mislim da čovjek hoće da kaže da kamere nisu omele ni ultra pokret ni obične ljude.
zamisli u nas posjetu da najveći rival uzme 10 titula za redom, a mi nijednu...
Kod nas?za_zivot_cijeli je napisao/la:mozes li mi objasniti sta znaci "Ultra svijet"? po cemu se on prepoznaje?Lampard je napisao/la:Ma definitivno sam protiv kamera, cisto iz razloga sto gotivim taj Ultra svijet i kad bi ih podrzali postali bi smijurija u svijetu. Realno gledajuci kod nas na tribinama nema sra*a, naravo u poredjenju sa nekim drugim aman razvijenijim zemljama koje su to po nasim medijima prevazisle. Helem nejse strah me ishoda navijaca Ferencvarosa da ne kazem bbb jer su oni ekstreman slucaj. Pozdrav sankcionisanju pojedinaca ali opet ako zelimo da imamo ozbiljnu navijacku grupu trebalo bi se nekako fiktivno borit protiv toga. Ne znam sta bih rekao iskreno. S licne strane ponasanja na stadionu nista protiv nemam, ali eto sve ima svoju publiku i ma da kod nad ozbiljne grupe nakon 2008 nema
grijesis sto mislis da bi se neko zbog kamera smijao. taj "Ultra svijet" je pokriven kamerama vec dva desetljeca ako ne i duze.
11 titula hahaChWilla je napisao/la:mislim da čovjek hoće da kaže da kamere nisu omele ni ultra pokret ni obične ljude.
Ma razumijemo se.Kada bolje razmislim ne znam dali bi to mogli nazvati egom i sujetom.Neandertalac je napisao/la:Danan@ pa i govorio sam obostrano. I ranije i sada.
Steta velika, sada nam je stabilnost najpotrebnija.
Ne treba i ne mogu se preskakati koraci. Kao što vidimo, činimo krupne korake prema naprijed i ako ovako nastavimo i mi ćemo prodavati igrače za takve pare. Doduše na neke stvari ne možemo utjecati, ali hajmo mi biti ti koji ćemo baciti pozitivno svjetlo na državudiego1921 je napisao/la:Gledam Cukaricki dobio ponudu za Pavlovica 1.200.000 eura a mi najboljeg igraca prodamo za 500.000 eura
Nadam se da cemo uskoro i mi dostici taj nivo !!
Hvala ti na pojasnjenju mog posta vezanog za kamere i Poljud i njihovu posjetu !Moj dio posta je naravno bio o konekciji obicnog puka i voljenog klubaChWilla je napisao/la:mislim da čovjek hoće da kaže da kamere nisu omele ni ultra pokret ni obične ljude.
Slazem se s tobom,ova uprava radi velike stvari i imaju moju podrsku !! Amar je prije par godina pokusao to uraditi i nije uspio,ovdje je tesko to uraditi ,klubovi su u tesko situaciji i daju dobre igrace za jeftine pare..Mene cudi samo kako Cukaricki dobije tu ponudu a mi s takvom historijom moramo moljakati za Bajica 500 milja eura !! Ako za Miroslava stvarno ima ponuda od milion eura,ne treba puno razmisljati,prodati ga odmah !!Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne treba i ne mogu se preskakati koraci. Kao što vidimo, činimo krupne korake prema naprijed i ako ovako nastavimo i mi ćemo prodavati igrače za takve pare. Doduše na neke stvari ne možemo utjecati, ali hajmo mi biti ti koji ćemo baciti pozitivno svjetlo na državudiego1921 je napisao/la:Gledam Cukaricki dobio ponudu za Pavlovica 1.200.000 eura a mi najboljeg igraca prodamo za 500.000 eura
Nadam se da cemo uskoro i mi dostici taj nivo !!
Ne budimo smiješni, Koldžo je tu najmanji problem, nemojmo stvari gledati lokalno, već globalnoHadzijalagic je napisao/la:Jes al u qrcu.. On navija za lovu i jebe se njemu za Zeljom.. Ne mora on biti navijac samo nek radi po zakonu..Dolina je napisao/la:Niko nam ne ruši, sve ide po planu, ovog se treba riješiti samo me strah da ne dodje gori jer se ovaj još davno namirio i koliko vi god mislili veliki je navijač Želje. Šta ćemo ako dodje pitardell21 je napisao/la:Idu izbori saće oktobar zato braćo pamet u glavu i da imate na umu ko nam ruši naš dom.