Bravo saleme.salemprolic je napisao/la:Ja neki dan čujem od čovjeka iz jednog od odbora bukvalno vapaj, pomozite nam, premalo nas je izgorićemo, koliko toga radimo, pa me zanima samo da li je iko od ovih ljudi što su se sada nadigli protiv uprave, u proteklih godinu, dvije, otišao do kluba, nazvao, poslao poruku, mail štagod, da pita ljudi treba li vam kakva pomoć, ja se razumijem u to i mislim da bi vam moj savjet mogao biti od koristi, griješite tu, trebali bi ovako i slično. Jer nema bezgrešnih i idealnih to je normalno. Ako neko jeste i ako je odbijen onda ima puno pravo da priča protiv ovih ljudi što nam vode klub. U suprotnom, kupi kartu, dres, učlani se, idi na utakmice i navijaj, aplaudiraj ili šta već i budi ono što jesi, navijač.
Kad ga pisas da ponudi i da kaze kako bi nestane brzo,cuti ko zaliven...Southboy je napisao/la:@neandertalac je ..... to je opste poznato,ko hijena napada iz sjene,kritikuje sere a malo sta kaze pametno..
Ma ovo ljeto, pa roštilj, janje, teletina ispod sača svaki vikend, a sve lokacije gdje ni 3g ne pokriva.storm_raider je napisao/la:Bravo saleme.salemprolic je napisao/la:Ja neki dan čujem od čovjeka iz jednog od odbora bukvalno vapaj, pomozite nam, premalo nas je izgorićemo, koliko toga radimo, pa me zanima samo da li je iko od ovih ljudi što su se sada nadigli protiv uprave, u proteklih godinu, dvije, otišao do kluba, nazvao, poslao poruku, mail štagod, da pita ljudi treba li vam kakva pomoć, ja se razumijem u to i mislim da bi vam moj savjet mogao biti od koristi, griješite tu, trebali bi ovako i slično. Jer nema bezgrešnih i idealnih to je normalno. Ako neko jeste i ako je odbijen onda ima puno pravo da priča protiv ovih ljudi što nam vode klub. U suprotnom, kupi kartu, dres, učlani se, idi na utakmice i navijaj, aplaudiraj ili šta već i budi ono što jesi, navijač.![]()
Javljaj se cesce ili ne stizes od teletine?
Je li prosao pripreme? Je li u igrackom ritmu, igra li utakmice?Hurmasica je napisao/la:Dado sa ovom formom je miljama daleko od Želje, nažalost ali tako je.
Eto ljudi gdje pare idu, valja Salema nahraniti.salemprolic je napisao/la:Ma ovo ljeto, pa roštilj, janje, teletina ispod sača svaki vikend, a sve lokacije gdje ni 3g ne pokriva.storm_raider je napisao/la:Bravo saleme.salemprolic je napisao/la:Ja neki dan čujem od čovjeka iz jednog od odbora bukvalno vapaj, pomozite nam, premalo nas je izgorićemo, koliko toga radimo, pa me zanima samo da li je iko od ovih ljudi što su se sada nadigli protiv uprave, u proteklih godinu, dvije, otišao do kluba, nazvao, poslao poruku, mail štagod, da pita ljudi treba li vam kakva pomoć, ja se razumijem u to i mislim da bi vam moj savjet mogao biti od koristi, griješite tu, trebali bi ovako i slično. Jer nema bezgrešnih i idealnih to je normalno. Ako neko jeste i ako je odbijen onda ima puno pravo da priča protiv ovih ljudi što nam vode klub. U suprotnom, kupi kartu, dres, učlani se, idi na utakmice i navijaj, aplaudiraj ili šta već i budi ono što jesi, navijač.![]()
Javljaj se cesce ili ne stizes od teletine?
Sad ću moći više, smanjile se obaveze
Nećeš ga ni dobitiHaklapuc je napisao/la:Nemam ništa protiv Dade Sadikovića, ali mislim da je on već trebao biti formiran igrač. Imao je strašne oscilacije u formi i igrao je toplo-hladno. Mislim da treneri više vole igrače koji konstantno igraju prosječno, korektno, koji nemaju velikih nedostataka a ni prednosti, nego igrače koji zasijaju jednu utakmicu pa ih tri nema nigdje, vuku se po terenu i sakrivaju od lopte.
Žalim, ali sam je kriv. Forsiran je kao niko dosad, imao priliku da se formira kao igrač i u tome nije uspio. Istina je i da je povreda stigla u najgore vrijeme, kada je počeo s malo konstantnijim partijama, ali evo sada ima priliku na posudbi da grize i da se dokaže, a nisam baš siguran da će je iskoristiti.
I da, statistika od 8 golova i 9 asistencija u 80 utakmica nije baš za pohvaliti i dičiti se njome.
@Neandertalac ne dobih ja odgovor, ali da budem iskren nisam ga ni očekivao...
Igra, u Krškom dvije, od toga gledao jednu, odigrao očajno. Jučer ga gledao uživo, tanak al' baš tanak. Igrači u njegovim godinama jedu teren dok je on još nedefinisan na terenu. I ne sudim ja to samo na osnovu ove dvije utakmice već kako je počeo igrati u Želji. Statistika može biti zanimljiva onako za oko ali niko ne kupuje igrača po statističkim parametrima već dođe i odgleda utakmicu, dvije, tri. Igrači i sa lošijom statistikom od Dadine i sa manje odigranih utakmica u nogama, prodani su u bolje klubove nego Dado, a isto su godište. Statistika je tu samo dodatni pokazatelj nečije igre. Dado ako uzmemo i igre prije povrede nije ni po čemu mogao oduševiti nekog skauta na tribinama. Šut? okej, taj neki završni pas solidan, ali duel igra katastrofalna i više su te mane sa neke psihološke strane. Psiha tog momka koči opasno u njegovom formiranju kao fudbalera.Neandertalac je napisao/la:Je li prosao pripreme? Je li u igrackom ritmu, igra li utakmice?Hurmasica je napisao/la:Dado sa ovom formom je miljama daleko od Želje, nažalost ali tako je.
Najgore je kada igrac nema kontiunitet, naravno da nije u formi.
Lars@ mozes ti mene mrziti koliko hoces, i svi koji tako razmisljaju ali to ne mijenja cinjenicu da sam za dobrobit Zelje ja u pravu.
A ako smetam imas opciju, banuj me ili banujte, svejedno, ne ljutim se fakat.
Izvolite pisite sta god hocete, ne dopustajte drugima da pisu drugacije.
Posteno?
Kada ti saberes ono sve i izneses nam podatke.LARS1921 je napisao/la:Ne kontam, navedi mi statistiku mojih postova u kojima te pljujem i u kojima te ne pljujem.