CURVA je napisao/la: ↑sub jun 08, 2019 9:26 pm
storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 08, 2019 9:24 pm
CURVA je napisao/la: ↑sub jun 08, 2019 9:18 pm
Ali kako tebi kao navijaci Želje ne smeta kad neko na forumu napiše eto brr -20 a kad je Amar pravio ekipu bilo je obrnuto ,sve rekorde je oborio moguće, 9 trofeja 5 godina bez poraza u KUP u. Sezone koje on nije vodio su bile za zaborav ,dvije godine nismo znali za pobjedu u gostima i dodje brkati majstor i osvoji Titulu , u Zenici kad nije htio poceti bez nas navijaca i kako ja sad da mu to sve zaboravim i da dozvolim da bilo ko pljuje po njemu.,mene samo interesuje kako tebi to ne smeta?kad neko napiše da je svaki navijac Zelje seljak što podržava Amara,da su to isti oni koji glasaju za SDA,gdje pišu za najtrofejnijeg trenera da je kamatar, da je zvaljo itd
Otkud ti znas sta meni smeta ili ne smeta?
Je li se ti i ja poznajemo?
Jesam li ti rekao da meni to "ne smeta"?
Meni smeta sto smo se doveli u ovakvu situaciju da uopste pisemo o ovome na forumu.
Bolan, bolan...
Zamolio sam te jednom da ne etiketiras. A pogotovo da ne izmisljas.
Pa sto se onda kacis na moje postove kad im ja udarim kontru tu se javis
Znaci to je ono - "ko ne misli kao ja, moj je neprijatelj"? Kako ono - "neprijatelj mog neprijatelja moj je prijatelj".
Ne udaras ti nikome kontru zbog neke stanovite argumentacije, vec zbog kontre kao takve. Pricamo CURVA, ovo je forum. To sto pricamo, ne znaci da meni nesto "ne smeta".
Na kraju krajeva, mozemo pricati o diskusiji na koju se javim i argumentaciji iste, a ne relativizirati to da je necije misljenje "jedan" ili "nula". Iskljucivost je najgora. Nista nije crno ili bijelo.
Argumentovana diskusija nije pljuvanje. Ako si mislio da se neko sa tobom slijepo slaze u svemu sto napises, bojim se da si fulio.
Smeta mi, smeta mi sto smo se doveli u ovu situaciju... Gdje nece bolan?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/