Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 11:38 pm

salemprolic je napisao/la:Vidim uporedjujete Sehica i Kjosevskog, kao trpili smo Sehu, mozemo i Vecu. Dok smo trpili Sehu bili smo ekipa koja nije ni u Evropu izlazila, sredina tabele, mrtvi prosjek. Kad je Seha prerastao djecije bolesti i postao zvijer kakvim ga svi pamtimo u one zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup.
Ne znam mozda i Veca postane Seha i sazrije potpuno za par godina(iskreno sumnjam al eto...) ali onda budite spremni i na to da ce rezultati trpiti zbog njegovih djecijih bolesti. A njegovo saketanje u Zenici i kiksevi u ovoj sezoni mi ne govore bas u prilog tome da ce se to ubrzo desiti.
pa sta smo sad nego ekipa koja nije izasla u evropu, nego smo sredina tabele, mrtvi prosjek ? :palacgore:

PS.

slika
Zadnja izmjena: 1921.ba, dana/u ned avg 28, 2016 11:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:38 pm

1921.ba je napisao/la:zasto veca nece biti ? jer mi na forumu mislimo da je klosar i sarlatan ? i mozda zato jer zelite da on ne brani, onda svakako nece biti... imate primjer iz komsiluka igraca hejbet koje su otjerali a oni procvjetali u drugoj ekipi... mladi igraci su puni oscilacija i treba im vremana i vremena, pogotovo ako su igraci zelje... pa sam bajic se pljuvao dok nije poceo davati golove, prema tome...

sjetim se price kad je bio antolovic, ma bezvoljan vedran je za nejga tito... sad ide ma vedran los, fejzic za njega neuer, pa onda opet idemo u krug, samo se pitam gdje cemo stati ?

@haklapuc

svejstan sam ja svega, ali i ti moras biti svjestan da smo mi u zenicu dosli nakon 3 poraza, nakon 0 datih golova u zadnje tri utakmice i sa poljuljanim moralom i sumnjivim kvalitetom igraca.. ali najlakse je udariti po igracima, to je ono zadnje sto treba, zar ne treba udariti na one sto su ih doveli ?
Zna se zbog cega sam zamjerao i zamjeram i Veci i Aci i ostaloj ekipi, a to je zbog mahalanja, ruznih prica o Kosticu i sl.
Zato ce ih sad Slavko jebat u mozak i napravit ce ekipu od njih...barem od onih na koje ce racunati, a ko ce to biti, mi ne znamo. Odlicna je stvar sto idu na mini pripreme, jer imamo veoma neugodne utakmice u sljedeca cetiri kola, gdje smo prije mjesec dana svi unaprijed tu upisivali poene, a sad nam vec gori pod nogama i hitno nam trebaju pobjede, a nece biti nimalo lako.
Bekric je veoma kvalitetna druga opcija na toj poziciji, ili izmjena za zadnjih 30 minuta. Prva opcija - nikako.
Sto se Vece tice, Sehic je bio kapiten ekipe, a njega ne mogu zamisliti sa trakom oko ruke zbog njegovog ponasanja i razmisljanja. To je problem. A jos dodaj da je u padu forme, i to drasticnom. I opet me niko ne moze ubijediti da neki nisu igrali preko kurca dok je Kostic tu bio. I opet niko ne moze garantovati da se neke stvari nece drasticno promijeniti pod palicom Slavka Petrovica, ali za to treba vremena. Sada bi trebali svi dobiti kratkotrajnu sok terapiju, pa da pocnemo uzimait bodove napokon, a Petrovic da nastavi u hodu rjesavati probleme i stvarati ekipu do pauze. I onda plavo proljece :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fk1921

ned avg 28, 2016 11:39 pm

Umjesto da ovi stariji igraci tipa Bekric budu medju najboljim u ekipi i da mladi igraci uce od njih oni karina. Pa kad se sjetim koliko smo mi govorili neka istrpit cemo Samira bit ce on dobar samo da udje u formu bla bla a nigdje te forme. Skinuo 2cm oko struka ideeeeeeeeesssssssssssssss Tuce ce da bude najbolji kad krene sezona a on....poceli ste ko pitari, oni i dan danas hvale Saida i govore da ce on s jednom nogom prekucat ligu :lol: nimalo objektivni niste, ili ste mu jarani ili vi nikad lopte niste osutali da ne znate kako 10tka treba da izgleda haha. Evo GoodisonPark, tebi je normalno kad Bekric doda loptu igracu, sto je OSNOVA svakog igraca da to zna uradit hahahaha a kad treba proigrat napadaca, proci 1vs1 to ne zna uradit Bekric jer je spor :D **** majku odo i ja hvalit Bekriceva dodavanja Stevanovicu, sta cu kad je najbolji u tome :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

NoKe
Kontakt:

1 od 12 .. ko ima obraza da brani igrace.. nakon tekme protiv raspalog Celika tesko me neko moze ubjediti da nije do igraca... daj boze da ja bzvz laprdam.

Haklapuc
Kontakt:

@1921.ba Ljudi u klubu su svjesni katastrofalne transfer politike i odabira pojačanja, tako da sam siguran da "ustaljenih" procedura više neće biti. Da li je kasno sad? Mislim da još uvijek nije, a ako bude i ako ne izborimo Evropu, mislim da svakako idemo u propast sa ovolikim trošenjem novca na igrački kadar i mislim da ostajanje bez Evrope ni u jednom trenutku nije bila opcija i da bismo se svi mi, ukoliko se ne dignemo kao ekipa mogli dobro uhvatiti za glavu na kraju sezone.
Ostajali smo mi i prije bez Evrope po par godina, ali nikad nismo ovoliko trošili na kadar i još ostali bez nje.
Bez para od Evrope i bez prodaje igrača, a ne vidim ni jednu na vidiku tonemo još dublje i ovo je mila majka šta bismo gledali sljedeće sezone. Ne želim ni da mislim o takvom scenariju.
Svjestan sam ja da Husić i njemu slični nisu sami sebe doveli i da ne daju sami sebi platu, ali kad već igraš u najvećem klubu u državi Boga mi moraš biti spreman i na kritiku. A da je naša opravdana, jeste, čak su i veće kritike zaslužili.
Treba sada dati maksimalnu podršku Slavki i igračima, ali daleko od toga da ne treba ukazati na propuste i greške kojih ima napretek. I u klubu i igračima i treneru. Niko ne smije biti pošteđen dobronamjerne kritike, a naše su uglavnom takve. Uostalom, ovo sve nas boli puno više nego njih.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:41 pm

a ko je najveci krivac za veliko nezadovoljstvo i razocarenje ? pa mi navijaci skupa sa upravom. mi (vi) jer smo svrsavali na svaki dolazak i opravdavali FM igranje i svakog kivali u zvijezde i najavljivali boomove, a uprava koja je nestrucna u sportskom segmentu i to je to

Dolina
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:42 pm

Bekrićev trenutno najveći problem je što se ne rješava lopte na vrijeme. Uvijek ima potez viška. Zbog čega je tako? Jer to nije onaj tuce od prije 5,6 godina koji je bio brži i jači. Ne možeš reći da se ne trudi, ipak je vođa momčadi, od njega sve ide ali nemože praviti egzibicije kao prije. A da ima najveće znanje, ima. Jeste li primijetili na prvom treningu sa Slavkom na Grbavici kada su igrali na dva gola, na dva dodira, kada ga je Čelo par puta opominjao da ne petlja previše za razliku od Stevanovića koji se tako lagano rješava lopte da ga je milina gledati.
Nama klasična desetka pored Mire i ne treba, zadugo je nećemo ni imati, samo neka se češće ubacuje u sredinu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:42 pm

evo da ne bude da serem po bekricu, jedan njegov fin potez

[video]https://www.youtube.com/watch?v=-CA6HgH ... e=youtu.be[/video]

salemprolic
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:43 pm

1921.ba je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Vidim uporedjujete Sehica i Kjosevskog, kao trpili smo Sehu, mozemo i Vecu. Dok smo trpili Sehu bili smo ekipa koja nije ni u Evropu izlazila, sredina tabele, mrtvi prosjek. Kad je Seha prerastao djecije bolesti i postao zvijer kakvim ga svi pamtimo u one zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup.
Ne znam mozda i Veca postane Seha i sazrije potpuno za par godina(iskreno sumnjam al eto...) ali onda budite spremni i na to da ce rezultati trpiti zbog njegovih djecijih bolesti. A njegovo saketanje u Zenici i kiksevi u ovoj sezoni mi ne govore bas u prilog tome da ce se to ubrzo desiti.
pa sta smo sad nego ekipa koja nije izasla u evropu, nego smo sredina tabele, mrtvi prosjek ? :palacgore:

PS.

slika
Pa to i kazem...nemoj onda da yebemo sve kad i ova sezona ne bude kako treba...a realno i ova liga za prvaka nam je upitna. Nemam nista protiv Vece, naprotiv, ali malo mi je glupo da kupujemo tonu igraca, boomova, najavljujemo titule a na golu nam je nezrelo dijete.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

fk1921

Sehic vc Kjosevski, Sehic igrao za 10KM veca igra za 1000-2000. Ta vremena kad nisi imao uslove ko sad Vedran se ne mogu poredit i pod ovakvim uslovima Vedran treba imati istu ili bolju formu nego sto mu je sad. Ne smeta mi sto je na golu nek brani momak istrpit cemo ga, lakse mi je golmana istrpit nego desnog beka Memiju koji je bio odlican sad los a nadam se da ce se vratit i prodat za malu cifru pa nek vidi malo svijeta, od njeg neku veliku paru necemo vidjet.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Grbavica
Kontakt:

Najgori su ovi ekstremisti i kod "pljuvača" i kod ove "odbrane". Fakat pretjerujete, mada mislim da više ovi "pljuvači" pretjeruju. Igrače našeg kluba nazivati ublehama, klošarima, nakon što zabiju gol umanivati njihov doprinos pisanjem kako je nekoga lopta pogodila u glavu i slično je maloumno i debilno pa se vi ljutite koliko hoćete. Oni nose dres našeg kluba a taj dres je važniji od njihovog prezimena i dok igraju u Želji imaće moju podršku. Jer od pljuvanja sigurno neće proigrati. Uostalom meni je možda i više stalo da proigraju nego njima, tako da ću ja svoj doprinos dati u vidu podrške Želji. Ne Kjosevskom, ne Lendriću, ne Stevanoviću, nego Želji.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Fatić Nermin
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:44 pm

Je li mene neko zayebava, ili čitam ovdje da pojedinci brane lik i djelo naših primadona (čast izuzecima) nakon velikog remija protiv Čelika koji yebene pripreme nije odradio, koji je sastavljen k'o ekipa za termin, i koji nam je do nedavno bio ništa drugo nego usputna stanica za prepišat ? Je li to Željo ?
A sektor je pravi sektor.

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:45 pm

Leon_Professional je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
De ga pitaj je li svjestan odmah bio da ga je pogodila u glavu?! I pitaj ga hoce li link od Menadjera?! ;)
Pogodila u glavu, to sad neki novi momenti? Onako iskusni majstori zabijaju u djeliću sekunde, a link fm mu ne treba to je samo za klince koji Želju prate preko strima ;)

Lars to što si ti napisao da je Tuce qarina i dalje ne dokazuje ništa isto kao da ja još jednom ponovim da ti i ostali pljuvači nemate blage veze o fudbalu..

Nemoj da vadim postove u toku prenosa iz Zenice pa da vidiš kako se stručnjaci zapišavaju u rekordnom roku :)
Jesi siguran u ovo?!

Vadi postove tokom tekme, hoces da ja ponovno kazem sto sam i pisao.
Husic je bio odlican do onog penala, al sta sad s tim.. Ako je napravio penal ono prije mu se automatski brise. Budi posten i reci je li tako kako je..

Bekric je do gola bio los i dao je gol. Vise sretno nego spretno ali dao gol. Zbog gola treba reci da je bio dobar prije gola?!

I vidim neki generalizuju, govore, hvalio si ga, svrsavao na njeg na nekoj tako tekmi sad ga pljujes.. Pa sta trebam ga hvvaliti i kad je los ili pljuvati kad je dobar.. Miroslav da sutra napravi neku gresku i da odigra lose, normalno je reeci da je pogrijesio..

DAj nemojte uvaljivati neke rijeci i napumpavat stvari samo da ih odvedete na svoj mlin. Klasicni primjer mitomana..

P.s. Reci mu da mu ne bi naplatio taj link ;)
Vidi nešto Leon, ja volim konstruktivnu diskusiju i ona provokacija sa kafom je dovela do ovog posta, vidiš sad kako je Bekriću kad se debelo pretjeruje u komentarima...

Dobro neko napisa sinoć je Bekrić posle Mire bio naš najbolji igrač i nije zaslužio onoliko neosnovanih kritika, vrati se ti malo na postove od sinoć pa sam zaključi jesi li pretjerao u pisanju ili nisi?

Ako misliš da nisi onda daj konkretne primjere gdje je pogriješio, ko je bio u dobroj situaciji a Samir mu nije dao loptu, daj nam tu lošu igru loše kretnje, sakrivanje od lopte, manjak borbenosti daj nešto što potkrepljuje tvoje pisanje?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Jaozinho22

ned avg 28, 2016 11:48 pm

1921.ba je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:VECA JE SARLATAN!!! Zato imam i dokaze! Bas bih ga optuzivao da nemam dokaze i da nisam neke stvari vidio svojim očima , daj @1921.ba nismo djeca brate.
kakve dokaze ? snimak kako mu lopta prolazi ispod ruke i zrinjski zabija go ?
Prije toga sjedi u jednom objektu i otvoreno se zajebaje na račun Kostica, na mobitelu drži sliku Jesica kako skida masku na kojoj je glava Kostica,vrtila se ta slika ovdje uz to levat javno mlatara mobitelom i plus se smije na to sve. Dalje neću i ne moram. Jel ti to dovoljan razlog da je ubleha i sarlatan!???
Plus je nesto slično jedan momak na ovom forumu pisao kako je javno pričao "Ta ce on levat,došao nama iz Slovenije da postavlja čunjeve"
FUJJ FUJJ FUJJ
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:50 pm

@joazinho

ok, prihvatit cu to da je istina. vidi nesto, to je problem nasih igraca jer je malo ko ovdje profesionalac a on je jos zelen i nafuran i imas situaciju u kakvoj je i on i zeljo sada, ego ispred kluba, nazalost.

ali sad da je to razlog da ga tjeram iz kluba, jednog od rijetkih koje mozda mozemo prodati i uzeti neku paru e onda stvarno... nista otjerati vedrana, kosorica, lendrica i jos nekoga to je = metak u celo financijama kluba

da je zasluzio kaznu da ali sada biti toliko ekstreman, to mozemo samo mi

fk1921

ned avg 28, 2016 11:53 pm

Hajde prestanite generalizovat "pljuvace" da govore igracima Zeljeznicara da su klosari vaki naki, par njih to govore dok ostali kritikuju kako treba. Vecina foruma smatra da je Bekric ocaj, Vedran se promjenio kao i Memija i to je naravno podlozno kritici. Vi sto branite ove igrace ste klasicne bosnje, ma bice bolje, ma pusti...dobar je on, igrao je on dobro, bice on onaj stari i slicno haha.
04.03.2015

Omar500
Moderator
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:VECA JE SARLATAN!!! Zato imam i dokaze! Bas bih ga optuzivao da nemam dokaze i da nisam neke stvari vidio svojim očima , daj @1921.ba nismo djeca brate.
kakve dokaze ? snimak kako mu lopta prolazi ispod ruke i zrinjski zabija go ?
Prije toga sjedi u jednom objektu i otvoreno se zajebaje na račun Kostica, na mobitelu drži sliku Jesica kako skida masku na kojoj je glava Kostica,vrtila se ta slika ovdje uz to levat javno mlatara mobitelom i plus se smije na to sve. Dalje neću i ne moram. Jel ti to dovoljan razlog da je ubleha i sarlatan!???
Plus je nesto slično jedan momak na ovom forumu pisao kako je javno pričao "Ta ce on levat,došao nama iz Slovenije da postavlja čunjeve"
FUJJ FUJJ FUJJ
Da, upravu je Jaozinho i drugi forumasi sa slicnim misljenjem, koje je apsolutno argumentovano. Stav i odnos pojedinaca prema klubu je u najmanju ruku sramotan i zabrinjavajuci.
Na stranu sad igre koje pruzaju, jer realno, rijetko ko je dobro i igrao, ne gledamo uopste sada te stvari, nego ovo!
Ako je vama ovo ok, onda uredu, svako ima svoje misljenje, ali ovo je van pameti. Zato ce im Slavko sada uvesti vojni rezim i nece vise biti cile mile. Meni je najveca zelja da se mnogi igraci dozovu i pokazu koliko mogu.
Pustit covjeka da radi i bit ce rezultata. Ali ovo se ne smije zaboraviti. Garant ocekivali pojedinci da ce Musa doci, pa da ce se opet moci zajebavati. E nece moci sada. Sada ce svi morati da ginu. To je i Kostic najavljivao, ali on nije imao niti karaktera, doze bezobrazluka, niti iskustva, pa ni znanja. Prevelik je zalogaj bio preuzimanje Zeljeznicara, ali ovo nam se vec ponavlja. Ovaj Kostic skijas bio, a Plisek nastavnik fizickog, sta ce mi kao on srati...Ne igras u Vrbanjusi jarane, budi profesionalan i smiri hormone malo.
Slavko, stoperica i blokic, bit ce svega 8-) 8-) 8-)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:Hoćemo li biti realni ili ćemo se praviti pametni?

Svi vi koji pišete Bekrić pelja loptu i viška potez bla bla, možete li navesti konkretnu situaciju kome on na vrijeme nije dao loptu i kako nas je to zadržavanje lopte sekundu duže omelo u našim zamislima?

Zapitate li se ima li on kome dodati tu loptu ili je mora vratiti nazad, zašto se to ne gleda malo?

Možemo li konkretno navesti dobre i loše primjere svih igrača tokom utakmice pa tako naći neki balans i realnu ocjenu za svakoga? Možemo li ili ćemo po defoultu pisati nešto a da čak neki koji pišu nisu ni gledali utakmicu...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=HwG1iAS1z-s[/video]

0:28 greska gdje je pelja i pravi gresku gdje mozemo primiti gol da nije bilo Husica.
Pezer ga jede cijelu tekmu, on samo grana rukama. Halo Pezer, sa pripremama od 7 dana. Gdje je taj igrac igrao?! Igman, klub sredine tabele u nizem rangu..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=xcY6jyHRADQ[/video]

43:40 da je samo odmah prebacio Bevabu koji je sam bio..

Nije mi bilo mrsko ovo traziti da ti pokazem neke cinjenice. :guz: :guz:
I da ne ide ti s ovim ova zadnja recenica, nikako nisu gledali mec ;)

Ovo oko komparacije, da dalje ne idem u detalje i svakog igaca izdvajam. Ali sinoc od Bekrica su bili bolji: Jahic, Boca, Sinisa, Miroslav, Ugljesa. Slijepac bi to vidio i ovdje ljudi to su i rekli, osim par vas..

Nadam se da je uredu.. Nista licno protiv tebe, volim raspravljati kad se ima sta iznijeti i argumentovati..

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:54 pm

hajde da malo idemo sa optimizmom :D

jeste zadovoljni jahicem ?

za nekog ko dugo nije igrao odlicno izgleda, bar meni..

Ajzea
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:55 pm

1921.ba je napisao/la:a ko je najveci krivac za veliko nezadovoljstvo i razocarenje ? pa mi navijaci skupa sa upravom. mi (vi) jer smo svrsavali na svaki dolazak i opravdavali FM igranje i svakog kivali u zvijezde i najavljivali boomove, a uprava koja je nestrucna u sportskom segmentu i to je to
Da, navijaci i forumasi su krivci za rezultatski krah.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava