samo pozitiva, niđe negativnog

Saglasan sa Kraj Priče, samo još Štilu i lijevo krilo dovesti, a ove koji se manje bore na Istočnu tribinu poslati do kraja ugovora, radi boljeg pogleda na teren.KrajPrice je napisao/la:Ma druze ne trebaju se davati ispisnice, za nasu ligu imamo extra ekipu, samo treba da se poslozi.exbabilon je napisao/la:Nek napise koju ispisnicu, ljubim ga u razdeljakKrajPrice je napisao/la:Slavko u kancelariji pise
Ja i dalje vjerujem u sami vrh BIH fudbala, imamo vremena da sve popravimo.
uvezemo 3 pobjede i opet smo najjaci
On i Gušo rade sa golmanima dok se ne izabere novi trener golmana reprezentacijeKapiten je napisao/la:Je li ono Eso Ibrahimovic u reprezentaciji nesto radi ili mi se cini ? Eno ga na slikama s okupljanja.
Eto ga ponovo sa ŠehomHurmasica je napisao/la:On i Gušo rade sa golmanima dok se ne izabere novi trener golmana reprezentacijeKapiten je napisao/la:Je li ono Eso Ibrahimovic u reprezentaciji nesto radi ili mi se cini ? Eno ga na slikama s okupljanja.
Ma kakav Nikolic, da si rekao neko iz uprave pa hajdeVrag je napisao/la:Kraj price je Nikolic
Nije valjda...Dejo...KrajPrice je napisao/la:Ma kakav Nikolic, da si rekao neko iz uprave pa hajdeVrag je napisao/la:Kraj price je Nikolic
2017 aBd.fk1921 je napisao/la:@KrajPrice kad bi otprilike mogli ocekivat rekonstrukciju terena?
sve to stoji , ali hajmo biti malo pozitivni. Mi smo zeljo, cekamo samo da procepi, kao mlada kad procepisergejevic je napisao/la:Pitanje je kako uvezati tri pobjede. Bilo je dobijemo Viteza i priblizavamo se vrhu tabele, a onda zglajzali dobro. Poslije toga dobijemo Zrinjski i eto nas na tri boda za prvim, opet poraz. Na kraju dobijemo raspali Celik i eto nas pri vrhu, a ni to nismo uspjeli. Sada valjda ide pobjeda portiv Krupe i Mladosti da se potpuno vratimo u igru za titulu, a Bog zna sta ce biti. Da imamo prostora za neki optimizam vala i nemamo.
Kako sam postavio pitanje pred pocetak sezone moram opet. Ima li neko barem jedan argument koji ide u prilog tezi da smo favoriti za titulu ili da smo bolji od ovih ekipa iz vrha? Nismo imali tada, a sada jos manje.
Tako da trebamo dobro spustiti ocekivanja i dati sve od sebe na svakoj utakmici da bi se domogli nekako Evrope. Ako igraci budu mislili da su bolji od nekoga onda nam slijedi nastavak ove nocne more. Ekipa koja u 4 utakmice zabije samo jedan gol i to nakon greske protivnicke odbrane nema pravo da se smatra boljom od drugih, jer realno nije.
plot twist = riječ je o istom frajeruLARS1921 je napisao/la:KrajPrice=naš majkl
samo pozitiva, niđe negativnog
Eto tebi GS napokonElegant je napisao/la:Plava jesen.