1921.ba je napisao/la:zasto veca nece biti ? jer mi na forumu mislimo da je klosar i sarlatan ? i mozda zato jer zelite da on ne brani, onda svakako nece biti... imate primjer iz komsiluka igraca hejbet koje su otjerali a oni procvjetali u drugoj ekipi... mladi igraci su puni oscilacija i treba im vremana i vremena, pogotovo ako su igraci zelje... pa sam bajic se pljuvao dok nije poceo davati golove, prema tome...
sjetim se price kad je bio antolovic, ma bezvoljan vedran je za nejga tito... sad ide ma vedran los, fejzic za njega neuer, pa onda opet idemo u krug, samo se pitam gdje cemo stati ?
@haklapuc
svejstan sam ja svega, ali i ti moras biti svjestan da smo mi u zenicu dosli nakon 3 poraza, nakon 0 datih golova u zadnje tri utakmice i sa poljuljanim moralom i sumnjivim kvalitetom igraca.. ali najlakse je udariti po igracima, to je ono zadnje sto treba, zar ne treba udariti na one sto su ih doveli ?
Zna se zbog cega sam zamjerao i zamjeram i Veci i Aci i ostaloj ekipi, a to je zbog mahalanja, ruznih prica o Kosticu i sl.
Zato ce ih sad Slavko jebat u mozak i napravit ce ekipu od njih...barem od onih na koje ce racunati, a ko ce to biti, mi ne znamo. Odlicna je stvar sto idu na mini pripreme, jer imamo veoma neugodne utakmice u sljedeca cetiri kola, gdje smo prije mjesec dana svi unaprijed tu upisivali poene, a sad nam vec gori pod nogama i hitno nam trebaju pobjede, a nece biti nimalo lako.
Bekric je veoma kvalitetna druga opcija na toj poziciji, ili izmjena za zadnjih 30 minuta. Prva opcija - nikako.
Sto se Vece tice, Sehic je bio kapiten ekipe, a njega ne mogu zamisliti sa trakom oko ruke zbog njegovog ponasanja i razmisljanja. To je problem. A jos dodaj da je u padu forme, i to drasticnom. I opet me niko ne moze ubijediti da neki nisu igrali preko kurca dok je Kostic tu bio. I opet niko ne moze garantovati da se neke stvari nece drasticno promijeniti pod palicom Slavka Petrovica, ali za to treba vremena. Sada bi trebali svi dobiti kratkotrajnu sok terapiju, pa da pocnemo uzimait bodove napokon, a Petrovic da nastavi u hodu rjesavati probleme i stvarati ekipu do pauze. I onda plavo proljece