Ma mi sto smo uzeli para od tih generacija uzeli smo...Bajic i Hadziahmetovic i to je to...Memija, Dzenis, Dado, Kjosevski nista, Hiros, Midzic, Alihodzic i Sehic su vec otpisani i zavrsena prica...usudicu se reci i Zeric i Mujagic isto, mada eto za Zeru ima jos neke nade jer je momak bas onaj sirovi talenat kakav se rijetko srece pa mozda se dozove i pokaze sto moze i zna. Lagano se okrenuti novim generacijama, omladincima, bice tu valjda novih masina koje cemo usmjeriti kako treba i zaraditi na njima.fk1921 je napisao/la:Sehic vc Kjosevski, Sehic igrao za 10KM veca igra za 1000-2000. Ta vremena kad nisi imao uslove ko sad Vedran se ne mogu poredit i pod ovakvim uslovima Vedran treba imati istu ili bolju formu nego sto mu je sad. Ne smeta mi sto je na golu nek brani momak istrpit cemo ga, lakse mi je golmana istrpit nego desnog beka Memiju koji je bio odlican sad los a nadam se da ce se vratit i prodat za malu cifru pa nek vidi malo svijeta, od njeg neku veliku paru necemo vidjet.
procitaj opet, ja sam rekao da smo mi navijaci krivi za neosnovanu euforiju kao i uvijek a onda nam je bolan pad a ne za rezultate koje je klub ostvarioAjzea je napisao/la:Da, navijaci i forumasi su krivci za rezultatski krah.1921.ba je napisao/la:a ko je najveci krivac za veliko nezadovoljstvo i razocarenje ? pa mi navijaci skupa sa upravom. mi (vi) jer smo svrsavali na svaki dolazak i opravdavali FM igranje i svakog kivali u zvijezde i najavljivali boomove, a uprava koja je nestrucna u sportskom segmentu i to je to
Ma odličan, raduje me njegov povratak kao i Lazićev.1921.ba je napisao/la:hajde da malo idemo sa optimizmom
jeste zadovoljni jahicem ?
za nekog ko dugo nije igrao odlicno izgleda, bar meni..
jahic neka ostane i ubuduce sa matteom na stoperskoj poziciji, a lazic obavezno na lijevo krilo... ostaje pitanje lijevog beka... probao bih sa husicem jos malo a ako ne bude onda bevab ili stanic... nisam pametanHurmasica je napisao/la:Ma odličan, raduje me njegov povratak kao i Lazićev.1921.ba je napisao/la:hajde da malo idemo sa optimizmom
jeste zadovoljni jahicem ?
za nekog ko dugo nije igrao odlicno izgleda, bar meni..
a termin lopte nista ?Minjore je napisao/la:Eh sad bi red bio da porazeni u diskusiji organizuje dernek za raju, da sjedemo, popijemo i pojedemo sta god, malo bacimo suplju i zatvorimo temu jedno 7 dana
Samo bi dernečio...Minjore je napisao/la:Eh sad bi red bio da porazeni u diskusiji organizuje dernek za raju, da sjedemo, popijemo i pojedemo sta god, malo bacimo suplju i zatvorimo temu jedno 7 dana
Stvarno nista licno protiv tebe.. Ja vjerujem da ti volis Zelju, kao i Tuce sto ga voli. Volimo svi.. Ono za kafu je bio jer si napisao evo me s Tucetom, nije trebalo odvesti u ovom smijeru ali eto.. Nastavio ti, pa ja , pa ti.. Da smirimo malo, da se ne vrijedjamo nismo ja i ti nista krivi.GoodisonPark je napisao/la:
Vidi nešto Leon, ja volim konstruktivnu diskusiju i ona provokacija sa kafom je dovela do ovog posta, vidiš sad kako je Bekriću kad se debelo pretjeruje u komentarima...
Dobro neko napisa sinoć je Bekrić posle Mire bio naš najbolji igrač i nije zaslužio onoliko neosnovanih kritika, vrati se ti malo na postove od sinoć pa sam zaključi jesi li pretjerao u pisanju ili nisi?
Ako misliš da nisi onda daj konkretne primjere gdje je pogriješio, ko je bio u dobroj situaciji a Samir mu nije dao loptu, daj nam tu lošu igru loše kretnje, sakrivanje od lopte, manjak borbenosti daj nešto što potkrepljuje tvoje pisanje?
Samo bi dernecio a tal ne bacao, pozli mu momentalno.Grbavica je napisao/la:Samo bi dernečio...Minjore je napisao/la:Eh sad bi red bio da porazeni u diskusiji organizuje dernek za raju, da sjedemo, popijemo i pojedemo sta god, malo bacimo suplju i zatvorimo temu jedno 7 dana
Darko Lazić će biti pravo lijevo krilo, sjebaćete se kad momčina zaigra!
To je najbitnije od svega...da kad dodju do prvog tima budu izgradjene licnosti i skolovani igraci. Sa takvim je puno lakse raditi. Nije to proces koji dolazi preko noci, ali dok to sve ne nadodje na svoje nadam se da ce medju ovih par sljedecih generacija izaci neki fini momci sa dobrim kucnim odgojem i radnim navikama kao Riad i Amir pa da bude kakvog hajra od njih. Nesto kontam da je ovaj Refikov sin takav, valjda ima jos koji slican.fk1921 je napisao/la:Saleme ja se nadam da smo jednim dijelom rijesili problem u omladinskom pogonu sa Ticom, valjda ce on nase omladince dobro vaspitat i naucit se ponasat kao covjek i kao fudbaler pa poslije tog da igraju dobro lopte.
E ako je nama Bekric sinoc bio najbolji poslije Sevilje, onda smo ekipa za 10.mjesto.GoodisonPark je napisao/la:Vidi nešto Leon, ja volim konstruktivnu diskusiju i ona provokacija sa kafom je dovela do ovog posta, vidiš sad kako je Bekriću kad se debelo pretjeruje u komentarima...Leon_Professional je napisao/la:Jesi siguran u ovo?!GoodisonPark je napisao/la:
Pogodila u glavu, to sad neki novi momenti? Onako iskusni majstori zabijaju u djeliću sekunde, a link fm mu ne treba to je samo za klince koji Želju prate preko strima
Lars to što si ti napisao da je Tuce qarina i dalje ne dokazuje ništa isto kao da ja još jednom ponovim da ti i ostali pljuvači nemate blage veze o fudbalu..
Nemoj da vadim postove u toku prenosa iz Zenice pa da vidiš kako se stručnjaci zapišavaju u rekordnom roku
Vadi postove tokom tekme, hoces da ja ponovno kazem sto sam i pisao.
Husic je bio odlican do onog penala, al sta sad s tim.. Ako je napravio penal ono prije mu se automatski brise. Budi posten i reci je li tako kako je..
Bekric je do gola bio los i dao je gol. Vise sretno nego spretno ali dao gol. Zbog gola treba reci da je bio dobar prije gola?!
I vidim neki generalizuju, govore, hvalio si ga, svrsavao na njeg na nekoj tako tekmi sad ga pljujes.. Pa sta trebam ga hvvaliti i kad je los ili pljuvati kad je dobar.. Miroslav da sutra napravi neku gresku i da odigra lose, normalno je reeci da je pogrijesio..
DAj nemojte uvaljivati neke rijeci i napumpavat stvari samo da ih odvedete na svoj mlin. Klasicni primjer mitomana..
P.s. Reci mu da mu ne bi naplatio taj link
Dobro neko napisa sinoć je Bekrić posle Mire bio naš najbolji igrač i nije zaslužio onoliko neosnovanih kritika, vrati se ti malo na postove od sinoć pa sam zaključi jesi li pretjerao u pisanju ili nisi?
Ako misliš da nisi onda daj konkretne primjere gdje je pogriješio, ko je bio u dobroj situaciji a Samir mu nije dao loptu, daj nam tu lošu igru loše kretnje, sakrivanje od lopte, manjak borbenosti daj nešto što potkrepljuje tvoje pisanje?
Mi smo previse ocekivali od ovog igrackog kadra, a da ne spominjem na svrsavanje poslije pobjede nad Sirokim kad je bilo, joj drama kako igramo sta radimo kako ide lopta od noge do noge i onda paf. I mi navijaci bi trebali nauciti sada da nam niz od pet pobjeda daje neku mogucnost za laganim dizanjem euforije.1921.ba je napisao/la:procitaj opet, ja sam rekao da smo mi navijaci krivi za neosnovanu euforiju kao i uvijek a onda nam je bolan pad a ne za rezultate koje je klub ostvarioAjzea je napisao/la:Da, navijaci i forumasi su krivci za rezultatski krah.1921.ba je napisao/la:a ko je najveci krivac za veliko nezadovoljstvo i razocarenje ? pa mi navijaci skupa sa upravom. mi (vi) jer smo svrsavali na svaki dolazak i opravdavali FM igranje i svakog kivali u zvijezde i najavljivali boomove, a uprava koja je nestrucna u sportskom segmentu i to je to