva to što je Petrović zadovoljan i Markovićem i Križmanom.

Nisam impresioniran trenutnom formom Stanića, jer sam ga pratio dok je trenirao s juniorima i nije ni od njih puno odskakao, da ne kažem nikako. Bilo kako bilo, bar neće imati problema s postavljanjem i osnovama fudbala kao Husić i Bevab, a ako digne formu na 80% prijašnje itekako nam može biti od koristi.

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:11 pm

Dado sa ovom formom je miljama daleko od Želje, nažalost ali tako je.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:12 pm

salemprolic je napisao/la:Ja neki dan čujem od čovjeka iz jednog od odbora bukvalno vapaj, pomozite nam, premalo nas je izgorićemo, koliko toga radimo, pa me zanima samo da li je iko od ovih ljudi što su se sada nadigli protiv uprave, u proteklih godinu, dvije, otišao do kluba, nazvao, poslao poruku, mail štagod, da pita ljudi treba li vam kakva pomoć, ja se razumijem u to i mislim da bi vam moj savjet mogao biti od koristi, griješite tu, trebali bi ovako i slično. Jer nema bezgrešnih i idealnih to je normalno. Ako neko jeste i ako je odbijen onda ima puno pravo da priča protiv ovih ljudi što nam vode klub. U suprotnom, kupi kartu, dres, učlani se, idi na utakmice i navijaj, aplaudiraj ili šta već i budi ono što jesi, navijač.
Bravo saleme. :palacgore:

Javljaj se cesce ili ne stizes od teletine? :mrgreen:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:14 pm

Southboy je napisao/la:@neandertalac je ..... to je opste poznato,ko hijena napada iz sjene,kritikuje sere a malo sta kaze pametno..
Kad ga pisas da ponudi i da kaze kako bi nestane brzo,cuti ko zaliven...
Meni je u par navrata, a primijetio sam isto sa jos nekoliko forumasa, na postavljeno pitanje odgovarao sa nesto tipa: "...pa eno odgovorio sam ti prije par stranica..." a ono nigdje odgovora. I svaki put isto. Pitas konkretno, nigdje odgovora. Eto, sinoc ga Lars pita, on sad, kao, pije pa nema vremena.
A zapravo mislim da ne zeli pomenuti nijedno ime da ne bi razotkrio u ciji rog puse. Naravno, ovo je samo moje misljenje.

[/quote] Pozdrav za "staru raju" iz Tuborga,a poseban pozdrav za Rusa..[/quote]
E bas si zao :djavo: :)

Plavi orkestar
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:15 pm

Samo da napomenem zbog ovih mladjih koji ne znaju.Poslije Newcastle smo izašli sa par miliona zaradjenih.Sa ovima koji pretenduju da se vrate za manje od godinu smo ostali bez tih para i još par miliona duzni.Uz to smo prvi put u istoriji Zelje imali dopingovanog igraca.E takvi bi nazad.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

salemprolic
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:16 pm

storm_raider je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Ja neki dan čujem od čovjeka iz jednog od odbora bukvalno vapaj, pomozite nam, premalo nas je izgorićemo, koliko toga radimo, pa me zanima samo da li je iko od ovih ljudi što su se sada nadigli protiv uprave, u proteklih godinu, dvije, otišao do kluba, nazvao, poslao poruku, mail štagod, da pita ljudi treba li vam kakva pomoć, ja se razumijem u to i mislim da bi vam moj savjet mogao biti od koristi, griješite tu, trebali bi ovako i slično. Jer nema bezgrešnih i idealnih to je normalno. Ako neko jeste i ako je odbijen onda ima puno pravo da priča protiv ovih ljudi što nam vode klub. U suprotnom, kupi kartu, dres, učlani se, idi na utakmice i navijaj, aplaudiraj ili šta već i budi ono što jesi, navijač.

Ma ovo ljeto, pa roštilj, janje, teletina ispod sača svaki vikend, a sve lokacije gdje ni 3g ne pokriva.
Sad ću moći više, smanjile se obaveze :mrgreen:
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Neandertalac

sub sep 03, 2016 1:17 pm

Hurmasica je napisao/la:Dado sa ovom formom je miljama daleko od Želje, nažalost ali tako je.
Je li prosao pripreme? Je li u igrackom ritmu, igra li utakmice?
Najgore je kada igrac nema kontiunitet, naravno da nije u formi.

Lars@ mozes ti mene mrziti koliko hoces, i svi koji tako razmisljaju ali to ne mijenja cinjenicu da sam za dobrobit Zelje ja u pravu.
A ako smetam imas opciju, banuj me ili banujte, svejedno, ne ljutim se fakat.
Izvolite pisite sta god hocete, ne dopustajte drugima da pisu drugacije.
Posteno?
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:18 pm

Nije posteno, zelimo da cujemo tvoje mišljenje, pošto si ti jedan od najcjenjenijih forumaša. Vidim koristiš se i statistikom, opa đurđo, sad možemo dadu podvaliti kao duljevića, pa ćemo tražiti 2 miliona a na ljeto 4.

CIVOKIDAS JE KRINA OD IGRAČA !!

Haklapuc
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:21 pm

Nemam ništa protiv Dade Sadikovića, ali mislim da je on već trebao biti formiran igrač. Imao je strašne oscilacije u formi i igrao je toplo-hladno. Mislim da treneri više vole igrače koji konstantno igraju prosječno, korektno, koji nemaju velikih nedostataka a ni prednosti, nego igrače koji zasijaju jednu utakmicu pa ih tri nema nigdje, vuku se po terenu i sakrivaju od lopte.
Žalim, ali sam je kriv. Forsiran je kao niko dosad, imao priliku da se formira kao igrač i u tome nije uspio. Istina je i da je povreda stigla u najgore vrijeme, kada je počeo s malo konstantnijim partijama, ali evo sada ima priliku na posudbi da grize i da se dokaže, a nisam baš siguran da će je iskoristiti.

I da, statistika od 8 golova i 9 asistencija u 80 utakmica nije baš za pohvaliti i dičiti se njome.

@Neandertalac ne dobih ja odgovor, ali da budem iskren nisam ga ni očekivao...

storm_raider
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:23 pm

salemprolic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:

Ma ovo ljeto, pa roštilj, janje, teletina ispod sača svaki vikend, a sve lokacije gdje ni 3g ne pokriva.
Sad ću moći više, smanjile se obaveze :mrgreen:
Eto ljudi gdje pare idu, valja Salema nahraniti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:24 pm

Haklapuc je napisao/la:Nemam ništa protiv Dade Sadikovića, ali mislim da je on već trebao biti formiran igrač. Imao je strašne oscilacije u formi i igrao je toplo-hladno. Mislim da treneri više vole igrače koji konstantno igraju prosječno, korektno, koji nemaju velikih nedostataka a ni prednosti, nego igrače koji zasijaju jednu utakmicu pa ih tri nema nigdje, vuku se po terenu i sakrivaju od lopte.
Žalim, ali sam je kriv. Forsiran je kao niko dosad, imao priliku da se formira kao igrač i u tome nije uspio. Istina je i da je povreda stigla u najgore vrijeme, kada je počeo s malo konstantnijim partijama, ali evo sada ima priliku na posudbi da grize i da se dokaže, a nisam baš siguran da će je iskoristiti.

I da, statistika od 8 golova i 9 asistencija u 80 utakmica nije baš za pohvaliti i dičiti se njome.

@Neandertalac ne dobih ja odgovor, ali da budem iskren nisam ga ni očekivao...
Nećeš ga ni dobiti

Neandertalac

Nije to fino tako drsko se obracati cijenjom kolegi forumasu kada vec zelis cuti moje misljenje, vrijedjati ga konstantno, napadati, omalovazavato, diskreditirati i pustati da i drugi to rade jer se osjecaju zaštićeno. Hej moze moderator, zasto ne bi i ja.

Citaju ovo ljudi i pored vas `istomisljenika`.

Kontas?

neroazzuro
Kontakt:

Ma osjetila marva priliku pa udarila svim snagama da oslabi ljude u uspostavljanju sistema u kubu, eto sta je. Ne budite naivni!
Kazem, igraci su ovde glavni izvodjaci jer da nisu pustili Vitezu ne bi mi sad oko ovog uopste pricali. Al treba stvari nazvat pravim imenom. Klasicna sabotaza da se smijeni ova ekipa u klubu, al na jedan krajnje hinjski nacin.
Ako nista, odoh makar jos koju clansku uplatit...

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:25 pm

Ne kontam, navedi mi statistiku mojih postova u kojima te pljujem i u kojima te ne pljujem.

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:28 pm

Neandertalac je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Dado sa ovom formom je miljama daleko od Želje, nažalost ali tako je.
Je li prosao pripreme? Je li u igrackom ritmu, igra li utakmice?
Najgore je kada igrac nema kontiunitet, naravno da nije u formi.

Lars@ mozes ti mene mrziti koliko hoces, i svi koji tako razmisljaju ali to ne mijenja cinjenicu da sam za dobrobit Zelje ja u pravu.
A ako smetam imas opciju, banuj me ili banujte, svejedno, ne ljutim se fakat.
Izvolite pisite sta god hocete, ne dopustajte drugima da pisu drugacije.
Posteno?
Igra, u Krškom dvije, od toga gledao jednu, odigrao očajno. Jučer ga gledao uživo, tanak al' baš tanak. Igrači u njegovim godinama jedu teren dok je on još nedefinisan na terenu. I ne sudim ja to samo na osnovu ove dvije utakmice već kako je počeo igrati u Želji. Statistika može biti zanimljiva onako za oko ali niko ne kupuje igrača po statističkim parametrima već dođe i odgleda utakmicu, dvije, tri. Igrači i sa lošijom statistikom od Dadine i sa manje odigranih utakmica u nogama, prodani su u bolje klubove nego Dado, a isto su godište. Statistika je tu samo dodatni pokazatelj nečije igre. Dado ako uzmemo i igre prije povrede nije ni po čemu mogao oduševiti nekog skauta na tribinama. Šut? okej, taj neki završni pas solidan, ali duel igra katastrofalna i više su te mane sa neke psihološke strane. Psiha tog momka koči opasno u njegovom formiranju kao fudbalera.
Ja protiv momka stvarno nemam ništa, volio bih da uspije u karijeri ali trenutno sa ovom formom uvjeren sam da ni u Želji trenutno ne bi imao mjesta u veznom redu. Pa u svakom slučaju bolje da ode na posudbu, neka "dođe sebi" pa kada se vratiš vidjećemo na čemu smo sa tobom. Nije otišao u logor nego u Krško.
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sub sep 03, 2016 1:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

sub sep 03, 2016 1:28 pm

LARS1921 je napisao/la:Ne kontam, navedi mi statistiku mojih postova u kojima te pljujem i u kojima te ne pljujem.
Kada ti saberes ono sve i izneses nam podatke.
Zapravo i ne moras, svi to znaju, samo sute ljudi, nece da budu napadnuti. Eto zasto niko od ozbiljnijih ne pise, nece ljudi da se zamjeraju i natezu. U zabludi si ako mislis da je ovo sa foruma generalno razmisljanje, ovo sto ste ovde nametnuli!

Kontas sada?

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 1:33 pm

Ne kontam jebiga, glup sam. Ja ću sabrati sve one podatke kad ti daš konkretan odgovor na ono što te ljudi pitaju.

Granit Xhaka 140 mečeva - 9 goova 8 asistencija

Damir Sadikovic >>>>>> Xhaka

Neandertalac

sub sep 03, 2016 1:35 pm

Nisi ti glup, nisam to rekao cak mislim suprotno. Samo ne kontas.

Jaozinho22

sub sep 03, 2016 1:36 pm

Jasno je šta @Neandertalac hoće da kaže...Dado koliko god bio loš nije nas koštao kao ovi što smo ih doveli, to je sva suština.
Dado juče loš kao i Redžić za kojeg smo mi prvi tražili da klub plati odštetu i da ga dovedu. :D
@storme, što se tiče Čenana i da li radi dobar posao ili ne,vidjet ćemo poslije zimskog prelaznog roka...
Evo kako vi tvrdite sudjelovao je u dovođenju Zahirovića i Lendrića.
Jedan otišao nakon pola godine drugi odličan.
U njegovom mandatu je potpisan Bevab kao i Stevo Nikolić.
Jedan otišao nakon 3 mjeseca,drugi iskusan može pomoći.
U njegovom mandatu su stigli i Bocca i Toskas.
Jedan odličan drugi otišao nakon 3 mjeseca.
Dakle polovičan učinak ako ćemo realno govorit.
Plus ova dva tri klinca.
Evo sad ako je on doveo Petrovića,tu mu ide plus i prevaga na pozitivnu stran,a da je odličan posao uradio,daleko je to od odličnog posla.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava